573
Як подолати залежність від телебачення
Яка шкода може дивитися телевізор? Але всього за два тижні, насичені телевізійними шоу і телевізійними шоу, ви станете звикли до наркоману.
Це відбувається швидко і непомітно. Ваші вихідні та свята перетворюються на безкінечні телеперегляди з короткими перервами для їжі та спілкування з сім’єю.
До кінця дня, ви відчуєте вичерпну і втомлену. І навіть якщо ви усвідомлюєте все це, ви все ще продовжуєте дотримуватися цієї процедури. Як ви замовляєте. Навіть якщо ви усвідомите, що все це сміття для вашої свідомості.
Нарешті, є точка, де ви відчуваєте, що ви повинні зробити щось про це.
Можливо, ця проблема стосується вас. Я не говорю про наркозалежність до низьких реальних шоу, але про те, як телебачення в цілому здатний просвітити нас в своїх мережах.
Я просто хочу зрозуміти одне: Чому ми тримаємо поворот на телевізорі?
До того, як ми вийшли на телевізор, ми подумали, що це було краще, ми можемо зробити зараз. Це простий: просто один штовхання кнопки. Коли ми подивимося, ми не повинні думати, ми просто сидимо і пасивно вберемо яскраві кольори і звуки, герої і сюжетні лінії. Ми забуваємо все і повністю зосереджені. Телевізор стає чудовим приводом, щоб звільнити свої обов’язки до більшого часу.
Ми дивитися телевізор, навіть якщо це не добре. Ми ловимо себе прокручування через канали в пошуку чогось, щоб тримати нас на екрані.
Це набагато простіше, ніж почати робити щось інше і доставити комфортне крісло біля телевізора. Не дивлячись на це, ми дивимося телевізором довше, ніж ми планували і відкладаємо те, що нам дійсно потрібно зробити.
Як ви відчуваєте, коли ви отримаєте після перегляду телевізора? Що ви думаєте про себе? Як ви оцінюєте себе? Особисто я відчуваю себе страшним: винний прокрастиную і розчарований відсутністю волі.
Ось наслідки перегляду телевізора, на основі мого досвіду:
Заповнення на розумі – більшість телевізійних програм неспроможні та безперечні.
Ми намальовуємо їх, щоб задовольнити нашу цікавість і подолати наш страх самотності, особливо якщо у нас немає нічого спільного. Ми починаємо відчувати себе в той час, коли ми маємо мету і чудовий спосіб вбити час. Щоб покласти його просто, все це стає непотрібним шумом, який забиває наш розум і підсвідомий.
Внутрішня дестатація – я відчуваю втоми і вичерпається. Не перебільшуючи, після пасивного голодування на екрані протягом деякого часу мій голова, здається, п'яти і я відчуваю себе сонним. Це тому, що наш мозок наполегливо працює, щоб обробляти всю візуальну і аудиторську інформацію, яку ми отримуємо, навіть якщо ми просто сидимо там, що проходить пасивно отримання інформації.
Я хочу дивитися більше і більше телевізора. Після перегляду програми ми плануємо дивитися, що ми робимо далі? Природна спокуса полягає в тому, щоб вирізати канали і подивитися, що ще ви можете знайти. Для того, щоб подивитися одну програму, і закінчити перегляд непланованого кіно дій кілька годин пізніше.
Відходи часу – Через його характеристики, а саме його здатність бути звикливими, телевізори, як правило, приймають ваш час. Ви не зможете зробити більше корисних і необхідних речей.
Я ніколи не відчуваю себе добре після того, як, нарешті, має неприємні відчуття від телевізора. За винятком деяких документів та програм, більшість програм не надихають вас.
Повідомляючи пізніше - ви затримаєте. Ви відвертаєтеся і відключіть свій бізнес пізніше. Ви заохочуєте ваші затримки – це те, що ви залежите від телевізора.
Кілька років тому я прочитав навчання з розвитку дитини і роль уяви. Вчені прийшли до висновку, що читання стимулює уяву, а надмірний перегляд телевізора – навпаки, пригнічує її. Коли ми переглядаємо телевізор, ми пасивно отримуємо та обробляємо візуальну інформацію, тоді як уява не бере участі. Під час читання ви активно читаєте слова, а потім перетворите їх в візуальну інформацію або усвідомлюєте їх значення.
Погана постава – Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ми вбираються в деяких захоплюючих шоу, ми, як правило, ігноруємо будь-які фізичні відчуття, і залишаються в одному положенні протягом тривалого часу. Це може завдати шкоди нашому фізичному здоров'ю.
Gilt - Ми зазвичай відчуваємо винність, якщо ми не змогли зробити те, що ми встановили. Як тільки ви усвідомлюєте, що ви не переїхали на крок, ваша совість починається, щоб змусити вас.
Рішення? Як подолати залежність від телебачення?
Ось деякі стратегії і поради, які допомогли мені боротися з моїм TV-залежністю. Я сподіваюся, що вони допоможуть вам.
Коли ви їсти, орієнтуйтеся на вашу їжу.
Я хочу перетворювати на телевізорі під час їжі. Ми розповідаємо себе, «Я просто збираюся їсти і нічого іншого». Я можу весело поїсти. Але навіть перед тим, як ми його реалізуємо, ми проведемо більше часу, ніж нам потрібно перед телевізором, і ми не будемо навіть смакувати їжу, ми не зможемо насолоджуватися нею. Я, наприклад, як правило, пережити при відволіканні, а потім відчувати здуття і лазу.
Після того, як ви їсти, спробуйте повністю зосередитися на чудових запахах і ароматах вашої їжі і нічого іншого. Зосередитися на консистенції вашої їжі. Почуття, як вона дає вам енергію. Це форма медитації, яка допоможе вам зосередитися. Про нас
Перерва з старими звичаями
Якщо у вас є звичаю про поворот на телевізорі відразу після того, як ви входите в будинок, спробуйте змінити рутинку, щоб позбутися від цієї звички. Що можна зробити за 10 хвилин після того, як ви отримаєте вдома замість повороту на телевізорі? Поговорити з другом? Читати надихну історію? Закуска? Практика? Чи є ви йога або медитація?
Створення плану відступу
Перед поворотом на телевізорі необхідно точно знати, що ви будете робити після перегляду шоу.
Написати бізнес, який ви повинні зробити на папері разом з причинами, чому ви повинні це зробити. «Подарунок дивитись на дивовижну гонку в 9am, я збираюся на біг, тому що це допомагає мені відчувати здорову і дає мені енергію. й
За допомогою кнопки вимкнення
Після того, як ви точно знаєте, що ви будете робити прямо після телешоу, дізнайтесь, як тільки це закінчиться.
Використання телебачення як стимулювання
А не кажучи вже про те, що «Я зроблю свою річ після перегляду мого телевізійного шоу», – заохочуйте себе, коли ви зробили.
Запропонувати себе?
Знайти тихе місце, де ніхто не порушить. Закрийте очі на кілька хвилин і фокусуйте на диханні. Далі запитайте себе: Чому я хочу дивитися цей телевізійний шоу? Що потрібно розуміти? У нас є відповіді. Коли я попросив себе ці питання, я зрозумів, що я переглядав телевізор, тому що ТВ-шоу дав мені зручний пошук, щоб уникнути своєї роботи. Це було простіше і зручніше «роботи», результати яких не відразу видно.
Скорочення кількості програм
Список всіх програм, які ви переглядаєте і вирішили самі, які ви можете відмовитися від. Почати з однієї програми і поступово видалити всі непотрібні ТВ-шоу зі списку, по одному. Не забудьте попросити себе, як ви оцінюєте кожен телевізійний шоу, «Що я вийшов з перегляду цього шоу?» Тексти пісень, а це означає: Чи буде це дати мені останнє щастя та задоволення? ?
Dosed TV перегляд
Встановити стандарт для перегляду телебачення на добу або тиждень. Це призведе до того, щоб зменшити ваші телевізійні апетити. Спробуйте скоротити час перегляду навпіл.
Чи знаєте ви, що ми готові піти в екстремальні дії, щоб уникнути болю, не насолоджуватися нею? Ми хочемо, щоб вибрати телевізор над обов’язками, тому що в цей момент ми просто не бачимо болю, які виникнуть, якщо ми не робимо нашої роботи.
Спробуйте наступні: Закрийте очі. Уявіть біль, що ви можете відчувати себе не робити щось. Уявіть, що це якомога простіше, відчуйте його всім вашим почуттям. Покращуйте, що почуття. Двічі інтенсивність болю кілька разів, якщо ви можете. За кілька хвилин уявіть задоволення і свободу, що відбувається після того, як ви зробили вашу річ (і отримали шанс дивитися телевізійне шоу як винагороду). Уявіть його знову і відчуйте його максимально інтенсивно.
Гіпотетична ситуація: Вам необхідно завершити звіт до 9 ранку наступного дня. Щоб візуалізувати біль, ви можете уявити всі стреси, які ви повинні пройти через покладання цієї роботи пізніше часу і стану, який ви будете в наступний день через не отримувати достатньо сну.
Щоб візуалізувати задоволення, ви можете уявити чудові почуття самодостатності та свободи, щоб звіт був у руках. Побачити себе, відчути свіжість і весело провести наступний день.
Джерело: justpost.com.ua