Як почати мислення позитивно і дотримуватися цього способу життя

Неважливо, що вам потрібно позитивне мислення для: просто підніме настрій або поліпшить настрій когось, ви просто не можете піти, якщо ви дивитеся на речі оптимістично.

Але коли мова йде про постійні позитивні зміни в житті, рідкісні краплі оптимізму, тут і там, просто не вистачає. Щоб створити і жити гарне життя снів, потрібно лише подумати позитивно щодня.

Ви маєте сумніви щодо вашого голосу? Якщо вірна думка про повну спрямованість на позитивне мислення припинила вас, то будь ласка, мої друзі, читайте далі.

Я знаю, що це важко змінити ваші психічні звички. Франкі кажучи, для мене, даваючи негативне мислення, був більш важким завданням, ніж кинути палити і відмовитися від французького вина поєдналися! Але... Зробити це можна. І отримай вам право на імплементацію цього життєздатного рішення, ось 3 поради про те, як подумати позитивно:

Планувати дії.

Я знаю, що це може трохи узагальнений або спекулятивний, але правда полягає в тому, що коли ви намагаєтеся ввести нову звичку або новий порядок дії в існуючий графік, він займає довго. Саме тому планування декількох раундів позитивного мислення допомагає день. Увечері з 5 хвилин на тиждень. У прямому сенсі цих слів: напишіть це завдання вниз у щоденному режимі, вішайте нагадування лист на стіну або поставте його в календар смартфона (це дійсно хороші поради, тому що ви можете встановити нагадування в ньому).

Яка практика позитивного мислення? Ви будете писати список всіх, які ви цінуєте прямо зараз? Ви збираєтеся зробити ряд фізичних рухів, повторюючи "завдяки ви" в своєму розумі з кожним висиханням? Ви можете написати коротку любовну ноту для вашого вищого себе, Бога, духу або будь-якої іншої сили, що ви думаєте, що дає вам це життя. Я сам, як правило, використовує Abraham-Hicks підхід до позитивного мислення. Я просто візьміть короткі, франтичні перерви, щоб висловити подяку всім, що приходить до розуму, близько 5 хвилин кожного. До вас, що ви хочете зробити, просто переконайтеся, що як новачк, ви точно знаєте, що ваші дії будуть. Це дозволить зберегти ваші 5 хвилин мислення:

"Хмм, як це робити?" замість реальної практики.

Якщо ви поділитеся своїм наміром або метою з кимось іншим, то, швидше за все, ви будете активно відмовлятися від того, щоб зробити це. Я рекомендую, що ви поділяєте ваші плани, щоб почати думати позитивно щодня з кимось, що, перш за все, значення, що ви хочете зробити і, по-друге, змушує вас враховувати вашу прихильність, щоб зробити це потужним, позитивним зміною в житті.

Джерело: justpost.com.ua

Категории

Смотрите также

Новое и интересное