407
4 Поради щодо здорового харчування від Rumi Neely
Перегляд модних блогів чужого життя викликає звикання і займає багато часу, які можна витратити набагато більш продуктивно. Можливо, одна з постанов року, яку я думаю про ближче до дня мого народження, буде постійною забороною пари сайтів (наближається, або більше:), які я переглядаю не з найрозумнішим виразом обличчя і з якого, бути чесною, не переносить будь-якої корисної інформації. Rumi є японською жінкою, яка живе в Каліфорнії. Вона називається однією з найстильніших дівчат нашого часу, і її блог називається «FashionToas». Це дуже прямо, один день він ніжний, інший жорстокий. Вона любить експериментувати і харчуватися здоровими.
English, Українська, Français...
- Зробіть соуси самостійно.У магазинах є всі види сирих інгредієнтів, чим простіше зробити себе, використовуючи «добрі» жири замість «дітки». Рецепт одного з моїх улюблених на цьому тижні оливкова олія, часник, цибуля порошок, морська сіль, кленовий сироп і яблучний оцет
- Додати насіння льонудля вашого сніданку (смоктії, каша та ін.) для щоденного застосування Омега 3.
- Ет квіноа замість рису або пастаХарчова цінність цього зерна значно вища, а також добре джерело білка і клітковини.
- Пити фільтровану воду замість пляшкової води.Якщо вам параноїд, як мені, встановіть фільтр на кран, а потім знову фільтруйте, наприклад, Brita jug. Дивитися, щоб дізнатися, чому льодяна водна промисловість так брудна.
English, Українська, Français...
Що таке сталий розвиток у сучасному світі
Експозиція від д-р Іракі Бузяшвілі, що працює в Нью-Йорку: 5 чисторосійських захворювань