Антологічне відділення

Пункт. Захоплення концепцій

Великий безшовний – всі предки і рибні їдалки: скумбрія, тунець, акула, дольфін, кит, так що прихильник, що багато з них перестали бути рибою. Середні і дрібні ваги є оселедцем: герлінги самі, стекер, скумбрія, потім - менші - саляка і сардина, а потім - тисячі голів: тюль, шпрот, шинка, званий в імпортних анчоусах. Серед тисяч голів виділяється мульлет, вона також є султаном, вона також королівська риба. Згідно з його ціновими параметрами, це може залишити будь-яку стару жінку з розбитим тросом. Якщо ви придбали оселедець і він закінчився вагами, то це коропа. Ор хірург. Або, що дійсно crappy, yarsh.
Ель, moray eel і Lamprey також лущаться, але це навіть не риба, це деякі види змії: moray eel є отруйним, і решта жити подібно це, так що вони люблять піти для куріння.

Параграф два. Ім'я

Ось суть цього племена за назвою:

• Тихоокеанський,
  • Норвезька,
  • Ісландська (персональна війна між Ісландією та Англією)
  • Атлантік,
  • Чорний Море (десь пішли),
  • Балтійський (і це сталося десь)
  • біле море (ibid.),
  • Каспян (заборона).
  • Каспійський зал,
  • Керч (відомий після публікації «Майстер і Маргарита», але, здається, тільки там і залишається),
  • Дунай
  • Сосвинская (тугунська) (кремлинові речі),
  • Прибилов (острова Прибилова на півночі).
Очевидною домішкою оселедця асоціюється як з навколишнім середовищем, так і з вильотом насипки споживачів, євреїв: в ринковій економіці, як відомо, це не споживачі, які займаються виробництвом, але виробництво - для споживача. Саме там, де євреї пішли,

У добрих старих днях Людода був відомий норвезький безголовний оселедець пряного посла ім. Танюшка - тепер він пішов, все спійманий.

Я вірю, що оселедець не знайдений в Індіанському океані - він не знайдений на продаж, навіть в самому підземелля і смурагд. Тим не менш, краще попросити Жіріновський про це - він любить мити свої черевики в Індіанському океані, він повинен знати.

Пункт три. І

Чи є оселедець в солі. Оселедець або солоний або холодний копчений, але в обох випадках посолиться. Гарячий оселедець, на відміну від салаки, екзотичний.

І хто б обсмажити оселедець є азіатська. Навіть азіати не їсти відварені сережки, тому у мене немає ідеї, які його варять. Boiled herring - звучить дика, подібно incest в asexual bacilli. Тим не менш, в одному єврейському середовищі їсти оселедець суп – ще живий.

Сільце оселедця виготовляється в тузлоку - гарячий, сильно солоний розчин, щоб картопля або яйце купала в ньому. Обмотка стекла щільно, але без преси. В залежності від тривалості перебування в грудях, оселедцях і оселедцях слабкі або низькосольові, середньої солоності і сильно або міцно солоні.

Якщо гострий салін виготовляється в саламурі, прянощі додають в тузлок і фекси з готової оселедця, похмуру і гостру темну рідину, яка дає рибу специфічний смак і запах.

Таким чином, салат і спрат засоляють. Загартоване західне сіль тільки балки, без голів, хвости, кісток і внутрішнього миру, крім сухого.

В один раз оселедець посолився в домашніх умовах: очищений, без кісток або з кісточками, нарізають на шматочки або балки, з рубаними цибулями, приправляють оцтом, вином або яблуком. Це цікаво, але коротке зберігання. І вона не була в історії.

Затемнений оселедець тільки очищається і розрізається, але шкіра не смужена.

Параграф чотири. сексуальні матусі

Хлопці мають білі очі і дівчата мають червоні очі. Це важливо для любителів молока і і ікра. Хлопці зазвичай жирні і синізовані.

Точка 5. Оселедець як національність

Уявіть голандману без копченого оселедця, як важко, так і без м'ясом. Чи можна уявити російський бенкет без травленівки? А ранкова сережка в Лівані та Ізраїлі? Хто бачив американський, який їсти оселедець, що він їсти? — в ній без вичавлення або нудоти? Або, наприклад, які звертали увагу на запах оселедця, який обсмажений в'єтнамською? Їм не тільки їсти, але і їсти його. Я ніколи не зустрівся з Австралійці, які з'їдають оселедець. Я ніколи не зустрівся з будь-якими Австраліями: вони не доводять їх до нас, і я не досягне їх.

Параграф шести. Соціальне походження (класна належність) оселедця

Як ви знаєте, достаток відчував не сумою грошей, зароблених регулярно, але при частоті нерегулярних заробітку. Тому розмір нашого оселедця визначається саме за багатством. На відміну від решти світу, наш оселедець, більший, найдорожчий. Найдорожчішим є здоровий Каспійський зал, той, який густий в руці і який повинен бути зламаний, зігнутий з боковою сіллю. Величезна принцеса Дунаю дорого - не тому, що вона рідко, це сама, але через його розмір. Саляка дешевше, ніж оселедець, а спрат і інші тисячі голів за всю вартість тридцять і вісімдесяти копеків на кілограм.

Поганий і дуже бідний, щоб посолити себе, купити пальцем в масі, рідко в банках (ціна 33 копеки пряного посла, що в томатах, що з горохом) і тільки на свята - щось справжній хвіст.

І так само, як люди трохи розірвалися, щоб дати їм нечітки, щоб він жир, і не худий. Я можу уявити крокодили, які з'їдають в Кремлі і олігархами між кризами.

Єдиний виняток Sprat. Чим менше краще.

Письма. Спеціальність та спеціалізація.

Обприскування не їжі, це закуска. Ідеально підходить для горілки. Я можу використовувати пиво.

Все решта оселедця не любить і, в цілому, ігнорує.

Здається досить, оселедець добре з чайом і кавуном.

Сендвіч Ленінграда незабутній.

Спочатку це зроблено наступним чином: ожина, їдальня або молоко (найдешевші) маргарин, прохолодне яйце (не ціле, звичайно, але скибочка з восьминог до половини, і є соціальна нерівність), зверху - одна або дві або три балтійські білетки.

Це диво природи подається в будь-якому склі до стандартної п'ятдесят грамів, склали майже кожен трамвайний стоп в Ленінграді. А трамвайні і скляні і келихові сендвічі в Санкт-Петербурзі зусиллями невиліковної на фолішності Танка-Стакану з'являються і знищуються. Ми, з Москви неприпустимий, замінений маргарин з вершковим маслом (приблизний маргарин тепер так званий), ми ділимо яйце на чотири плоскі лоби, звільнити рибу від голови, хвоя і хребта (в одному павути) і не кладемо більше одного нікель на одному сендвічі.

На столі можуть бути будь-які закуски і нерозчини, але сендвічі Ленінграда зникнуть завжди в першу чергу.

У сучасній московській кав’ярні, на замовлення послужити оселедець нарізаний і посипається цибулею на горілку і пиво, або бутерброди на чорному хлібі з шматочком оселедця, оселедцем ікрою або молоком: простий і практично дешевий.

Тепер оселедець і його найближчих родичів продаються попередньо упаковані і нарізані: в вино, кріп, журавлину, сметані, гірчиці, лінгону та інших соусах - зручно, якщо час короткий або дуже молочний.

Але якщо не поспішати, то оселедець повинен бути привезений додому, покласти на обробну дошку газету, бажано стебла - з свіжою фарбою крихтою. Позбавити оселедець хвоста і голови, відрізати живіт, не порушуючи цілісність яєць або молока.

Якщо сережка знаходиться в ретро стилі, то голова не смоктати або відкинути. Виріжте dorsal fin і невеликий на животі, що має хвіст. Зріжте задню і видаліть гребінь, ребра і (шпинат) дрібних кісток. Скін кожного філе і розрізають його тонко. На серці спочатку викласти яйця або молоко, потім, акуратно і акуратно - нарізати філе.

Літній оселедець прикрашений зеленою цибулею дрібного різання, взимку - з тонкою ажурною цибулею, колами.

Мій батько знав, як варити тільки одну страву - захопити для оселедця. Це як це робиться: для 50-70 грам теплої кип'яченої води, одну чайну ложку цукру, гірчиці і оцту - міцніше, крутіше, чорний мелений перець, худа олія, інтенсивно перемішати і залити її цибулю до країв оселедця.

Моя діда Саша не знаю, як варити все, крім цього: голова оселедця ріжеться знизу, трохи поширюється в підстилках і вписується там, де це було в житті і перед ріжучою. Влітку в роті вводять два бульки зеленого цибулю, як вуса, взимку - ті ж вуса виготовляються з двох арки цибулі. Сьогодні такий склад називається «ретрообмін».

Добре, як незалежна річ, і смажена і варена, з вареною картоплею.

У першому місці це одне з перших речей, і це одне з перших речей, щоб зробити.

Окрема пісня - оселедець під шубою.

Є багато рецептів. Найпростіше дрібно нарізати в крихітну ялинку, потім в шарах, які можуть і любить щось: варене картопля, круті яйця, морква, свіжу антонівку, розсіяну і позбавлену гіркоти цибулі, зверху обов'язково буряка, які заливають майонезом.

Бажано вимити готову ялинку під пальто на пару годин в холодильнику.

Джерело: www.flgamez.ru/to_eat/restaurants/381/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное