Що взяти взимку для пікніки

Один з наших батьківських колег і любителів природи, знаючи, що я фанат зимової і літньої риболовлі і походи в будь-який час року, кожен запитує мене писати про це. Я був зайнятий в цьому році і не пішов на риболовлю взимку. Я не люблю полювання. Прийміть на лижах, або навіть без. Але як практикуючий кулінарних рад, я не можу допомогти, але запитати тих, хто йде на риболовлі, полювання, ходьба або походи - можливо навіть з дружинами і дітьми: як довго ви зібралися і вам буде потрібно закуска? Тексти пісень, а це означає: І я можу запропонувати вам щось. Я люблю походи і пікніки, особливо взимку.

Фаїна Раневська, щоб покласти її м'яко, не сподобалося балету на льоді і поле хокею. Я не люблю водіння. Що таке, як Фаіна Георгіївна. Ми йдемо на прогулянку: «здійснення життя». Таким чином, вони кладуть машину в с. з друзями - і вперед, не менше 15-20 кілометрів, на якусь секрет або, навпаки, популярне і мальовниче місце: з видом на старовинний храм або озеро, красива гора або гора.

Щоб побудувати фортецю або грати з хокею, лижами, схід сонця з вершини, щоб помилуватися. Головне - це хороші знання маршруту, адже це буде добре повертати будинок вчасно: намет на ніч взимку вимагає спеціальних знань і практики.

Але все може бути освячений людиною, яка зима тільки на календарі, а в душі - завжди весна або літо, плюс досвідчені друзі!

Переміщення в холодному зимовому повітрі, а подолання перешкод - на стійці снігу або на життєрадісних, легких лижах, на підніжжя або на широкій, на відкритому повітрі мисливські лижі - в будь-якому випадку вимагає енергії. Поповнити, якщо ви їсти щось.

Добре, ось ваші поради для стартерів: сухі, заморожені лісові опіки прекрасно. На жаль, Краще використовувати туристичний грунт, перевіряючи температуру пожежі палива. І якщо ви починаєте робити вогонь, що? Термоси і вершкове масло ...? - Ні, звичайно, можна. Відчуйна людина вистачить хліба з льодом і шоколадом. Але ми збираємо кемпінг. Які засоби ми повинні підготуватися. Позбутися серйозно, з ночівлею перебування, взяти ось:

Можна використовувати пилку балки.

Або складаний:

А ще Кожен дорослий повинен мати ніж від 12 років. Хоча тут, як освічений і адаптований ...

р.

Є добре, іноді дуже корисний комбінований кишеньковий інструмент:

А шматочок поліетилену, 6-8 квадратних метрів. А-бут наступного разу, друзі!

У пляшку! У колись популярній книзі «Особливості пана Поофа на кухні» (і під цим псевдонімом був філософ, композитор і критик, письменник і журналіст, винахідник і популяризація науки, сучасний Олександр Пушкін, князь Володимир Федорович Одоєвський), ми читаємо цитату з великого французького варення Антоіну Карем: «Я готовий до одного моряка, шлунок якого не міг переносити звичайні судно харчування, пляшки з чистою желе ... до 50 ложок густих холодних пляшок». Кожна ложка розчинена в пластині води дала чудовий відвар. Крім того, желе можна споживати просто хлібом. Добре, як правильно харчуватися желе з хлібом, ми вже знаємо. Чи легко носити важку пляшку з вами? Ви можете покласти її в пляшки, як це.

А потім нам потрібен вогонь або грунт, але найголовніше це об'єкт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Р

Що ми додаємо до холоду? Перш за все, в домашніх умовах, заздалегідь, давайте отримувати буряки, капусту, перець, все це з променем. Дайте охолонути і в ємність. Ми вже маємо холод. Ми розбавляємо її в правій кількості на слизі окропу, додаємо овочеву суміш - і отримаєте дивовижну зиму спекотну походу борщу, просто не забуваємо ложок і чашок!

Гаряча їжа взимку в свіжому повітрі - рибальство, полювання або походи - не має ціни на всіх, і якщо така висока калорійність і поживний, то немає слів. Справа в тому, що в 10 хвилинах ходьби від холоду людина втрачає близько 100 калорій. Зайдіть до місця, іноді займає багато часу. І так фізична активність, і навіть морози повільно вкрадають калорій. І горілка буде тільки тепло, а потім замерзнути. Так borscht-well буде просто незамінним.

Після того, як Литовські селяни взяли на себе спеціальний хліб у лісі для полювання та заготівлі. Тепер майже кожен має навіть хлібобулочну, а духову шафу і форму обов'язково в кожному будинку. Ну, потім, принтери готові! Друк рецепту старого литовського хліба, надаючи міцності і потепління в будь-який мороз.

По-перше, пам'ятайте, що наука хлібобулочних виробів є наукою пропорцій. І якщо мова йде в рецепті «завження» - означає мірну ложку, а не інші. Візьміть одну і півмірну ложку сухих швидко-активних дріжджів, не більше і не менше. Якщо мова йде про борошно, нам буде потрібно 170 грам. Зважити на вагах: похибка плюса або мінус 5 грам допустима. Так житня борошно 170 грам. Заміряємо рівно 230 мл води, температура якого повинна бути 20-25 градусів. Ми перемішуємо все разом, щоб ми робили опару. Нехай він стоїть.

Вирощування Опари? Дуже добре. Беремо сито, делікатно просіяти через 270 грам пшеничного хліба - саме хлібобулочне борошно, тому його слід вказати на пакеті - і додати в пару. Сіль (1,5 ч.л.), 70 мл кефіру або кефіру, 2-3 подрібнених зубчиків часнику, чорного і червоного перцю, кардамону, дрібно нарізаного (кільки 5-7 мм) простих rustic Lard і 1 ст. меду - все додаємо і починають змішати тісто. Мазім, як чоловік, сильний, і залишити на пару годин.

Якщо є форма, то змащуємо її сливою олією, а не формою хліба своїми руками і робимо кілька надрізів ножем на поверхні, інакше вся наша структура лопнеться і спалюється.

Хто має хлібобулочний, він може застібатися по інструкції за програмами: буде підходящий. А піч повинна бути нагрітою до двохсот градусів. Змастити хліб з вибитим яйцем - і в духовку! 30-40 хвилин.

Потім, вийняти хліб, загорніть його в рушник і близько півгодини не доторкайтеся: всередині це найважливіші процеси бродіння! Якщо ви спробуєте його рано, ви отримаєте кашу в скоринки.

Але якщо все зроблено правильно, то цей хліб буде насичений протягом півдня з одним шматочком! Але хто буде триматися і не приймати другий? Я не бачив такого, крім того, що зараз я їсть один за раз - Я використовую, хоча я не втомився від захоплення, я просто не можу стати жито. І хлібобулочний - добре, що зручно, і головне - займає менше часу, хоча він має свої недоліки. Але стандартна піч для плити має більше з них. А якщо є село, і є піч, і бабуся, яка говорить вам... Професіонали повинні бути довіреними!

І пити? Ви не будете голодувати. Але тепер я спрага. Не привезти термосу з вами: У нас є чайник - старий мідний чайник, який буде кип'ятити протягом 15 хвилин на гідному поході. А крім - і годувати суп від холоду, і дати всю компанію чай, каву або какао. Це просто пісня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Монгольський? Я. Бурятський? Також. Тувінський? Зайдіть її знову. Калмицький? - Назад до точки!

1824918р.

У вас є чай! Добре мати пару пластикових пляшок молока з вами. Але можна мати молочний порошок. А масло геті - обов'язково, сто грам. А шматочок чайної плитки Калмик. Він також називається «зеленим», але в деяких місцях він зберіг реальний, ведмедик-коричневий колір, в величезній плитці. Менше і менше, дійсно. Але є.

Отже, для 75 грамів чайної плитки, 1 склянка води, довести до кипіння, залити 4 склянки молока і додати чайну ложку солі, ручний - 10 штук - перець горох, спеції (кухл підійде, горіх). Традиційний рецепт не рекомендується класти в Калмик чай ні цукру, ні меду. Але хто забороне нас?

Після цього напою стає легше дихати, він не дасть холоду і головного болю грати. Але варто пам'ятати, що він може потіти.

НБ! В цілому, в будь-якому поході навіть не зима, сухі шкарпетки і пара сухих футболок не зашкодить.

І ви також повинні мати газету з вами, або краще кілька. Читати, розширити свої горизонти, наприклад: «Подорож, вул. Пупкіна...» Ні, звичайно, не для цього! Падіння в потоці? У воді на березі? Відразу покласти потерпілий на правильно складеному рюкзаку:

Або (якщо заздалегідь вирішили сидіти в лісі довше, і не було лазісу, щоб нести так багато, в цілому, не дуже важкі предмети) тут на цьому стільці:

Ми робимо вогонь, газети - в туфлі, шкарпетки ретельно висихають (не обпекти). До речі, миття шкарпеток в снігу може бути не менш ефективним, ніж у воді, якщо хтось не знає. І далі: при температурі нижче 20 градусів застуди, мокрі шкарпетки повинні бути змінені відразу!

Ви перебуваєте в лісі? Чи були ви раптово збиті поганою погодою? Ну, якщо у вас є намет, краще мати такий пристрій:

Під місцем установки намету кидають ялинові лапи, не пошкоджуючи. Вам також потрібен такий красивий об'єкт як туристичний килимок (також відомий як «пін», він також не доторкається):

Якщо ви збираєтеся провести ніч в лісах, вам потрібні вогні -- великі вогні -- два з них, скажемо:

І до кожного. Як це:

Що не сувеніри? Найкращий сувенір - фото, але камера в холоді швидко примхлива: карта, акумулятор, тушки, дистанція. Вийшов простий: жилет з кишенями під светром і максимум невеликих запасних батарей і карток з вами!

Як про фото? Що робити?

Р

Гітари практично з моди, але в холоді і не грають. Існують спеціальні технічні пристрої та мобільні телефони з функцією передавача. Налаштуйте невеликий, але гучний ресивер для будь-якого шуму, ввімкніть функцію передавача - і приємну тиху музику в багатті.

Чоловік, який здатний влаштувати таку романтичну подорож для дівчини, і хто має подруга, яка не боїться піти з ним, пощастило. Але взимку дві або навіть три пари щасливих людей з досвідом краще в лісі. Повідомляємо, що немає досвіду! До кухні, до магазину, це вихідні! І дівчата не люблять чекати!

На гірськолижному трасі

Чи знайомий маршрут? Великий. Чи є на відстані відмінно? Товсті кілометри? Я дрібний. Скрізь? Також добре. Чи є на телефоні в будь-якому місці? Ні? Але в будь-якому спортивному магазині, консультант подарує Вам всю інформацію про надійність і кількість каналів - дуже корисна річ, прийде в руки. Тоді нехай! І зміцнити міцність, достатньо хліба і бекону і шоколаду. Не зайдіть, ви отримаєте жир!

Кілька слів: Чому потрібна пластика? З нього ви будете робити, якщо вітрові ганчі, екран, який відображає тепло вогню, який ви зробили на місце, де ви малюєте ялинкові лапки, щоб не сидіти в снігу. Виправлення екрана на стовпах, які зрізають відразу в лісі і зміцнюють між двома багажниками. Ой! І я забув щось, див. як це йде! Але це наступний раз і докладно. І якщо потрібно сказати кілька слів про нові продукти і «старомодне» обладнання, напишіть в коментар! І не проблема. Люблю навчатися з інших себе.

Джерело: www.7dach.ru