Початкова точка - дно.

р.

Якщо ви починаєте аналізувати і порівняти історії успішних людей, які надихають і мотивують інших жити, ви помітите одну річ в цілому: для більшості з них початкова точка була складною життєвою ситуацією, яка призвела до реалізації великої особистісної кризи.

Хтось був на межі смерті, хтось пішов з банкрутом, хтось втратив кохану людину або загинув тяжко. Усі з них в певній точці залишилися без можливості продовження звичного життя. Він був лише тоді, коли кожен з них був досить низьким, щоб подивитися лише знизу, щоб вони випитали свої фундаментальні позиції в житті. І тільки тоді вони починають їх стрімкий підйом.

На жаль, більшість з нас не усвідомлює потреби у великих змінах до тих пір, поки ми не залишаємо байдужими. І я не виняток.

Це особиста історія мого падіння.

ДеклінПомилки Я починаю історію моєї кризи наступним чином: все почалося з щоденної втоми.

У той час я працював близько року в ІТ компанії як керівник відділу розвитку. Я був на самому початку роботи компанії, і я любив вибір правих людей, будувати традиції і розв'язувати колективні та особистісні проблеми. І зробив це.

Намагатися себе в цій посаді і розвивати супроводжуючі якості було моє завдання при подачі на роботу. Через рік, коли команда збиралася, були встановлені правила і процес був встановлений, я поступово почав стати більш втомленими, а потім більш і хворими.

Я мав визнати себе, що я втратив інтерес до роботи, бо я вже досягла цілей, які я поставив в першу чергу. Я втомився не роботи, але відсутності надихаючих цілей в ній.

Наступною половиною року стала криза. Я не можу знайти мету в роботі, що надихнула мене. Я тримала роботу, намагаючись зробити свою роботу ідеально. Але я не зроблю сили від ентузіазму, але від запасів тіла.

Я вже на "ви" з хронічною втомою, відсутністю сну, головного болю, хронічним бронхітом і регулярними проблемами хребта.

В кінці мого життя я вирішив тихо підготуватися до відправлення. Що я зробив через деякий час.

ТимЯ повинен визнати, що криза не тільки про роботу. Я був розлучений і живий окремо протягом декількох років. Після декількох спроб створення відносин він був змушений визнати себе, що він не зміг відкрити своє серце навіть самим гідним кандидатам. Я не можу бути щирим в подарунок.

Так, я повністю занурився в роботу.

Ви вже знаєте, що сталося на робочому фронті. Я продовжую з моменту пожежі. Ні, від трохи раніше.

Я почав шукати вихід з цієї ситуації, навіть тоді розуміючи, що мені потрібні радикальні зміни життя. І в той час, як якщо у відповідь на моє прохання, я зустрів чоловіка, який приніс такі зміни до життя.

Майстер.Я став бойовим художником. Не в своєму сучасному розумінні. Ноп. Не було класу підписки в комфортабельному залі кілька разів на тиждень. Не було школи, як такі, модні східні умови, немає ієрархії і заголовків, немає конкуренції і не заохочувати. Це інша історія.

Реальні майстри в цьому жанрі не особливо світяться (у фігурному розумінні). Є багато причин, які ви зрозуміли тільки з часом.

В першу чергу духовний розвиток і бойове мистецтво як шлях до неї.

Під його керівництвом невелика група людей практикувала щодня. Зовні. У будь-яку погоду. Графік роботи. При однаковому визначенні. Це були тверді фізичні навантаження, стоячі медитації, енергія, руки бойові техніки і володіння класичної зброї.

Я не збираюся говорити багато про навчання і майстер. Я скажу, що це дуже своєрідна людина. Стереотипи про духовні майстри не вписувалися в його образ. Звичайна людина ніколи не визнає такого майстра без його волі. Такі люди ходять між нами і здаються нерозмітними. Але... що, щоб покласти його злегка, не зовсім так.

Він був твердим. Всі в групі знають, що новачки не залишалися довго і всі подивилися на мене, дивлячись, коли я б розбити. Я був визначений і лінія, до якого, як правило, новачки зламали, я пройшов.

Але майстер тримав мене на відстані.

Це потрібно уточнити. Підхід був наступним чином: ви навчитесь і набираєте сили. Майстер допоможе Вам. Коли він бачить, що ви маєте достатню силу подолати одну з його слабких сторін, він провокує вихід.

Якщо ви не захищаєте провокацію, ви стаєте міцніше і приїжджайте до майстра і самі собі. Це не про зовнішньої реакції. Заспокійливий зовнішній вигляд майстра не можна одержувати. Він бачить зміни енергії, а зовнішні імітації студентів не цікавлять його. Якщо ви відреагуєте на провокацію, майстер покаже і подарує вам час реабілітації.

І перед таким сценарієм все ще потрібно виростити. Це ніжний момент. Якщо ви негативно реагуєте на провокацію майстра, ви обов'язково отримаєте повернення.

Кожна з нас є дзеркалом, що відображає світ. Але майстер - чистий дзеркал. Якщо ви вказали в нього, то досить швидко. Зав'язувати негативний - зловити його назад. Не дивиться, якщо він отримує більше.

Таким чином, в першу чергу Майстер провокує непрямо або через інші студенти. Захищаючи своїх студентів від своєї гідності. Спочатку студент не помітить своїх помилок.

Я продовжив навчання.

Мета FalseНавколо цього часу я пішов, відпочив на місяць, приділяв більше уваги до тренувань і здоров'я, повернула деяку силу і почала думати про початок роботи для себе. І не надавати послуги, будучи фрілансером, але розробка продукту, який принесе мені пасивний дохід.

Це була гарна ідея. У мене було 4-5 місяців грошових коштів і здійснили ризик за рахунок запуску комп'ютерної гри.

Не знаю, що мої родичі дізналися про мій відмову і нового початку. Я не хочу потурбувати своїх рідних з непотрібними думками, і сам з їх питаннями і турботами.

Я повернувся до роботи. Поле було нове для мене багато способів, і процес був тільки частково знайомим. Я поступово навчаю тему і займаюся творчою частиною гри, нарешті пам'ятаю, що я можу малювати.

Це не поганий період - там був ентузіазм, мій здоров'я виріс, результати тренінгу теж.

Вже не було останнього часу.

Я зробив кілька великих помилок, починаючи від нового бізнесу. Класичні помилки. І перше, що я кладаю все, що я мав на вагах, без будь-яких страхових випадків, які проживають в орендованій квартирі і без підтримки близьких. І в умовах самотності.

Це неминуче призводить до поступового підвищення стресу і подолання важливості роботи.

По-друге, я увійшов в новий бізнес, планування віддаленого та успішного майбутнього в декількох сферах. Ми завжди граємо на мене. Я вибрав неправильні інструменти і розшукав свої повноваження.

Третя, і найголовніша, я не хотів чесно відповісти на питання: чому мені потрібен цей пасивний дохід? Чому мені потрібні гроші?

Краш.Я займався роботою, і поступово він взяв на себе провідну роль в житті, споживаючи більшість своєї енергії і уваги. А потім, спокійно, через задні двері, стрес прийшов в моє життя і змащений в темному куті. Він чекав на мене, щоб скинути. І не чекав довго.

Посередині проекту, після оцінки ситуації, я сумнівався, чи буде я вчасно. І виріс, як сноуборд, що надходить на гору.

Я був менш ефективним у навчанні та медитації, оскільки я не міг би піти з проекту, я впевнений майбутній, і мій минулий.

Здоров'я почала знову погіршуватися. Старі захворювання почали повертатися до мене. ентузіазм пішов, і я був тільки для того, щоб працювати силою.

Я був гасити між стресом на роботі, серією лікарів і провокацій у навчанні, що я все більше не вдалося.

Холецистит і панкреатит були додані до мого списку хвороб, і як зима почалася, я знайшов, що ноги почали отримувати дуже холодно, навіть в навколишньому спеку. Тоді мені довелося зупинити навчання.

Після цього я не зустрівся з найперспективним терміном проекту. Не вдалося нічого зробити. Мій фінансовий запас був вичерпаний, і мій організм вважав мене некомпетентним експлуататором, повністю відмовляючись працювати для мене і, очевидно, задовольнивши мене в якомусь високому суді.

Це був збиток.

На дно.Я згорнувся в річці життя, обприскуючи свої повноваження до повного вичерпання.

Дебілітація, я даю до дна, залишивши десь на поверхні мої сподівання, плани, амбіції та примочки. І доторкнувся до низу, я відчував глибокий релакс, який не відчув в дуже довго.

Я кажу щось цілком очевидним, але з яких причин більшість нас не розуміють:

У пункті, де ми завжди є точка, де ми очолюємо. І там, на самому дно, все було зрозуміло і зрозуміло. Я дивився на льодовик світла на поверхні річки життя і сміркував, як людина керує обміном дорогоцінним життям для перехресних відбиття світла.

Легкість відвідала мене, і з ним підводні струми ретельно піднімали мене і почали перевозити мене на нові береги.

Хлопці старих днівЗнизу можна побачити тільки підйом. Коли ви втратите все, що ще ви боїтеся? Якщо ви вирішили почекати вашу кризу, я скажу це: рано чи пізно, кожен знаходиться в кризі, але лише кілька людей розуміють, що криза всередині них. І довгий час він був. П.С. Я розділив цю історію для того, щоб звернутися до будь-якого, хто, замість того, щоб дійти, знебо й скаржитися на своє здоров'я, обставини, долі або що-небудь інше.

П.П.С. Будь ласка, не запитайте про майстер.

П.П.П.С. Добре, наступний запис буде про підйом.

P.P.P.S. Натхнення до тебе:

Джерело: Change-world.net/2013/09/06/otpravnaya-tochka-dno/