Унікальні приклади вегетаріанських вегетаріанців

Майк Фрамонт
Майк Фремонт, 91-річний бігун, ran the Knoxville Marathon за 3 години. Він почав працювати в 1958 році після смерті своєї першої дружини. Він виявив, що веганізм допоміг йому бити рак прямої кишки, який він діагностував у віці 69, кажучи, він мав три місяці, щоб жити без операції.

Він все ще стверджує, що веганізм допомагає йому залишатися здоровими і біговими марафонами. Коли ви є старий, як я зараз, ви не зможете зробити достатньо, ваше тіло просто не зможе його впоратися. Я дуже хочу підкреслити, що це вегетаріанське харчування, яке допомагає мені залишатися придатними, говорить Фремонт.
Майк почав працювати майже на 40. На 69 він діагностував рак і вирішив стати веганом. Не повернулося пухлина і після операції рак. Майк каже: «Експертиз є важливим, але в цьому віці неможливим вправам, якщо ви дайте ваше тіло знежирене». Вегетаріанське харчування – основа моїх досягнень.

Майк працює 56 км на тиждень, штовхач і ряди. Він каже, що він не працює для записів, але для здоров'я.

р.

Werner Hofstetter - швейцарський чоловік, який відсвяткував свій 102-й день народження 5 лютого. Він провів 80 років свого життя веганом. Про це повідомляє прес. З того часу Werner був інтернет-зіркою. Не тільки тому, що він веган, але тому, що він не хворий. Він працював до 99 років, коли він увійшов до дому. Тут він вирощував сад.

Хофстеттер, як це все почалося?
WH: Моє батько був меблевим пентером і мав 5 дітей на початку Першої світової війни. Щоб годувати нас в ці часи, батьки шукали садиби. Ми переїхали в село біля Цюріха, де ми підняли тваринництво. До тих пір ми рідко даємо м'ясо. І як хлопчик, я був дуже чуйним, але мені довелося приїхати до умов з неприємним смаком. Я ніколи не подобалася молоком. Коли я подав парову кімнату, я спробував не пити її. Після того, як мій мама почав мати проблеми зі здоров'ям, спробував отримати справу і незабаром став вегетаріанським. Я був близько 11 років в той час, і я приєднався до неї захоплено, розуміння слів Біблії, «Чи не вбивати». Я може бути молодий, але це було очевидно мені.

У 30-х роках Венер почав вирощувати біо вегетативні речовини, але не сприяли веганізму. Він одружений у 1942 році.
Коли ваша дружина померла? Чи була вона вегетаріанська/веганська?
VG: Вона загинула 12 років тому, вона була 89, і вона не була вегетаріанська, яку я думав спочатку. Ми проживали разом, але кожен пішов самостійно. Моя дружина захотіла бути багатою і почала продавати м'ясо, а потім знову почала харчуватися. І з моїх дітей з’їсти м’ясо.
Вам подобається ваш сад і ваш новий будинок?
ВГ: Дуже. Але я не люблю всі продукти харчування. Я завжди дуже простий у харчуванні, я завжди любила сиру їжу, але через дружину я не мав можливості його їсти. І ось у мене є салати, картопля, рис. Є дуже великий вибір рослинних виробів. Ми даємо м'ясо тричі на тиждень і майже всі його їсти. Не їсти десерти, альтернатива фруктам, але це часто незрілі. На сніданок подається велика кількість молочних продуктів. Я не їсти їх або яйця. Але, я мав три застуди, так як я тут жив, що незвичайне для мене. Коли я приготував себе, у мене немає холоду протягом років. Я бачу два можливі причини: чи є багато бактерій тут, або я отримав старше.
Що найважливіше, що ви навчилися в житті?
VG: Ви повинні враховувати характер і адаптуватися до неї.
Який інший, ніж веганізм ви зробили для здоров'я?
Q: Я ніколи не мав кави або спирту.

Що робити, якщо ви були царем?
VG: Я б сказав людям жити простіше. Я б розвивався вільної економіки.
Чи можна ви давати будь-яку частину землі, щоб сім'ї могли годувати себе і заборонити їм їсти тварин?
VG: Я не знаю, як це зробити. Світ не схожий на інший. Але я поширю знання, щоб вони могли пройти праву шлях.
Ви завжди були попереду. Як відреагували фермери?
VG: Сусіди привітали нас дуже багато років, після того, як ми працюємо важко.
Які ваші стосунки з тваринами?
VG: Я ніколи не зацікавився вихованцями. У сучасному світі люди занадто багато для них. Ми повинні дати їм йти і жити вільно. Я люблю природу і диких тварин, звуки весни, послух птахів.
У вас є неповторне бажання?
VG: Хочу побачити дощ
Що ви вірите?
VG: Закон карми. Бог в нас, і ми в нього, і Бог є духом, і так все, що оточує нас.

Р

Fauja Singhem є 102 роки, і по 101 він все ще працював і є в відмінній фізичній формі. У 2011 році Fauja Singh увійшов до Книги рекордів Guinness як найстарішого марафонського бігунка, який працює на повний марафон у віці 100 років.

За останні 10 років він встановив 12 світових, європейських та британських записів. У 2004 році Олімпійські ігри в Афінах він був відзначений, щоб взяти участь у доставці берези на гори Олімп. У цьому ж році бігун марафону став обличчям рекламної кампанії Adidas sneakers названого ним. З середини-1990-х років жив у Ільфорді, Лондон. Індуїсти, говорити про секрети центару, стверджує, що він просто любить спорт так багато, що він не пропускає єдиний тренування.

Він розробив спеціальну пристрасть для спорту у віці 89, оскільки він взяв участь в 7 марафонах і підписаний на марафон, який відбудеться в 2012 році в Единбурзі. Там, найстаріший спортсмен буде потрібно запускати 42 км.

Більшість людей мріяли про покупку автомобіля, і це індуси не визнає ніяких обмежень на тілі, продовжує рухатися і таким чином вдалося бути життєрадісним і енергійним в такому передчасному віці.

У день він працює 16 км, з'їдає один раз на добу деякі овочі з імбиром і каррі, напої деяких чаю. У інтерв'ю він сказав, що він був вражений, що його британські однолітки призводять до малорухливого способу життя, з'їсти жир і відписати їх бідне здоров'я за віком.

Fauja Singh тепер переїжджає до Лондона і продовжує бути життєрадісним, позитивним, допомагаючи людям і не їсти небажану їжу. Дата народження 1 квітня 1911 р. Індуїс вважає, що ви не повинні турбуватися про дрібні речі і досвід стресу. “Якщо є речі, які ви не можете змінити, не турбуючись про них”, – говорить Сінгх.

5 рецептів щастя від дідусь:

1,1 км Щоб бути щасливими, ви повинні мати велике серце.
2. Позитивне мислення і компанія людей, які пристрасно ставляться до чогось і хочуть рухатися вперед – це те, що тримає мене міцно і робить мене щасливими.
3. У Я приймав з подякою і благодією, що Бог послав мене.
4. У Більшість пенсіонерів Великобританії не слідувати дієті і рухатися по машині, роблячи їх хворими, підтверджуючи і нещастя. Я не готовий сідати. Вбити мене. Так я бігю, завжди посміхатися і їсти багато імбиру і кар'єри.
5. Умань Я не думаю про себе як старик. Як тільки я бачу себе як старик, я втратив все. Вік тільки в свідомості. Позитивне мислення робить все можливе.

Для того, щоб зупинитися, кожен день він ходить і працює 15 кілометрів. Крім того, він не курить, не їсти смаженим, дотримується вегетаріанської дієти, уникає спирту і, якщо це можливо, відповідає поганим людям. Він також посміхається багато. Це посмішка, що дозволяє йому зберігати форму і долати марафонські дистанції. "Перші двадцять кілометрів прості для мене, - говорить Фауджа. І останні шість я бігу, розмовляючи з Богом.

Мапа Джая Даозхан

Лука Бресель Daozhang "роботи" як їїміт. За останні тридцять років живе в печері. Він залишив печеру, коли він був 70. Зараз Jia Daozhang 100. І кожен день він перетворює боротьбу між небом і пеклом.
Як і всі справжні монки, в тому числі православні монки, Яя Даозхан не їсть тваринного м'яса.
Коли Джя Даожан просить про свій вік, він посміхається і каже: «Я все ще дитина». П'ятий і рай, як він вірить, на землі – у світі чоловіків – і не чекають нас після смерті.
Джя Даояну Печера з'явилася добре (для печери звичайного). Він знаходиться в горах Удани, високо на старому Таоському монастирі. Всередині печери є древній таоістський вівтар. І ліжко, яке сніться джия-Дожан. Звісно немає опалення. Електроенергія, теж.

У цій печері Давно проживав таойські герміти. І тепер Jia Daojan живе.
«Ми створюємо як пекло, так і рай», – розповідає Юлія Даозхан. Вважаю, що в пеклі ви чекаєте тортури, але я запитую вас: це не катування, щоб лежати під скальпель? це не катування? Ільнес - це покарання для наших неправомірних дій. І лікарня є судом. Коли всередині вирізати, то людина йде в реальний пекл. й
Для того щоб не потрапити там, потрібно стежити за здоров'ям, харчуватися прямо, а головне, жити і спілкуватися з людьми. Не потрібно боляче всіх, ви повинні посміхатися частіше і не прагнути мати більше, ніж людина потребує. Ія Даозхан сам, хто звик бути звичайним селянством, виконує вправи щодня, починаючи з них з чотирьох ранку.
«У простому житті нічого не виправда, щастя, не в грошима. Навпаки, чим більше грошей, тим менше щастя. Якщо у мене було гроші, я буду постійно погостритися над ним, боявся втратити його. І якщо у вас немає нічого, немає проблеми. Головне, щоб правильно харчуватися, говорить Jia Daozhang.
Він любить спілкування з людьми, в той час як сидячи з ногами перетнули на жовтий.
Дуже задоволений життям. Навіть взимку.

Україна

Swami Йоганда Як старий камінь і не втомився життя: 101-річний індійський йога вчитель Swami Yogananda знайшов в апельсиновому соку, паростки пшениці і йога еліксир молоді.

Як ви живете сто? - Не варте їжу! Тільки сира...

У двох ночей, отримайте, пити склянку свіжовичавленого апельсинового соку чотири рази на добу, уникати «нормальної» їжі, а добові рутинні заняття йоги допоможуть зберегти здоров’я, чистоту свідомості і в кінцевому підсумку жити довго.
Swami Yogonanda був народився в 1909 і все ще в великій формі.

Маленький старий чоловік з Райшкеш з розтертої бороди і руки, як тонкі, так як сірники роблять західний розум на даний момент сумнів, правда про рік його народження. Народився в 1909 році? Якщо ми не бачили з власними очима Швамі, які кидають обидві ноги за голову і посміхнувшись скромно в 2010 році, ми поважали індійський кінотеатр більш ніж біблійний вік цього чоловіка.

Йогі, як книга.
Швамі - один з тих іоги, описаних в античних літописах, існування яких можна вважати тільки тоді, коли ви бачите їх своїми очима. У 101 році Швамі не потребує окулярів, слухових апаратів, і, звичайно, не потребує допомоги.

Коли Швамі прокинувся в два ранку через не менше семи годин сну, ранкові процедури слідують. “Для туалету – це обов’язково”, – розповідає він. «Чому не хворіє сон.» Після цього зуби щітаються. Іогі ще має всі 32 зуба на місці. І це пов'язано не крутих зубних щіток з двигуном, але до гілок дерева, з якими індуси щітають зуби на тисячі років. Після гігієни ротової порожнини він п'є склянку гарячої води з лимоном і проводить годину медитація, оскільки він має на 50 років. Коли йога прокидається, він масажує всі частини тіла. П'ять сотень разів розгладжує руки і ноги, масажує шию і шкіру голови. «Що я не зморшує,» йогих порід і радості в гладких ніжках.

Після масажу Швамі практики йога вправи "сукшма вяяма" - 46 послідовного потепління, дихання і розслаблення вправ. Ранковий обряд закінчується ванною або душем. В цілому вранці унітаз триває «до тих пір, поки він триває», але не довше чотирьох годин.
На останню чергу, в 6 годину ранку Швамі починає свою роботу – навчання й консультування. До цього маленький сніданок: Стебла вичавлюють сік з 25 апельсинів. Пшеничні проростки подаються до соку, якщо на всіх. Тексти пісень, а це означає: Він не їсти нічого іншого! Єдина харчова добавка в житті йога - це суміш ірмерного і меду, яка, згідно з іогами, робить еластичну тканину і міцну. Не встигаючи в житті приймати будь-які вітаміни, мінерали, або будь-які інші добавки, або будь-які ліки. Він не йде до лікарів, спирається на внутрішні сили тіла. Навіть перелом кісток не лікував Швамі: один місяць спокою, а після звичних вправ приніс кістку в її колишньому вигляді.

Неправильне харчування - джерело захворювання.

Згідно з Йоганда, найбільший ворог здорової людини є неправильною їжею. Тільки якщо живіт і травлення нормальні, тільки тоді людина здорова. Немає цукру і після 30 років життя, протеїн – це те, що ідеальна дієта дорослого буде виглядати так. Додати до всіх цієї практики йога. Не потрібно витрачати багато часу на це, головне - виконувати вправи від голови до пальця.

Не читати газети, слухати радіо або дивитися телебачення. Його весь фокус – на його «комітетах світу»: йога, консультування та показання його спортивного тіла та чіткого розуму до європейської громадськості.

М'ясо харчування має надзвичайно шкідливий вплив на трави і плодоно-поживні тварини. Отже, якщо додати жир тварин до кролика протягом тривалого часу, то через два місяці стіни його судини стануть закупоркою жирових відкладень, що викликає серйозні захворювання, схожі на атеросклероз людини, травна система також не призначена для засвоювання м'яса. І як ми бачимо далі, чим більше їсти м'ясо, тим більше вони хворіють.

Вегетаріанці вірні центеніари. І Ескімос, дієта якого складається переважно з м'яса і жиру, в середньому близько 27,5 років. Середня тривалість життя киргизьких, які з'їдають переважно м'ясом, становить близько 40 років.

На відміну від дослідження, проведених серед вегетаріанських племен, таких як Хунца в Пакистані, Отомі Тріє в Мексиці і корінного населення Південно-Західної Америки показали, що вегетаріанці відрізняються відмінним здоров'ям, витривалістю і довготою.

Серед них не ізольований випадок, коли люди підтримують здоров’я, фізичну та психічну активність у віці 110 років або більше.

Світова статистика здоров’я показує, що країни з найвищими рівнями споживання м’яса мають найвищі показники онкологічних захворювань та захворювань серця. Неперевершено, в вегетаріанських країнах найнижча норма цих захворювань.

Питання про те, що вегетаріанство продовжує життя, можна відповісти на результат демографічного дослідження, проведеного в нашій країні.

Обстежено 40,000 осіб старшого віку 80, умовно званих центарів,

Серед них було вегетаріанці 8,4%. Якщо ми вважаємо, що кількість останніх - це частка відсотка населення країни, ми можемо зробити висновок, що відсоток центарів серед вегетаріанців дуже високий, практично всі вегетаріанці потрапляють в цю категорію.

Якщо ми повернемося до історії, відомо, що Socrates ate вегетаріанська їжа і жив 99 років, B. Shaw помер 94 років, з 26 років – вегетаріанська. Pythagoras проживала понад 100 років, надаючи м'ясо у віці двадцять років, а потім стала сирою їжею.

Ідея, що вегетаріанська їжа сприяє тривалості життя не нова. Також відомо, що центеніари характеризуються абстиненцією і модерацією в їжі. Ось що він пише про харчування для «додатків в роки» Абу Алі ibn Sina (Авіценна): Коли людина старий, його тіло не займе стільки їжі, скільки він взяв у свою молодь.

Люди гунцакутського племени, рекордні тримачі в гірських переправах, живуть до 110-120 років, без втрати працездатності. Настоянка не заважає їм грати на відкритому повітрі ігри, і жінки від дітей. Дієта племени побудована в культ і строго спостерігається.

Основна їжа - сирі плоди, іноді овець сир. Основні фрукти - абрикос. «Ваша дружина не слідувати вам, де абрикоси не фрукти. й

Населення африканського племени Тубу живе в екстремальних умовах, що робить переходи в степу на 80 км при температурі, що в тіні рідко нижче 45 ° С.

Тубас відрізняється низькою дитячою мортальністю, вони відмінно складаються, зберігають зуби до старого віку. Їжа дієта: трав'яний бульйон, невелика кількість дат, варені зерна, іноді пальмове масло або тертим корінням.

Джерело: probudilis.ru/veg/dolgozhiteli.php