Як отримати багату на табурети

Цікаво, як живуть інші люди. Про характер і професійний статус їх вражають інтер'єри. Будинки креативних природи, як правило, не відрізняються класичному порядку. Я зламав ногу на кухні і в офісі. Такі інтер'єри ніколи не будуть друкувати твердий журнал. Фотографії заповнені такими цікавими деталями, які можна подивитися на години. І думають про те, як будувати, де це отримати.

Paula Mills - дизайнер-ілюстр з Мельбурна відкрив свій бізнес - малярські табурети з фанери. Як зазначено в своєму інтернет-магазині: «Зроблено з найвищого класу екологічно сертифікованої російської берези». Це $400 заготовки.

Це насправді пофарбовані стільці.

Поза будиночок - незаперечна кришка. Моя сім'я прийшла сюди 7 років тому з Південної Африки. Спочатку орендували будинок, потім вирішили купити будинок. У Мельбурні ціни на житло є дивним до Москви. Я мав переїхати на передмістя. Звідси до бізнес-центру можна дістатися за 30 хвилин.

Вітальня і «робочі мес» в офісі .

5. Умань Увага до деталей.

Робочий простір вище Стіл.

р.

Будинок має багато спалень, тому що Paula, крім свого адвоката, має три дочки - Leah, Rosa і Liberty (кільки 8, 10 і 12).

, Україна

Дизайнер тату в офісі. Що я розумію – професія і будинок! й

Фото з Блогу Марина Гіллера та найпопулярнішого сайту дизайну Австралії, Файли дизайну. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/1077