Все, що потрібно знати про горіхи

1,1 км Чому горіхи потрібно замочити?
2,2 км Які горіхи найбільш корисні?
3. У Який горіх є найбільш жирним і сприяє збільшенню ваги?
4. У Що таке найкраще поєднання горіхів?
5. Умань Скільки горіхів можна їсти в день?1,1 км Чому горіхи потрібно замочити?Всім відомо, що горіхи досить важкої їжі для травлення і травлення, оскільки вони містять білки і жири. Багато горіхів викликають здуття, неприємні відчуття в животі. Також, на жаль, якість і свіжість горіхів, які продаються в магазинах і ринках, залишає бажати кращого ... Тому, по-перше, бажано купувати горіхи в оболонці, не обсмажених і не солоних, а по-друге, замочити.Що замочити нас?в воді починається процес бродіння, після чого вони більш легко вбираються і засвоюються. Приємний бонус - смак горіхових змін, розкриває абсолютно різний спосіб.Як правильно замочити:Залийте холодну воду не менше 12 годин. Потім ми очищаємо їх і можна їх з'їсти. Зберігати і замочити горіхи можна тільки в скляному посуді. Після замочування вони зберігаються не більше доби в воді. Також приділіть увагу, що швидко розбиваються горіхи, тому краще купувати неочищені горіхи, і очистити їх самостійно, після замочування.2,2 км Які горіхи найбільш корисні?Не існує загального здорового горіха для всіх. Різні люди роблять різні речі. Необхідно знати стан здоров'я і скарги людини, щоб порадувати, які горіх буде найбільш корисним. Всі горіхи є рослинним білком, також містять корисні амінокислоти.Основні горіхи і їх властивості:Мигдаль є лідером в вмісті кальцію, серед горіхів. Не рекомендується людям з схильністю до герпесу. Фундук - допомагає очистити печінку. Cashew - це найвищий вміст вітаміну Е і найменшого жиру в той же час, серед горіхів. Пістачіос містить більше заліза, ніж кальцій. Він також містить блиск. Корисно для запобігання проблем з баченням. Горіх - корисний для репродуктивної системи, містить фолієву кислоту і вітамін Е. Це антиоксидант.3. У Який горіх є найбільш жирним і сприяє збільшенню ваги?Найбільш жирний і висококалорійний горіх - пекан. Ви можете отримати вагу від неї. Для людей, які перебувають під вагою, я дуже рекомендую.4. У Що таке найкраще поєднання горіхів?Горіхи поєднуються практично з усіма фруктами і горіхами. Ідеально додавати до гладкості, салатів. Найкраще поєднання з зеленими салатами. Зеленці допомагають їх засвоєння, в цьому поєднанні вони не можуть бути замоченими. Вони не поєднуються з білками.5. Умань Скільки горіхів можна їсти в день? Рекомендована норма горіхів, з правильним збалансованим раціоном, не більше 50 грам на добу. Але, все індивідуально, необхідно знати дієту людини, щоб рекомендувати точний норму в день. Я сподіваюсь, що я можу відповісти на найбільш поширені питання, і мої рекомендації допоможуть відчути себе краще! Наші горіхи можуть бути смачними рецептами! Я вже маю їх в Instagram, але я доведе їх тут. Два смачних мигдальних десертів:

Молоко мигдальнеДля 250 мл:15-20 штук мигдалю (замочений і очищений) ми збиємо в блендері з 200 мл води + 1-2 ч.л. агаве сироп. Протипоказання. Дядько! Магазин в холодильнику не більше доби. Відмінно використовувати в смузі, цикорію або як окремий напій.

марципанДля 15-18 штук:-100г мигдалю

-40-50 г. цукровий пудровий (не корисний продукт, але з будь-якими замінниками, на жаль, марципан не виходить смачним).- лимонний сік 1/3 ч.л. Мигдаль, замочений і очищається, залишаємо на серветці суху. Потім в блендері затирають цукровою пудрою і лимонним соком. Отриманий «сухий» викладається у вигляді і знімається в холодильнику протягом 2-3 годин не менше. Ви можете зробити це без прес-форм, просто розгортати в кулі.

Джерело: natalidiet.blogspot.com/2014/05/blog-post_31.html#more