Як захистити руки від кукурудзи

Якщо ви використовуєте навчання на кросфі, то рано чи пізно ви думаєте про те, як захистити руки від дзвоників або подальшого пошкодження долоні. Щоб відірвати шматки шкіри, можливо, досить жорстокий, і хороший постріл для Instagram буде працювати, але це не зробить вас сильніше і більше закінчуючи. У більшості випадків після набору вподобань вам доведеться зменшити інтенсивність навчання для того, щоб долоні загострити.

Ви можете зосередитися на навчанні, і ми зібрали відомі способи захисту ваших пальм з коментарями провідних спортсменів кросфу.

Стрічкові патчі або kinesio крани

Простий і доступний спосіб захистити долоні, щоб зробити патчі від себе. Ми пропонуємо широке медичне патч на основі тканини (для захисту великої площі долоні, краще вибрати патчі від 5 см широка). Заварка з патчем також краще вибрати найбільшу, так як накладка по суті одноразова, і її створення вимагає багато патчів.

Важливо ретельно приклеїти смуги так, щоб вигини не зменшили площу підкладки. Якщо ви намотуєте нову патч на кожному тренуваннях, то цей метод не найдешевший через постійне придбання нових патчів (тапи ще дорожче). Крім того, ви постійно будете виділяти час для замотування, що може перетерти час.

р.

Оксана Пікмулова
- Золото на хресті Fit Зимові міжрегіональні ігри в Тулі 2013
- Переможець конкурсу CrossFit Limassol Geraklion
3-е місце в Big Cup 2013
3-е місце в літньому кубку
3-е місце Сибірське шоу
- 1-е місце Гран-прі Heracleion 2013
до Найфізично підготовлені спортсмени за Heracleion 2013
- Учасник 2014 р. Регіональні кросфільні ігри в Данії використовують патчові стрічки. У більшості випадків вони надійні і зберігають руки. Буває, що під час тренувань вони можуть зламати, але важливо добре закріпити їх на зап'ясті. Хороша накладка може тривати до кінця тренування і навіть використовуватися для наступного.

Рукавички

Ви завжди можете використовувати звичайні вагові рукавички, які продаються в більшості магазинів. Але якщо ви хочете щось більш красивим, легким і ергономічним, то звертайте увагу на рукавички Механікс і Underarmour.

Підходить для ваших навчальних рукавичок може служити більше одного року, що якісно відрізняє їх від інших прикладів.

Федор Сергійович
2-е місце в чемпіонаті клубу Reebok CrossFit Stolitsa, Москва, 2011
3-е місце чемпіонату Росії CrossFit, Москва, 2012
— Чемпіон Зимових міжрегіональних ігор CrossFit, Tula, 2013
2-е місце на літніх міжрегіональних трансФіт-ігри, Москва, 2013
— Чемпіон Міжнародного турніру CrossFit Сибірський, Новосибірськ, 2013
- 2-е місце на турнірі "Гран Прі "Геракліон", Москва, 2013
Кращі спортсмени країн Росії та СНД 2013 в рейтингу Reebok CrossFit Games
- Перше місце Reebok Crossfit Open 2014 в Росії та СНД Необхідна догляд за шкірою. Палм наждачним папером - анавізм. Не дивно. Помилки, різці і крем повинні стати вашими друзями. Пам'ятайте, що епідерміс швидко реньгує, тому стійкий до перехресного брусу руки не можна навчатися. Незабаром або пізніше буде порушено об'єкт вашої гордості і адорації – це буде неприємним. Я люблю стріляти кератинові ділянки з прямокутними лезами - вони продаються в будь-якому стилі. Зручний!

З активного захисту механіки оригінальні рукавички знизилися до моєї кришки. Він подрібнюється, звичайно, швидко, але на трасах трава не росте. Я кинувся в них навіть на туго, навіть без магнезиї. УВАГА!

Підкладка - це чисто недосвідчена річ. Професійні гімнастичні колодки складаються на долоню руки в довгий склад, і ця складка прикріплюється до снаряду. Кросфедери – це лише шматочок шкіри. Збережемо вас від невеликих неприємностей, з важкими навантаженнями - поширите руки. Вам необхідно мати можливість використовувати патч. Щоб зробити міцні, міцні крани, бажано на всій долоні - часто рука залишається непристойним, але місце, яке стояв на кран, давав спосіб - і обов'язково зафіксувати добре так, щоб конструкція не висить.

Шкіряні підкладки

Ще один тип колодок на руках, тільки шкіра. Це шкіряний прямокутник з двома отворами для пальців. В залежності від вашої руки є різні розміри. На зап'ястях міцно закріплений ремінь і Velcro.

Досить міцний дизайн, який навіть з інтенсивними навантаженнями може прослужити довгий час.

Павло Петрусні
- CrossFit Берлога Сибірська Здоров'я 2013
Чемпіон Росії в CrossFit 2013
- Переможниця Гран-прі Геракеон 2013
- хрест Fit Berloga Сибірська Здоров'я 2014 Переможець: Я використовую Rogue гімнастики з самого початку. Вони вічні, нічого не потрібно.

Анастасія Ганіна
- MS в каякінгу і каное
Чемпіон світу 2010-2013
- Друге місце Чемпіонат світу 2011
- Друге місце Чемпіонат Європи 2013
- Друге місце Кубка Росії 2014!
4-е місце в четвертому онлайн-ігри 2013
- 4-е місце Кубок Heracleion
- 28 місце в турнірі Crossfit Games 2014 Перед тренуванням використовується клей BF. Якщо з'являються дзвоники, я лікую їх Аргосультаном і використовуйте рукавички або патчі патч / тап. Як правило, я хотів би змінити руки в навчанні і не обмотувати стрічки. Навіть запобіжники мають властивість грубості, шкіра стає щільніше і в подальшому є кілька викликів.

Вбудований підхід

Якщо ви не хочете постійно використовувати колодки і рукавички, то потрібно діяти заздалегідь і подбати про руки. Перед і після вправ використовуйте ручний зволожувач. Під час тренінгу не потрібна магнезія під час інтенсивних вправ. І якщо з'являються кладки, зносні рукавички і ретельно стежити за тим, щоб запобігти поломці. Коли лупи грубі, їх необхідно обрізати.

Рустам Абасов
- Учасник всіх чемпіонатів Росії, серед 30 кращих спортсменів СНД
- 2-е місце в команді стоїть на першому кубку Уралів "Ратиборець"
3-е місце в четвертому онлайн-ігри 2013 Я не користуюсь рукавичками, як я відчуваю, що я роблю своїми руками. По-перше, я періодично ріжу запобіжники. Не існує проблеми, якщо ви це робите вчасно. Якщо є можливість поломки, або я забуваю, щоб вирізати дзвінки, то я повинен переконатися, що під час виконання руки не перехоплюється.

Стрічки використовуються в рідкісних випадках, якщо ймовірність руйнування кукурудзи дуже близько, або є вже відкрита рана. Якщо ви повинні продовжувати навчання. І звичайно, поза тренуванням мазь (амбуланс) відкривають рану, якщо будь-який. Видання

Джерело: bodybosss.ru/journal/education/protection-of-hands/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное