341
Як створити невроз
Коли я познайомлю антивацинацію, я завжди хочу розбити міфи про щеплення і довести явні переваги щеплення, механізм їх дії і з'єднання з фізіологічними реакціями. Але кожен раз, коли я дізнався, що це не просто ігнорування.
У цій статті я не буду обговорювати антивацинацію міфів. Хочу подивитися ще один аспект того, як не загублена антивацинова хістерія. Почнемо з типовою статтю про трагічну смерть немовляти:
У Березники 7-місячну дівчину загинув після вакцинації, пише видання «Аргументи і факти».
Що випливає з назви, субтитри, зображення та набору тегів? Не слідувати. Дитина загинула після вакцинації. Будь-яке підключення? Не обов'язково. Після цього не означає. Пост hoc не est-proter hoc.
Однак заголовок, підзаголовок, картинки, теги намагаються нанести це з'єднання на нас або принаймні зробити нас підозрою. Відкриваємо статтю, чекаючи деталей того, як вакцина викликала смерть дитини? Давайте подивимося, що написано далі.
2 лютого в лікарні в місті Березники. Згідно з 59.ru, за кілька днів до трагедії, дівчина була вакцинована проти ГРВІ. Після 24 годин вона почала блювоти і блювоти. Батькам називають лікар в домашніх умовах і консультують з лікарями на телефоні, але нічого допомогло.
Після того, як вони назвали амбулатором. Лікарі приймали дитину до лікарні, де вона промивала шлунок, потім мала операцію і сказали батькам, що дівчина добре постраждала. Однак, з ранку 2 лютого сім'я отримала виклик і повідомила, що дитина померла без відновлення свідомості. Представники прокуратури в м. Березники підтверджують цю інформацію.
Як бачите, цей текст не говорить про причинні зв'язки між вакцинацією і хворобою, яка закінчилася смертю. Це тільки тимчасовий. Але все має свої причини! І наші думки починають будувати візерунки, і де вони не ясно, припускають їх. Не існує ніякої іншої причини смерті. Сам висновок бджіл - це ускладнення вакцинації (особливо не підкреслюють, що вакцини проти ГРВІ немає). Від грипу - це буває, від лушпиння це відбувається, від курчапоксу він буває, а від ГРВІ - не, тому що це сукупна назва групи інфекційних захворювань. Як скинути А закінчення видається підтвердити правильність наших припущеннях: вони говорять, і батьки думають однаково.
Прокуратура дитини написав заяву до прокуратури. Вони хочуть правоохоронці розслідувати, чи може бути вбита вакцина.
Тепер подивимося на оригінальні новини, з яких AIF видалили деталі «екстра». Вони висвітлюються мною:
Загинув сім-місячну дівчину в Березники кілька днів після її щеплення проти ГРВІ. За словами батьків, дитина повністю здорова.
28 січня Лілія Гайдарєва та її дитина приїхали до клініки на плановий прийом, повідомляє телеканал «ТБ-Березники». Про те, що дитина абсолютно здорова, і відправлена для вакцинації проти ГРВІ.
Про день пізніше дитина блювота. Через день батьки помітили, що дочка мала дуже набряклий шлунок. Весь цей раз мама дитини звернулися і проконсультують з медсестрою клініки. Лікар назвав будинок. Лікарі відроджують і запевняють, що достатньо пити «смекту», кажуть, що дитина накопичила гази. Однак стан дитини погіршується.
«Ми звернулися до амбулації і були обстежені. І сказали, що слід перейти до хірурга, батьки згадки про дитину.
За три години батьки семимісячної дівчинки чекали в спостережній кімнаті для приймальної кімнати першої районної лікарні Березники.
Лікарі досліджували дитину по одному, говорить Лілія Гайдарєва. Потім вони зробили рентгенівський промінь і сказали, що їм потрібно промити живіт. Дівчинка дала ін'єкцію і приймала з батьків. «Анечка починала кричу і кричущий голос», – згадує мама дитини. - Тоді вона згорла з пробе в роті. Вони сказали, що вони мали операцію. й
Через кілька годин лікарі віддали надії, сказали, що операція пройшла добре.
З ранку 2 лютого телефон повідомив, що дитина померла без відновлення свідомості.
Дівчинці взяли заявку на прокуратуру і хочуть перевірити, чи може стати причиною трагедії. І знайти відповіді: що сталося в лікарні, коли їхня дитина була надана суспензії, чи правильно ін'єкційна дитина, чому так довго доведеться чекати в екстреному приміщенні.
Крім того, виявилося, що головний лікар міської лікарні No1 Галина Шамміна відступив за власним бажанням. Новий головний лікар Дмитро Антипін.
«Я не готовий дати відповідь ще тому, що я лише три дні в офісі», - сказав Антипін.
Так, з деталей стає зрозуміло, що дівчина мала виражену гостру хірургічну патологію, яка відразу ж підозрювала лікар швидкої допомоги, а лікарня підірвала екстрену операцію, як тільки діагноз був проведений. Це означає, що операція була з точки зору життя. Це, без неї, дівчина обов'язково гине, і операція давала шанс.
Я не знаю всіх деталей, я не бачив її медичні записи, але це вже зрозуміло з новин. Не сумнівайтеся, якщо не сумніваються.
Але найцікавіше в оригінальному відеоролику. Є крупним планом свідоцтва про смерть, в якому написано причину - обструкції кишечника. У побуті це називається «повернення гута».
Добре, як можна щеплення привести до скручування кишечника? Це механічна патологія, викликана деякими анатомічними дефектами або порушенням руху кишечника, або поєднанням цих причин. Але імунні реакції не мають нічого спільного! Ви не повинні бути лікарем, щоб зрозуміти це.
Але нехай не залишає медичної сторони. Головне, як це було під час реплікації новин, які значні деталі зникли з неї, а новини спотворилися так, що, в результаті, створюється абсолютно певне сприйняття при читанні, чітко відображені в коментарях до статті на сайті 59.ru:
р.
Це нічого не більше, ніж типова антивацинація та протимедика. Основні складові:
Лікарі вбивці.
Лікарі є неоднорідними і безсмертними, направляють лише за принципом особистого набору.
Покарання лікарів з перерахованих причин.
За даними лікарів є основним інтересом фармацевтичних компаній.
Звичайно, є інші коментарі. Є люди, які стояв лікарі, і тільки для загального почуття. Звісно, фармацевтичні компанії – акули капіталізму, що працюють під законами цього капіталізму та різьблення зубів, щоб вижити під ним.
Але я хочу запитати, що відбувається людям? Чому вони втрачають форму людини? Це природна хістерія. З тяжкого гострого захворювання, яке не завжди визнається вчасно і дорослим. Що таке насильство?
І це не так? Новини, що створює негативний образ лікарів. Але не тільки лікарі, але й ті, хто навчав їх, які дали їм роботи і оплачують зарплату. Що таке держава в цілому. І всі його соціальні послуги.
Основним змістом цього негативного зображення є повідомлення: «Таким чином не є.» Вони кажуть, що вони називають себе представниками благородної професії, гуманітів, самосправедливих робіт на користь людей і так далі, але насправді - нешкідливі вбивці. Створюється атмосфера загальної кришки і загальної ненадійності. Пацієнти перестануть довіряти лікарям, лікарям - хворим, як - державі, так і всім його структурам. Як ви живете і будуєте майбутнє в атмосфері загального ненадійності суспільства, в якому ви живете? Тільки в моделі протистояння з цим суспільством. Він єдиний, хто уникає його, і він той, хто відокремлює себе і своїх дітей від нього.
Але довіри непросто. Справа в тому, що людина не може повністю довірити. В іншому випадку він не розуміє, що він живе. Хтось повинен бути довірою, якось навігувати світ. І якщо він перестає довірити когось X, він починає довірити когось, хто критикує X і піддає його брехню.
Люди не повинні знати все. Вони не повинні знати все про щеплення, про склад кожної вакцини, про безпеку кожного з її компонентів, про імунологічні механізми дії і про фізіологічні механізми несприятливих реакцій, про статистичні дослідження, що підтверджують або відхиляють їх ефективність. Все це повинно бути відомо фахівцями. І розробити на основі цих знань ефективні і безпечні вакцинації. І громадяни, які довіряють компетентності та цілісності цих фахівців, слідувати рекомендаціям щодо щеплення чи ні. Але це нормальне суспільство.
І що відбувається в суспільстві, де деякі суди повністю не довіряють лікарів і вакцин? Громадяни збираються боротися з щепленням себе. Але не маючи повного знання, вони будуть шукати нові органи влади, які вони можуть довіряти, - це те, хто представить лікарів і вакцин, лідерам антивацинового руху.
Те ж саме відбувається в інших сферах. Ми виставляємо загальноприйняту версію історії – отримуємо цвітіння псевдо-історичних знань – від теорії приводу до нової хронології, неопаганізму та теорії Задорнова. Таким чином утворюються маргінальні та субкультурні групи, в яких їх відмінність від норми стає предметом богослужіння (від медичної сфери - домашніх пологів, однакових антивацинаторів і т.д.).
Грунт, на якому ростуть всі сортові маргінальні, субкультурні та антинаукові струми, параситичні на людському рівні, це атмосфера загального неможливості. Не вірність, але загальна невірність є основним чинником цвітіння різних фольців. Це можна побачити в прикладі високоосвіченого радянського суспільства: перстрофіка спричинила вітер загального неможливості, і ми помітили найбільш читане суспільство, пішли на всіх сортах Кашприовського, психіки, антивацинаторів та інших. Це божевільне суспільство мовчало приймало розпад ідеології, що вірили за 70 років і розпад країни, побудованої важкою роботою.
Це сто разів важче відновити втрачену довіру в суспільстві, в штаті, в одному, ніж придбати вперше. Але альтернатива відновленню довіри є зростаючою неоднорідністю, фрагментацією, гіркотою, яка з часом призведе до розпаду цієї держави. опублікований
Автор: Дмитро Степанов
Джерело: r-v-s.su/kak-sozdayut-nevroz