Діти на дорозі в нозі

р.

Зараз зростає. проблеми, яка не має назви. Неприємний і первазивний, що робить життя батьків і іноді учням важко, якщо не ночмариш. Це проблема домінантності – коли природна ієрархія вкладення перевернута і дітей, замість відпочинку під опікою дорослого, див. себе як командирів, так і для того, як доглядати за ними. Діти, які приймають позицію альфа, можуть постійно показати опір тим, хто намагається привести їх. Вони, як правило, дуже дратівливі, часто чуйні і можуть бути дуже тривожними. Вони міцно вірять, що вони майстри будинку, і не розуміють, коли інші намагаються привести. Проблема з дітьми в домінантному положенні (або alpha позиція) не є їх міцністю, так як часто буває непохитно, але їх розпад. З якоїсь причини ці діти втратили віру в здатності дорослих, які підтримують їх догляду і привести, і їх єдиний варіант - це зробити так само. Причини, чому діти втрачають віру у своїх опіках, можуть бути не очевидними. Зрозуміти, як діти, батьки яких нехтують ними, тому що вони зайняті проблемами і захопленнями приходять до висновку, що краще вирішувати все власними засобами. Якщо це були єдиними умовами, в яких спостерігається збільшення кількості дітей в позиції альфа, проблема буде зрозумілою і очевидною. Досягнення може також відбуватися в люблячих і турботливих сім'ях, де батьки приділяють себе, щоб допомогти дітям розвиватися соціально і емоційно відповідальним людям. Що викликає збільшення кількості дітей в домінантному положенні, і як ми її розберемо?

Для того, щоб отримати там, ми повинні повернутися до початку і запитати: Яка дитина потребує більшості в житті? Відповідь: вкладення, запрошення на існування в житті когось; бути прийнятим і любим, як вони є; почуття приналежності, відданості, схожості на тих, кому вони кріпляться. У розумінні вкладення критично важливо, що його мета полягає в тому, щоб покласти дитину в позицію залежності від інших, які часто виходять. В залежності від догляду за людьми і благополуччя, що є дуже вразливою позицією. Дорослим часто з'являється міжзалежна вразливість, і я думаю про це кожного разу, коли я отримую в таксі або літаку. Я запитую себе, якщо я можу довірити цей чоловік, щоб взяти мене безпечно до мого призначення і піклуватися про мене. Це дає нам ціле нове розуміння того, що це означає приїхати з спинки.

Коли ми залежимо від когось, ми подивимося на знаки, що наша довіра і турбота буде відреставрована. Чи є що-небудь в цій людині, що ви можете покладатися на? Ми можемо думати, що ми будемо говорити про нашу дитину, але більш важливе питання, щоб наші діти сприймали нас таким чином? Одна з причин, чому діти важко залежать від їхніх батьків, їх чутливість. Вони дуже чутливі і відчувають все, тому для них важче вірити, що хтось може піклуватися про них. Діти, батьки часто вказують на те, що догляд за ними є подвійною роботою. Ще одна можлива причина, чому діти, як правило, приймають домінанту позицію з дорослими, вкорінені в великій кількості дивізійних дисциплін (наприклад, магічна «знижка до трьох» і «згодити» або одностороннє спілкування, де ми можемо безперечно втратити нашу позицію альфа.

Найбільша помилка полягає в тому, щоб помилитися своїм відображенням міцності на зрілість або незалежність. Не є: їх домінування є актом десперації. Коли діти приймають свинець, критична проблема полягає в тому, що вони не можуть подбати про своїх вкладеннях і виростити нормально в той же час, - маючи бути жертвовані. Пристосування завжди сильніше, ніж виростити, а інстинкт вижити і подбати про себе приходить до засмаги через відпочинок, грати і подальшого розвитку.

Хороша новина полягає в тому, що багато хто може зробити, щоб відновити наше правильне місце у житті дітей. Не має бути нічним

За домінною поведінкою є дитина відчайдушний, щоб залежати від того, хто і бути вразливим у відносинах з ким-небудь відповідальним. Наша робота полягає в тому, щоб показати нашу поведінку, яку ми маємо шанс і відповідь, яку вони шукають. Наша мета - отримати наш альфа назад, щоб звільнити дітей від них.

Сценарій Deborah MacNamara

Переклад Ірини Одоваль

Джерело: alpha-parenting.ru