Унікальна технологія виготовлення картоплі

Я прийшов до висновку, що потрібно шукати інший спосіб менш трудомісткий, але при цьому з можливістю отримання більш високих врожаїв. Я знайшов цей спосіб посадки, посадивши цей спосіб протягом декількох років. В той же час я не загинув, не води, не полю і отримую високий урожай картоплі.

Я переконаний, що органічні речовини можуть розблокувати всі можливості рослин, економити час і зусилля. Тільки на хорошому компості можна побачити і оцінити якість західних і вітчизняних сортів: більшість з них створюються для органічного грунту. Я впевнений, що ми не можемо відмовитися від органічних речовин. Все, що і бізнес: навчайтеся компостувати і все одно влаштовувати стаціонарні ліжка - раз на багато років.
Я маю право говорити про поле? Я приходжу з трьох фактів.

1,1 км Традиційно інтенсивне землеробство і її наука досягла мертвого кінця і не в змозі поліпшити питання. Це призвело до деградації ґрунту. Світові збирачі припинили зростання 40 років тому. Тим не менш, рекомендації вчених та політики керівних органів залишаються цілком в цьому напрямку.

2,2 км Серед наших садівників багато хто цікавиться підвищенням ефективності своїх садів. Але традиційна система не пропонує альтернатив, оскільки вона потребує заручників. Купити хімікати, дорогі культиватори, всілякі стимулятори для росту рослин і т.д.
Що таке те, що користь когось. Ми живемо в проблемному торговому суспільстві. У цьому сенсі наш світ виглядає дуже смішний: постійно хтось створює проблеми, рубає інші і пропонує допомогу, і всі сумнівні вилки. Важко вірити, але більшість проблем штучні.
Ми похилимо, як кальмари в колесах: розв'язання однієї проблеми створює інші, і ми платимо, сплачуємо і сплачуємо. Після гамбургера, морозива і чіпсів, не забудьте Дірол Діти! - А також Mezim для шлунку, Galsten для печінки і бальзаму Bittner, після чого можна знову отруювати себе чіпсами і купити ліки. І я задаю, чому потрібно «Оздоровчий центр волосся»?, далеко не від центру «Оздоровлення Водка». Від участі та догляду ми не бачимо нових «науків» як одержувачів прибутку. Але, найголовніше, ми не помітимо, що ми створюємо його!
Хтось в нашій країні був вигідний для оплати не якості, але кількості. Не результат, але сумнівно подається час. Не користі для здоров'я, але лікарняні записи. Не успіх, але лояльність до науки. Так ми зараз їдемо. Хворий. І ми занурюємо наші дачі, і скаржаємось на клімат і життя. По вірі ми нагороджені.

3. У Є аграрії, які отримали і отримують значно вищі, ніж звичайні, без дорогих і трудомістких операцій. Я думаю, що слід знати всім, хто хоче.
Шановні садиби! Ми розуміємо, що ми не створюємо родючість наших ґрунтів. Ми постійно руйнуємо.
Живі організми створюють фертильність ґрунту. Вони успішно пройшли мільйони років. Сокіл насправді їх продукт.
Дякуємо Богу і подяку Вам всім за можливість публікувати досвід і думки розумних фермерів.
Цей рукопис не є довідником. Це просто колекція успішних досвіду з спробою дослідження. Як використовувати цю інформацію, і як, це до вас.
Непередбачуваність нашого клімату, високі температурні зміни, ніч і день, сухі або дощові літа, надмірні опади до кінця серпня і на початку вересня підтвердили способи вирощування одного з улюблених культур, картоплі, обраних мною протягом багатьох років випробувань і помилки.
З літератури, від спілкування з досвідченими людьми, від практичного досвіду, я створив для себе основні принципи та підходи до успішного вирощування картоплі.
Поясно копіюючи трюки і поради, навіть краще, призведе до нічого. Варто бути творчим підходом до розуміння біологічних законів самої культури, а процеси, що відбуваються під час її вирощування, що дозволяє мені постійно отримувати високі врожаї, незалежно від вагрій погоди і умов самої ділянки.
Рослинна ємність є великим ліжком, стіни яких виготовляються з цегли, колод, брусу, дошки, каменю, шиферу ... Ширина 100 - 120 см, будь-яка довжина, висота 10-25 см. Грядки простягаються з півночі на південь. І проходи між ними - 50-80 см, які можна обрізати піском, тирси, рубероїдом, картоном і т.д. Я віддаю газон, який корів тример раз на місяць. Декілька проходжень з тирси. Краса саду, який більше нагадує парк, не залишає нікого байдужим. У нас немає бур'янів, ділянка чиста і красива.
Кожне ліжко - 2 ряди картоплі, висаджують по краях в шаховому порядку 35-40 см між картоплею. У цій геометрії прихований величезний запас продуктивності, він довго помітив: екстремальна рослина розвивається майже в два рази, а також у середині - вони мають набагато більше світла і простору для зростання. І ось всі рослини екстремальні. Широкий діапазон необхідний для того, щоб дати їм світло і простір. Невелика ділянка органічної речовини дає більше великої площі грунту. Будь-який, хто працював хоча б один сезон на хребтах, переконаний величезні можливості цього способу і просто не може повернутися до традиційної технології. Робота над хребтами, людина відчуває радість не тільки від хорошого врожаю, але і від процесу вирощування овочів.
Коробка наповнена органічною речовиною. Залишки рослин (зери, солома, листя, газети та ін.) кладуть, потім компост або підживлення (власне виробництво); землю з проходів поміщається в верхній шар, можна додати пісок. Так коробка заповнюється.
Недоліки:
• Для будівництва ліжка потрібно матеріальні витрати. Цей невеликий недолік дозволяє легко дістатися до більшості дачників. Якщо ми підходимо до цього питання з точки зору фермера, які вперше інвестують у виробництво, що згодом приносить їм дохід. Що робити за кордоном. Ми не звикли до неї, нам потрібно все відразу без найменших зусиль і зусиль.
Приклад: Якщо ми вирішили зробити ліжко довжиною 8 метрів, висотою 30 см, шириною 1 метра. Ми будемо потрібні 9 дошки 4 м, ширина 15 см, товщина дошки 35 мм (відкладені). Вартість 1 дошка 90 рублів (це дошка хорошої якості). Всього 810 рублів. До складу входить вартість двох мішків гною 100 рублів, вапна для миття дощок (зовнішня), нігті. Всього буде близько 1000 рублів. При цьому не потрібно купувати компост, сапропель, різні стимулятори росту і т.д. Під час літа не пролетів, ні води. У такому ящику ми зможемо розмістити 52 кущі картоплі, висаджені в шаховому порядку після 30 см. Восени ми отримаємо в середньому 2,5 кг картоплі на кущ. З кожним роком зерно буде рости, багато почнуть працювати, якщо слідувати агротехнікам. Я в середньому 3,5 кг на кішку, я думаю, що це не межа. В цілому, ми отримуємо 52х2.5 = 130 кг. смачна домашньої картоплі. Середня вартість картоплі тепер 25 рублів. 130кс25 = 3250 рублів. Ми беремо вартість коробки, отримуємо 3250-1000 = 2250 рублів - це наш дохід.

Тепер розглянемо, скільки ми витрачаємо на картоплю. 8кс1=8кв.м Якщо ми висадили під лопаткою: середня 0,7 кг зазвичай викопують з куща з хорошими агротехніками. 130 розділити на 0,7 рівні 186 кущі слід висаджувати картоплю. Трансфер на площу. Якщо довжина нашого саду становить 8 метрів (як довжина коробки), то ширина повинна бути близько 5 метрів. Ось 7 рядів. Між рядами 70 см, між кущами 30 см. Площа зайнята 8х5=30 кв.м. В цілому, з тим же об'ємом урожайності 30 – 8 = 22 кв.м. землі буде звільнено. Ви, хто не потребує даної території, щоб додатково вода, бур'ян, коп, процес і т.д. Ви будете мати велику кількість часу протягом літа, ви можете провести його на інших культурах або святах з сім'єю, дітьми або онуками. На цьому місці можна висадити багаторічники або покласти гриль барбекю.
Переваги:
• Таке ліжко працює протягом декількох років (поповнювати його відходами, рослинними залишками, після викопування картоплі до висівки бокових коштів тощо) При посадці картоплі не потрібно робити компост або перестаратися в отвір. Таке ліжко самому компосту.
• Гумус не змивається, тому що клумба заготовлена.
• Містить велику кількість поживних речовин, запас вологи
• Зручне миття, полив, годування
• Відсутність застій води.
• Не потрібно шліфувати.
• Не потрібно копати, тільки розпушуючи від 5-7 см.
• Можна висадити картоплю рано.
• Зростання ялів на 100% і вище.
• Туберці очищають без видимих ознак захворювання
• Картопля добре зберігають.
• Красивий і комфортний в роботі.
• Приймає мінімум простору, не створює бруду і порушення.
Багато садівників можуть незгодити з цим методом посадки. Дуже дорогі в перший рік. Але ви намагаєтеся зробити одне ліжко на вашому сайті - коробку, заради експерименту.
Боже, щоб прийняти все, що ви читаєте на вірі. Умови одного досвіду ніколи не повторюються в іншому місці. Рослини впливають на сотні, тисячі змінних чинників. Ви можете змінити свою мову. Будь-який рукопис – це можливість зрозуміти, але ви завжди повинні навчатися самостійно. Це остаточне право успіху. Навіть у навчанні простого завдання немає результату, якщо немає навчальних вправ. Намагайтеся трохи зрозуміти, що відбувається. І нехай ви дізнаєтесь про відкриття та новини.
Важливо любити цю дивну рослину – картопля. Любов для кореневих культур, що живить більшість народів нашої планети. Це, мабуть, точка. Якщо людина, прийшовши на свій сайт, буде займатись улюбленими рослинами з легкою душею, з насолодою, його настрій обов'язково проявляється в великому настрої, в здоров'я і, звичайно, в щедрому врожаю. Видання

матеріали, що використовуються: Слайтін Ю.І. Курдюмов Н, І.
Я написав статтю: Ігор Лядов.

Джерело: www.liveinternet.ru/users/lyudmila_shevchenko/post283741032/