Де живуть старі люди?

Кожен старий. Настав час подумати про те, куди жити. Не скажеш, що для міського мешканця немає іншого варіанту, ніж тісна квартира і магазин біля входу. Ми повинні думати більше.

Де живуть старі люди?

Найгірший сценарій справи полягає в тому, що ви людина. Недорога статистика говорить про те, що кожна друга людина не буде жити у відставці. Але можна заздрити вижили - для кожного чоловіка від 60 років є 2 однолітки. Як кажуть: «Чи варто вибрати». й

Російські жінки живуть практично такими європейськими, до середини 73 років. Після пенсії все просто починається.
Повідомляємо, що у вас немає дітей, а Ваш пансіонат близько 300 доларів. Ця сума досить не тільки сидить вікном, подивіться на пасер-by.
За 300 доларів, пансіонат може жити під сонцем, добре харчуватися, в Харбіні, наприклад, в Хургада або на рідному Бургасі.

Яскраво виражені авантюрні природи мають право укладати квартиру і почати в усіх серйозних умовах. Ви думаєте, що не вистачає? Ви неправильно. Старі люди з голінням головок в колісних кріслах часто живуть на круїзних кораблях, в бізнес-планах, добре, в найбільш пишному місці на землі - місто гріх Лас-Вегас. ) Я не бачу себе в цьому колі. Я ближче до тих, хто думає в стилі «якщо є рай в світі, це країна». Тут я дивлюся на європейські сенильські садиби, як життя влаштована, що вони містять.

Виявляється, що з європейців, стара французька відчуває себе кращим. Їхній уряд вказував, чи ви людина або жінка платити 1,200 євро від віку 60. І французи живуть в середньому до 80 років.

На березі Великої Британії живуть 79 років. Чоловік стає пенсіонером 65 років і жінка на 60 років. На жаль, ці старі чоловіки не менше 15 років висять. І вони затримуються дуже просто - продають квартири в містах і купують старі садиби.
Те ж саме відбувається в Іспанії, хоча з пансіонатами Спанісарів були менше фортуна – 850 євро на Капіта. Тим не менш, ці гроші будуть достатньо підтримувати такий затишний сільський будинок:

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди? доб.

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

32083р.

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Де живуть старі люди?

Фотографії Елмууб

Що потрібно мати такий будинок у віці? мільйон під матрацом? Покупець? Для мене все простіше – інвестувати у своїх дітей, у своїх горизонтах, у своїй освіті. Коли прийде час, ваш син або дочка не залишить вас. Після того, як, відверто, відповідальність за благополуччя старих батьків в будь-якій країні повинна падати на плечі задніх дітей. Видання

Джерело: art-defi.livejournal.com/tag/ %D0%BA%D0%B0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8