Не так очевидна причина життя тапочки

Що я дійсно робити, і що викликає мене найбільш, є вивчити процес зміни. Через спостереження людей навколо мене, як рідних, так і випадкових людей, і тепер величезна кількість читачів і слухачів програм, я нахоплюю для пачок, в яких рух нападає удар (для того, щоб в кінцевому підсумку знайти і розчарувати їх у себе).

Все, що я пишу, абсолютно все, що я досвідчений або досвід. У мене є повністю закритий канал до фантастики, і я тільки зітхнув мовно, дивився на можливість деяких творців, щоб створити на паперових цілих світах і шаруватих оповіданнях. Я спробував писати романи і навіть побачила дивовижне життя в ній, але, alas, я мав би зіткнутися з правдою і визнати, що я можу лише писати про те, що я здався на власні плечі. Іноді, коли ви хочете відштовхуватися до Задачі, «Для чого?» до іншого завдання в житті, це тільки відповідає безшумним здогадкам, що інакше буде нічого описати. Замість занурення можна знайти місце для подяки.

З-за кордону це відомий факт. І що неможливо бачити в собі через шар спотворених задумів і ілюзій, набагато простіше читати долі і переконання інших людей.

Я довго вірю, що всі люди однакові. Вся історія "Повага" тільки відштовхує вас від точки. На поверхні, так, є різні історії життя, повороти, початкові дані і, як ті, хто завжди зрушують відповідальність за своє життя, як підкреслити, різні обставини, але коли ви подивитеся на корінь, ми всі однакові, навіть відмінності між чоловіком і жінкою стираються, якщо ви можете бачити перед вами (і найголовніше, всередині себе) людина, і не ape-подібна істота істота, яка живе інстинктами і соціальними програмами (як саме ці істоти ми всі до моменту свідомого сходження країв нашої власної душі і тіла).

Що таке різниця між чоловіками і жінками, які кожен так вроджено поширює про (найчастіше несвідомо повторює дзвінка чув), якщо на підставі будь-якого (!) людини є абсолютно ті самі: бажання бути щасливими і гармоніювати з світом навколо вас? Так, ви прийшли до цих базових концепцій різними способами. У жінок цей шлях часто (але не завжди!) відрізняється від чоловіків. Але фундамент не змінюється. Чоловіки і жінки рівні в своїх внутрішніх аспіраціях і є, в першу чергу, люди, а потім на більш поверхневих рівнях є сексуальний, соціальний і інший поділ.

Я завжди написаний і написаний для людей. Не для чоловіків або жінок.

У питаннях свідомої зміни, найбільш цікавим для мене є питання зміни струму іржі.

Зверніть увагу, що зростання і зміна не завжди однаково. Ви можете виростити в іржі, в якому ви народилися: сім'я юристів подарувала юристу, і він став першим класом юриста. Або перший хлопець в с., який сказав бути краще, ніж останній в місті, також звідси. Ви перебуваєте в оригінальній іржі. І я не сказав, що це погано. Навпаки. На жаль, в процесі втратив десь у юридичному офісі. А що хлопець в с. був просто пити.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Питання є те, що робити, якщо поточна доріжка (від народження або випадково намальована під час життєвих обертань) не підходить вам?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Про не так очевидні причини життя тапочки, які я знайшов в ході моїх спостережень.

Число одна причина не розуміє іржі як така.

Надзвичайно поширена історія, через буквально кожну другу душу. Люди не хочуть змінити свої треки, вони не мають цього імпульсу. І всі ці люди хочуть змінити. Вони хочуть мати улюблений бізнес, заробити багато, мати кохану людину, сім'ю. Вони хочуть все, щоб отримати краще і бути добре. Але при наданих умовах в межах даної межі свідомості. У будь-якому місці є бажання стати адвокатом першого класу. І я хочу вірно зрозуміти, що село – це спосіб мислення, а не місце як така. Незважаючи на те, що в деяких випадках може бути ліфальне розуміння цього прикладу.

Я думаю, що це перш за все, не розуміючи, що ви в певній іржі свідомості, яка диктує певні сюжети і пейзажі.

Арут – це спосіб мислення і дій, що виникають внаслідок неї, на основі набору пейзажів, реакцій, навколишнього середовища та самовизначення.

Наприклад, школа – інститут – аспірантура – хороша робота – хороша заробітна плата – це доріжка активно сприяє суспільстві. Але існують інші способи? Чи можливо стати професіоналом без вищої освіти? Почати! Ви читаєте це прямо зараз на комп'ютері, створеному людиною без ступеня коледжу (і те, що люди з рівнем коледжу працювали для нього, не змінює значення, що я вказав). Це означає, що перша іржа неповна? Ноп. Але це неповне, щоб не було бачення, що існують інші варіанти. Більш важливо, вони всі рівні. Вони існують в паралельному режимі і зараз.

Так, ви можете піти зокрема, щоб адвокат або, звичайно, лікар без вищої освіти не може стати лікарем. Ви можете пройти стільки, скільки вам подобається на поверхні різних ситуацій, але ви можете спробувати захопити сутність: є іржі – базова основа сприйняття, яка встановлює ваші дії, і тому майбутнє. Але є можливість пересуватися між тими кадрами. Ви не повинні плавати однакову річку, в якій все життя. Є багато річок. З усіма сортами пейзажів.

До речі, це причина, чому багато людей не можуть відповісти на питання, які я хочу бути, що робити і що моє призначення (однозначне питання, тому багато перебільшено недавно). Рівномірна рама не дає програшу відповідь, і можливість бачити інші струми не є. Не дивлячись на популярність багатьох викладаннях, ідолів яких були фільми «Таємниця» і «Передача реальності», які пропонують, не змінюючи їх іржі, бути будь-яким. Хоча це буде більш правильним, щоб сказати, що це те, як ці навчальні заклади інтерпретуються самими читачами (заяви не авторів). Але ті, хто усвідомлює ці практики буквально «посидіти в сільській місцевості і думають про глобальні, а лише задніх їх ніжках» приречені на тривалу мілководну воду, яка, з усім цим, може бути досить комфортним.

Ще один нюанс. Часто виникає настій концепцій. Переміщення або виїзд на роботу не змінює доріжки. Це просто декорація. Рута є вектором вашого життя з ключовим питанням «Чому я?» і відповідь на неї кожен другий, який відповідає нескінченним вибором, виготовленим людиною протягом дня (відповідав, що недолік вибору є також вибором).

Кількість двох причин, які впливають на наше життя, є нашою нездатністю бачити сутність речей.

Це моє улюблене явище, яке я бачив протягом багатьох років, і що я ніколи не перестаю дивуватися. Є люди, і ми повинні визнати, що є багато хто не здатний чітко бачити сутність речей. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ми всі страждали від цього, і це там, де лежить базова слизька сторінка, яка не говорить нам, де піти далі.

Приклади будуть дуже прості, від особистого досвіду, але вони дозволять вам захопити масштаби проблеми в людських розумах, які, на жаль, набагато більш грандіозно, ніж описані випадки.

19 Я почав працювати як рекламний менеджер для місцевої газети. Без вищої освіти, У цей час мої колеги просто отримали, будучи в добре відомому іржі.

2003. Слово «здоблення» все ще сильно пов'язане з Леною Голубковим, який, ви бачите, «все країна».

Ми нескінченно спрощений комрад Сталін, і, звичайно, для причини. І ще хочу запитати, хто написав чотири мільйони заперечень? Довлатов Со. «Перевага зла. Децепція та розбій чесних людей. Газета є форматом, який довгий час дихає, тому що я не читаю його. При запиті, що я можу зробити, інтерв'ю

- рекламний менеджер.

У цій епоху використовується слово «менеджер». Таке поняття просто не існує до певного часу, і його перші додатки не були призначені.

Два неперевершені слова з негативними конотаціями викликає відповідні висновки. У моєму колі, поки не залишаться на шестимісячну подорож, вважається, що я працюю незрозуміло, де незрозуміло, ким і, безумовно, не зрозуміло (і тому не вистачає) заробити. Я не шкода, і я не шкода іноді. З одного дня мій хлопець, в той час пропонував мені «апграде» – роботу в якості продавця для родичів в магазині Tkani.

Впевнений, що я зробив більше грошей, ніж мої батьки і більше, ніж всі мої друзі і навіть хлопець, який дав мені цифри. Плюс підключення та дослідження ринку. Ще одна перспективна робота, яка дав мені стільки і навчила мене так багато – як наступні 10 років доведеться – важко уявити в моєму регіоні.

А реклама, до речі, в більшості випадків є першою стрілкою в серці поганого продукту. Якщо нікому не потрібен продукт, інтенсивний маркетинг забирає його через погані рекомендації тих, хто зумів купити, а відсутність повторних покупок.

Ще один приклад. Закрити

Я колись мав привілей на редагування питання «Леоне Планета» російською мовою. А в той же час займаючись відкриттям свого проекту re-self.ru.

Новини анонсували в соцмережах практично одночасно. Аудиторія була вже досить велика. Ви можете зробити висновки. Перша замітка зібрала всі запобіжники, жилети, хвалі та аплауси. Не обмежувався хвилюванням і привітанням. Шукайте в LONELY PLANET! Довг.

Хоча сайт викликало інтерес і привітання, але, по-перше, набагато більш скромніше, і по-друге, це не було ніяким.

Реальність полягала в тому, що робота арт-редактора довідника була технічна, творча, неохайна рутина. І ваш сайт є величезним проривом, роботою, подолання страху, пологів, концепцій та фінансових показників, що дорівнює 10 виданням довідника за другий місяць.

Що таке клапт? Який бізнес або бренди?

Як часто це те, що кожен з нас виховається помилковими поняттями реальності та обирає їх як пріоритети нашого життя?

Детальніше

Є редакція книги «Азіайська привабливість».

Флерія аплазу. Виклик. Успіх. Хтось навіть перетворює свою мову, щоб викликати її удачу. І я маю 3 більше пропозицій для публікації книги «Збережіть себе знову». Найвідоміший видавець в країні погоджуються на мої умови. Навіть якщо ви зробите себе, принаймні, ми виключаємо редактор - він збере матеріали і зробимо все можливе. Обкладинка, просування, кращі магазини - просто підпишіть договір. І я відмовлю...

Чому? Всі ці пропозиції вийшли з сайту. Не інший спосіб навколо. У мене є інші пріоритети.

Детальніше

Як багато бізнесменів, які сіли перед мною, звертаючи увагу на 100 відсотків впевненості, що їх клієнти не були на соцмережах (переважаючи, що вони були багатими і адекватними). Як мінімум 4 бізнесмени я кажу hello.

Серед своїх читачів і клієнтів, які прийшли з соціальних мереж, є парою мільйонерів і один олімпійський чемпіон. І ті, що я говорив, і зустрінувся особисто (як тільки я працюю в груповому форматі). До речі, де видавці вийшли. Редактор побачив статтю – прочитав його – прийшов до мене.

Більше пісень, таких як.

Я почав проект «Повернутися до інших».

О, мій Бог, що я маю на обличчя? Для великої групи людей я раптом став бізнесменом і маркетологом від письменника-блогера. Що означає wow в фут.

Чи знаєте ви, що реальність?

На даний момент я пішов з бізнесмена (тренувальний бізнес є прибутковим бізнесом, до речі) майже філантропом. Це, ті, хто працює безкоштовно (Я сподіваюсь, що це недовго, тому що я був бізнесменом, і я планую залишатися одним, тому що прибуток є єдиним способом, щоб повністю розвивати те, що ви любите і думаєте право).

Щодня, переповнена думками «Російський ринок не готовий до відступів – піти на англійську, є така масштаба», я змусив себе робити те, що може принаймні хтось, але все ще потрібно тут в Росії. Так само, як британські, німецькі, швейцарські, які забронюють найкращі відступи по всьому світу за 3 місяці вперед. Ретреати користуються великим попитом у Західній Європі та Америці. І ми, шукаючи нагадувати сусіда, копіюючи все і все звідти, заперечуючи досвід, через який він росте сильніше.

І скільки плутанини призвело до відступу програм, таких як.

Замість з'ясування сутності неперевершеного явища людина відразу повісить на нього, спотворюється, характерна. Ми живемо в оточенні віконних дзеркал і дивно, чому все так смішно.

Найпоширеніші спотворення: відступи є якісним відпочинком.

Де з'явились про те, що примирення? Якщо ви не маєте особистого досвіду? Що таке вміння, щоб наполягати 100 відсотків віри в питання, що ви не доторкнулися?

Ось листа від мого чудового друга, з дозволом я прокоментую публічно:

Я побачила ідею після того, як я розповідав вам про свій проект, який ми повинні відкрити сімейний відступ. У Португалії, наприклад, всім інтересам: хлопчики - серфінг, діти - англійська плюс море, мати - відступ, добре або мати - серфінг, тади - відступ) Головне, що ви можете приїхати з всієї сім'ї і кожен знайде окупацію до своєї кришки Це красива концепція, яка, якщо правильно реалізована (ми знаємо, що ідея без втілення є порожнім?) може дати відмінні результати. Це може бути ще більш прибутковим, ніж відступає через його універсальність і лояльність. Я впевнений, що Але це не буде відступу. Не всі. Оздоровчий відпочинок, освітні канікули, можливість зняти стрес, спорт або сімейний готель (який, до речі, вже досить багато) – так. Але відступ відрізняється.

Суть відступу (і ви можете подивитися на наш графік, щоб побачити, що я маю на увазі) не спорт, йога, медитація або навіть харчування. Забороняється легко замінити тайським боксом, фрукти з детоксикацією соку або легкою вегетаріанською їжею, та йога з будь-якою іншою діяльністю тіла через поінформованість рухів.

Суть відступу, її дуже сердечник - вийти за межі струму. У загальній зміні пейзажу, в ізоляції від своєї повсякденної реальності, як спосіб подолання інерції звичного життя з її закономірностями поведінки і мислення.

Будь-які порівняння до спа-центру або йоги, де між класами ви продовжуєте свій звичний темп з Facebook, латте та думки пресування, незворотні.

Коративна зміна активності, харчування та розташування без часу для відбиття свічок та сидіння в Інтернеті дає можливість, принаймні, бачити іржі, якомога простіше змінити його. Це виходить за межі себе. І ви не можете зробити це фізично, коли ви не захочете дітей навколо вас, які потребують уваги. По-перше, відступи фізично жорсткі, і єдиний спосіб, щоб отримати через них, щоб зосередитися на собі, і по-друге, як ви дійсно можете перейти, коли ваша сім'я перед вами?

Я не знаю, як ще танцювати, щоб привернути увагу до того, що відпочинок та комунікація є різними речами! Інакше, 2-week Туреччина і Таїланд дадуть всі відповіді з кінця 90-х років.

Якщо ви усвідомлюєте, що відступ більше роботи, це стане трохи чіткіше. Після того, як працює на повній потужності при наявності маленьких дітей навряд чи вдасться. Тільки робота абсолютно іншого роду – подолати інерцію того, що ми називаємо нашу особистість, і в результаті здобути свободу від того, що ми називаємо «Я».

У більшості випадків відступає індивідуальна практика, навіть без дружин, винятки є пари, які дихають в неісоні, і вони повинні це однаково (хоча особисто я, з усім співтовариством з коханою людиною, все ще віддають перевагу йти до відступу один раз на рік в загальній соні і я нескінченно вдячний йому, що він здатний зрозуміти це).

В середньому тривалість відступу становить 7-10 днів. Непідготовлений розум новачка (початківець з питань виходу за межі власної ідеї себе, а не новачка в йога асанах (!) або правильного харчування) не може витримати більш тривалий період і ковзати в звичне мислення, використовуючи його як захист від нової реальності. На тиждень достатньо часу, з одного боку, вирватися з звичних лімітів тіла і свідомості, а з іншого, щоб залишатися в балансі і вміти принести набуті знання про себе в повсякденному житті.

І ми повинні зіткнутися з думками, що відступ є сектом.

Бог, де люди? S-e-t-t-a? Чи є вони апартаменти, які вони так боїться? Чи побачили це своїми очима? Ви відчуваєте небезпеку? Більшість людей, які говорять про це ніколи не було нічого подібного. Так само, як і ті, хто боїться літати, вони не відчувають це особисто або через близькі або віддалені родичі. Де ці фантоми, які так кошмарують життя лиману? Чому не турбують іноземців та використовують слово «секти» як часто, як наші?

І надійшло відповідь через рот Міша, слухавши цей зовнішній вигляд.

до Телевізор, Олег. Телевізор Вони звикли говорити про секрети, вони бояться.

Бог, це право. Почати! Телевізор, який пояснює людям, які є злом, який чекає вас на кожному кроці, видавництво вашої книги класно (наприклад, вони не говорять про свій сайт автора), реклама погана, а літаки падають. Це все телевізори. Більше Сепаратори бояться комахи ...

Я не підняла питання спотвореного сприйняття реальності з власної сумності про постійне непорозуміння зі світом по всьому світу, що я переживаю, оскільки я почав робити речі, які суперечать традиційній іржі. У зв'язку з цим я маю довгий уточнений для себе:

Олеся, з одного боку, ви виявите себе як зовнішній, так і з іншого боку, ви сумуєте, що це дуже система не розуміє вас назавжди. Щось не додавати. Ви не думаєте?

Предмет не здатний подивитися на дно речей, які хвилюють мене про щось інше. Щоразу я бачу, що люди кладуть етикетки перед тимчасом, як смертельно неправильно в питаннях кар’єри або особистого життя, як відсутність чіткого бачення перешкоджає всім змінам – я, пам’ятаючи основну команду, яку ми все одно рівні, запитати себе:

Де я спотворююю правду через неправильне? Де точка? Де ви стрибали до невідповідних висновків? Де ви знайдете щось без особистого досвіду? Де ви ви висадили віру, які не мають місця і що насправді не заважає мені рухатися вперед? І як ви можете подивитися на світ прямо, без сліпих ідей про це?

Як для зміни рутта... Я рідко бачив всіх, хто дійсно змінив його. Є ті, хто «не зійшов» – це, переїхали на рут не так далеко від того, в якому він народився. Хоча є дуже мало. Набагато частіше є історія про зміну пейзажу, але не сам іржі, у вигляді переміщення, виїзду роботи або зміни навколишнього середовища, коли людина залишається однаковою, змінює зовнішні умови і передає ті ж завдання і події до них. Але ще можна змінити трек і вектор вашого мислення. Важливо чітко оглянути на суть речей, не займаючись неординарними «Я» і спробами «бе себе», потім можна стати будь-яким, не забуваючи про відповідальність такого вибору і відповідних інвестицій, а з ними, депривація. Наприклад, втрата когось, що ви думали, було реально. Чи хтось хоче змінити щось без зміни?

Автор: Олеся Новікова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: re-self.ru/ne-stol-ochevidnaya-prichina-zhiznennyx-probuksovok.html#more-4325