Розумний спорт: механізм роботи кожного м'яза

Для того, щоб прийняти один крок, людина повинна використовувати близько 200 м'язів.

Я іноді, майже завжди, сумний, щоб побачити страждання спортсменів, які не можуть покращувати, оскільки вони не розуміють базових законів, за допомогою яких вони переміщаються. Фізика, біомеханіка, фізіологія. Відповідно, в тренінгу, навіть незважаючи на високу занурення і добре розроблену програму, вони не розуміють, чому вони роблять це і які саме необхідно поліпшити. Або, на основі аналізу ситуації, здобуття відваги і визнання того, що вони досягали свого ліміту, що є звичайно рідкісним у аматорських спорту. Коли я почав бігти, я вже мав гарне розуміння фізичних основ бігу і багато років досвіду в серйозному навчанні на гідному рівні, тому було досить легко. Тоді я дізнався про велику річ, знову ситуація така, що нам потрібно вивчити питання — тут техніка повністю протиріччя, а фізика нетривала і дуже нелінійна. Крім того, заспокійливе питання всіх циклів, які їздили за власними витратами, ціна обладнання, щоб зробити хороші результати. Тут область, як правило, боляче для багатьох, особливо враховуючи, як це забито паразитичною інформацією через надмірні зусилля продавців, щоб продати це дорого обладнання. І як легко переплачувати за непотрібні і не купувати необхідно.

Тому я, хочу їздити швидше, пролетіти в основи теорії велосипеда, купивши книгу Біциклопедія Наука видавничого дому МІТ (не типова популярна книга, але підручник, багато фізики, часто дует мозку), зацікавився, якщо це можливо, в наукових роботах в галузі велосипедного спорту. Я отримав правильне обладнання, все було дрібно налаштоване, тренування пішли плавно, бо було розуміння.

Тепер це час плавати, знову намагатися потрапити в наукову роботу з біомеханіки та гідродинаміки плавання, знову купили книгу Нова наука плавання. Психологічний момент все ще залишається – виходить погано, повільно, рухи невизначені. В цілому все йде важко, а потім є внутрішня боротьба, небажання повернутися до води, тому що пам'ятайте, що це постійно непропорційно важко і прогрес повільний - лідачний мозок включає психологічні оборони, але це про психологічну підготовку і зрілість індивіда, питання, які не стосуються цього посту. Але коли ви зрозуміли, що ви робите, і чому у вас є способи контролю, це набагато простіше, ніж робити його сліпо.

Все, що потрібно зробити, щоб поліпшити будь-який спорт (крім, звичайно, старанності, визначення і наполегливість – можливість повторювати спроби незважаючи на повторне збою) необхідно розуміти:

1,1 км Основні сили для подолання руху, математичних законів, до яких вони підлягають.
2. приступаючи від першої точки - основних лічильників енергозатрат і збитків;
3. в зв'язку з визначенням граничних чинників як зовнішніх (екологічних властивостей) так і внутрішніх - фізичних / фізіологічних обмежень, очікуваних граничних значень для людей в принципі і для себе;
4. в першому місці (який, згідно з моїми спостереженнями, дає більше 80% успіху) необхідно працювати з основним джерелом стійкості, усунення втрат і підвищення ефективності;
5. після того, як є тонкощі, як правило, вона також працює з основними джерелами опору, плюс вторинні джерела опору і підйому моторних навичок.

З метою поліпшення частини спортсмена, біомеханіки вправ (техніка), П та обладнання / взаємодія з зовнішніми силами завжди важлива. Не менш важливо тут. Для кращого руху в космосі важливо всі параметри, які збираються разом, особливо в разі складних відносин між ними, коли поліпшення деяких параметрів призводить до погіршення інших і необхідно оптимізувати в усіх напрямках. Плюс, навички підйомного двигуна, в циклічних формах, необхідно виконувати чіткий монотонний рух без тремтіння в м'язах, збиванні та інших сторонніх рухів, які не призводять безпосередньо або непрямо рухатися вперед.

І з цього останнього випливає найбільша, мабуть, складна - постійна "перевага" в процесі навчання. Всі рухи виконуються відповідально, з усвідомленням того, куди йде рука, як рухається ноги, куди створюються зусилля, де відбувався релаксація і т.д. І як це таке рух відноситься до того, що відповідна секція спортивної науки повинна сказати про це. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: arky-titan.livejournal.com/