Як побудувати універсальні теплі ліжка

Цього року я не відкладаю себе і вирішив вирощувати томати у відкритому грунті, особливо з багатьох питань просять про цю тему. Але, як ви розумієте, я не можу прийняти цю справу без належного приготування. Моя ділянка невисока і ткана, тому було прийнято рішення побудувати теплі, високі грядки спеціально для помідорів і перців баклажанами.

Він не ставати петлю і відразу ж в десять грядок розміром 4000х60х30 см.

Для основного матеріалу я вибрав обрізку шириною 15 см. Для стійок квадратної труби 2х2см. Для 8мм штангових дуг

Увага, в процесі експлуатації довелося трохи модифіковано, а саме з'єднати стійки з стрижнем, інакше клумби лопнуть, особливо при вирощуванні моркви.

Вирізати його на розмір і обробити антисептичним. Профіль квадрата і стрижень на металевій основі попросили вирізати, відповідно, профіль 50 см, а стрижень 2,5 метрів.

Придбаний покрівельні гвинти на 50 мм 350 шт. і був готовий розпочати будівництво клумб.

Розмітив сайт за допомогою рулетки і шпагату, застрягають кілочки на майбутніх краях клумб і вже бажали розпочати будівництво першого, так як я зрозумів, що, навесні, отримуючи забитий в бруду, буде проблематично і навряд чи вдасться дотримуватися необхідної точності, крім того, вам доведеться скористатися додатковими помічниками для всіх можливих опор.

Таким чином, швидко зачищається від варіанту будиночок на місці, і вирішили зібрати їх на дворі і готові перемістити на сайт і приклеїти на місцях.

Навіть при виготовленні кінців я зрозумів, як правильно я був. На робочій лавці виготовили невеликий пристрій рейок, що дозволило вам швидко і точно викласти профіль і кінцеві дошки на ньому.

Таким чином, без будь-яких помічників в 4 години зібралися всі двадцять кінців.

Однак він використовував два дрилі, один свердлив попередні отвори з свердлом 4 мм, а інші гвинтові гвинти. Всі кінці виявилися плоскими і абсолютно однаковими.

Потім він залишився до кінця, щоб повернути бічні дошки і центральні стовпи.

Виявилося простіше зробити це, якщо на підлозі або довга дошка скручуємо два рейки, строго під 90 градусів і відстань між ними по довжині бічних дощок.

656184

Тепер залишається поставити два кінці на бат, натискаючи їх на рейки і вже зверху легко перевернути бічні дошки. Потім перетворюйте дизайн поверх, а також переверніть залишилися дві дошки зверху.

Увімкніть центральну дотику і ліжко готовий.

Невелике доповнення, яке полегшить скручування центральної черепиці, краще закручувати її до однієї дошки на підлозі заздалегідь, після чого легко буде перевернутися до другого з невеликою підтримкою.

Таким чином, ліжко можна зібрати навіть одну, але два роблять це набагато швидше.

Так над вихіднім, сином і я збирав і встановив всі десять грядок разом з дугами.

Я згадую дуги окремо. Краще вигнути їх з штанги відповідно до візерунка, яка легко зробити з шурупів, викручених в дугу або нігті, приводяться в дію.

Те ж згинають дуги і виглядають і встановлюють краще.

Так ліжка знаходяться в своїх місцях. Я помістив їх зі сходу на захід, обов'язково вирівнюючи їх, бажано один раз, якщо немає схилів. У мене є схил, тому чотири ліжка на одному рівні і шість в іншому, тільки нижче.

Тепер наші ліжка повинні бути добре і правильно заповнені шаром за допомогою необхідної підкладки.

На дно листя гілки все від очищення території, крім неорганічних сміття, потім компостують і вигорають грунт з саду, якщо установка йде на старі грядки, то можна спочатку зняти грунт на перетині, а потім перенести його вгору.

Такі грядки легко встановлювати безпосередньо на газоні, без загартування в нудному перекопуванні.

І нарешті, найголовніше, вартість. Вартість одного спального місця становить 900 рублів, включаючи покривний матеріал. Це багато або мало розглянути. Термін придатності в районі 10 років, що означає десять років не потрібно щорічно будувати клумби з землі, зробити доріжки і займатися непотрібними бур'янами між сторонами. Я не буду говорити про врожайність, ви побачите пізніше. Так, сьогодні будь-який хобі вимагає витрат, головне, що задоволення ваших улюблених дій перевищить небажання платити витрати.

Все весняного настрою і легкого врожаю. Дивіться відео: Як побудувати універсальні теплі клумби ...

Автор: Валерій Медведєв

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: svoitomaty.ru/kak-postroit-universalnye-teplye-gryadki/