366
Як бути або з'являтися?
Сьогодні в соцмережах з'явилася дискусія – мій друг і її друзі говорили про «жіночі слабкості». Все почалося з того, що дівчина писав, як вразлива вона відчувається в даний момент без чоловіка, і в коментарях вона почала переконувати, що це просто добре, тому що чоловіки люблять слабкі жінки, поруч з яким можна подумати, що вони сильні, смартнер і т.д. І ви знаєте, що? Я хворий на цю позицію.
Звісно, образ «сильна жінка» проходить через історію нашої країни в останні сотні років, хоча приклади можна знайти в усі часи і в кожній культурі. Звісно, жінка є істотою легко адаптується, природа навчалася тихо терпіти труднощі, невтомно гойдалки люка, миття, стібка, погладжування на голові, надягаючи до грудей, проходячи через себе і дитинства сльози, і чоловіча втома, і кілочки старіючих батьків ...
Але це вкрай фоліш намагатися заміряти: хто сильніший, людина або жінка? Ми сильні за різними способами, це незрівнянно. Чоловік фізично сильний (і тому, наприклад, йде в війну), і жінка міцна з вірою і любов'ю (і чекають на нього протягом років або йде після нього). Чоловік міцний з його раціоналістю (і може більш успішно контролювати фінансові питання), і жінка з її емоційністю (зброя на весь відпочинок, що робить нічого "хто, салат ...", а про скандал зараз ми не будемо, сліпа сторона феєрверк).
Змагання закінчуються, де ви починаєте поважати свою кращу сторону, визнаючи менш закріплені позиції, подякуйте своєму партнеру за «покриття» їм і, в свою чергу, за підтримку його, де він не дуже орієнтований.
Для цього багато років жінки в Росії змушені відіграти нежімні ролі, що нова форма намагалася. І ось мені здається, необхідно чітко виділитися: де голос дає его, де - здібності і таланти, де - лаціна і страх.
У зв'язку з цим ставленням до «відки про те, що він гагай робить всі рішення в сім'ї» – це недоторканність і маніпуляція, насолоджуючись секретною силою. І, можливо, бажання жінки відійти від площі, в якому знаходиться зона розвитку, завжди трохи відлякується. Де будуть відокремлені два дорослі, рішення будуть проводитися спільно та/або зони впливу.
Про «дивний павук, більш слабкий, ніж людина, бо любить його». Я приступив до цієї рецептури: все моє життя до «сема», щоб бути не самі, щоб порадувати когось, навіть якщо це кохана людина? Що таке виклик? Він сказав? Що? Зберігати себе і не жити життя?
Звісно, для відносин з певним типом чоловіків, така гра підійде (Я сам, нехай по собі), деякі не переносять жіночу силу, мудрість, енергію. Але малоймовірно, що така людина буде влаштувати жінку довгий час, вона сама відійде, тому що просто неприємне почуття полягає в тому, щоб постійно штучно «знижувати» поруч з ним, приховувати свої найкращі риси, щоб, Бог заборонений, людина не відчуває цегляну самооцінку і не знаходить того, що він також повинен рости в деяких питаннях.
Цікаво, що в коментарях одна дівчина дала посилання на статтю про те, що близько до вдалого чоловіка. Хоча я не маю проблеми з цим, я натискаю на посилання: що, якщо я пропустив щось? Спочатку текст розмовив, проте банальний, про важливість появи жінки поруч з чоловіком статусу. Добре, ви можете зрозуміти. Хоча я особисто протягом багатьох років ігнорувати високі підбори і акуратний уклад, і це все ще не заважає нічого. Але океї, скажемо.
Я читаю далі: «Жінка є однією з досягнень чоловіка. І вона не повинна загубитися в фоні нового автомобіля або квартири. В іншому випадку він буде йти на інший. Зайдіть його. Закриваємо сторінку.
І ось питання (нехай я залишаю тільки одну з мас): чому це стаття про те, як жінка повинна «згладити» для того, щоб вона була досить поширена, але ніхто не каже, що людина часто також повинна дізнатися щось з неї?
Колись я сказав, що мій коханець, подивіться, партнер - Майстер. Якщо ви припустимо, що ви не знаєте щось, не знаєте, як бути уважним, то ви зможете дізнатися багато хороших речей з одного боку. Звичайно, щось в іншій людині краще розвинене, і він надихає вас тим, що його присутність або через деякі ситуації виштовхує вас розвиватися. Відчуття після того, щоб стати дивовижною школи особистісного та духовного зростання, не тільки зоною комфорту (що також важливо, звичайно).
До речі, це може стати відмінним тестом для адеквації чоловіка: він готовий прийняти жінку як вона, з її інтелектом, досвідом, професіоналізмом, незалежність? Не один говорить про те, що необхідно перетягнути колоду, але і не грати в ту ж фольгу, якщо ви керуєте справу з новим технічним пристроєм або орієнтаціями на землі в незнайомому місті. Щоб приховати все це, намагаючись порадувати чоловіка, рівновага танцювати навіть до його настрою, ні! Танець на гладдю его. Прийміть йому можливість побачити його комплексні риси. Так, дивлячи їх неприємно, в крайніх випадках це може дійсно відштовхувати вас, щоб залишити - але який чоловік? Хто не готовий розвиватися. І найголовніше, після того, як ви завжди повинні це зробити – «зробити» себе, тримати чоловіка в ілюзію своєї міцності. Що таке?
І ще два слова про адекварію. Ми не всі супергерої, життя забезпечує достатній простір для обох, щоб бути активними в парі. І якщо жінка прагне бути приступним до питань, де вона компетентна, є ще теми, в яких людина може довести себе - заробіток для двох, що робить чоловічу домашню роботу, взаємодіяти з дітьми, забезпечуючи психологічну підтримку коханій людині або щось інше.
Тож не тримайте наших чоловіків як комплактентних ідіотів і обмежуйте один одного у розвитку. Любовні відносини - танець двох особистостей. А більш holistic, щирі і сміливі вони є, більш красивий цей танець.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом!
Джерело: /users/9001