Історія дружби бездомного магпа і хлопчика з 78,000 послідовників в Instagram

Австралійський фотограф Камерон Блум розповідає про неймовірну історію дружби своєї родини з бездомним дивом. Звичайно, це не фотографії, зроблені magpie, це проект професійного фотографа Cameron Bloom. З грудня 2013 р. він перераховує унікальну дружбу членів сім’ї - дружину Саму та його трьох синів - з бездомним магпієм, які знаходилися пораненими в дикій природі, вилікуваній та входили в сім’ю.

Добра названа Penguin швидко стала невід'ємною частиною сімейства Bloom і дому, вона легко грає з хлопчиками, залами в ліжку, може вкрасти їжу під час обіду, а в цілому вона дивно фотогенна.

Цей обліковий запис Instagram про пригоди Penguin став настільки популярним, що Нью-Йорк Times Bestselling автор Bradley Trevor Grieve нещодавно оголосив про співпрацю з Камероном, щоб створити книгу, яка буде випущена наступного року.

Ми полюбили ці фотографії на першому погляді.

Камерон цвітіння: Моя дружина і я і наш середній син Ніа знайшов її. Вона була, ймовірно, тільки кілька тижнів, швидше за все, просто відірвав з гнізда, так як день був дуже вітер. Ми знайшли свою парковку за межами будинку Мама Сама (Cameron's wife's)

Моя дружина Сам постраждала від перелому хребта два роки тому, період, який був важким і емоційно. Ми знайшли Penguin, коли Сам вперше повернувся з лікарні, вона не могла ходити, була згорнена до колісного крісла, тому ця історія також взяла на себе додатковий колір - особливо для Сама, тому що процес загоєння і відновлення сили вони збираються разом.

Таким чином, вони привозили будинок птахів, кладуть його в кошик — трохи пухнастого блиску. Ми почали пити і годувати її протягом декількох місяців.

Ця дитина дуже доброзичлива, діти починали годувати її і все, що. Магпі - це розумні птахи, вони здатні розпізнати обличчя, тому вона навчилася відрізняти нас і стала частиною сім'ї.

Сам і я використовував, щоб зробити фотографії її на iPhone. А потім ми вирішили зберегти її в сім'ї, а потім я почав збирати фотографії птахів і почав Instagram протягом декількох місяців пізніше.

Що таке життя пінгвіна? Чи вона навіть самостійна птаха?

КБ: Чи не так передбачувані прямо зараз. У перші дні свого життя з нами вона була в будинку весь час, вона дізналася, щоб літати тут і завжди скидати всередині. Як вона виросла старшого, ми зробили її спати на дереві в дворі, і з кожним днем вона приїжджала в гості — як правило, просто стрибаючи на ліжку з одним з нас. Згодом вона стала більш вільною, не з'являється до тих пір, поки хлопці повернулися з школи. Під час дня обов'язково слід робити тітки або робити які нормальні птахи.

На жаль, місцеві магпіони зробили своє життя набагато складніше, коли вона була дитиною, і ця ситуація тільки погіршила час. Місцеві магпіони просто не можуть стояти її - принаймні старші, вони постійно занурюють і бомбують її, змушуючи її шукати безпечну удачу. Вона зазвичай приховує всередині будинку, залишаючи ворогів за вхідними дверима.

Можливо, найдовша відсутність була просто перед Різдвом, вона зникла приблизно на тиждень, прийшла додому на пару днів, а потім знову зникла, але протягом шести тижнів!

Ми почали звикати до ідеї, що, на жаль, її подорож закінчився сумно, або непристойно вона зуміла знайти свій власний простір, де вона не відчуває загроз іншому зап'яттю і подружить їх. Але через чотири тижні після того, як птах зникне, люди зателефонували нам. Вона сказала, що вона побачила магпію, який був дуже дружним до людей, і навіть діти зуміли її вихованцям! Ми думали, що це обов'язково наша пінгвін. Вона в кінцевому підсумку повернула додому на тринадцятому День народження Рубена.

Тепер вона не пропускає багато. Вона залишилася вчора, не приїжджала додому вночі, але росла вранці восьмий або дев'ятий годину.

Моя камера завжди навколо, я часто бігти після magpie, захопити його або попросити його трохи переміщати, якщо освітлення краще. Ви можете зробити багато з нею, оскільки вона має яскраву особистість, особливо якщо вона знаходить деякі продукти харчування. Ще один день захопила шматочок курки і приховала її в кошик у вітальні. У цей день вона повернула додому і вилетіла прямо до кошика, щоб з'їсти її. Уранці ми зловили величезний павутин, пінгвін любить їх. Покладіть його в скляну баночку, щоб вона застрягла голову в тому, що баночка все вниз, щоб зловити її, хоча вона не могла. Я люблю ці смішні моменти, завжди щось для фотографії.

р.

Ми ведемо нормальне життя. В основному всього п'ять людей і сорок людей, які живуть разом, ви знаєте, що я маю на увазі? У нас є кілька фільмів, запрошення на написання книги, щоб знімати відео, документальні та інші. Я просто тримати зйомки.

Після того, як ABC розповів про нашу історію в Австралії. Пінгвін мав два або три тисячі послідовників в Instagram в той час, який, ймовірно, відмінно нормалізується для вихованця. А коли інші блогери та інформаційні портали побачили статтю ABC, я був зарахований запитами для інтерв’ю та запитів для публікації моїх фотографій. Я думаю, що люди думали, що це гарна історія новин, незвичайний і досить смішний. Я радий людей сподобалося, і особливо в так багато країнах, тому рахунок так великий прямо зараз [Penguin в даний час має 78,000 послідовників].

123456наступна

Ці фотографії думають про життя. Вони духовні - це, мабуть, найправданіший епітет. Також багато з цих фотографій заспокійливі. Видання

Джерело: Photowebexpo.ru/expo/photo_school/photographers/Cameron-Bloom.-istoriya-soroki-pingvin