Лист до Путіна

Сьогодні прийшов друг з російської газети. Перекласти в поспішку, але стиль спробував тримати. Автор листа – старший німецький, «консультант з питань пенсійного забезпечення» (керівник з питань страхування). Ім'я є реальним, але я не даю вам координати.

р.

Шановний редактор,

Минулого тижня ви публікуєте інформацію, яку зараз публікується щоденна російськомовна газета.
З жовтня 2006 Я написав листа до пана Путіна, президента та пана Котенєва, посолу в Берліні, але не було реакції, незважаючи на на нагадку, я надсила листа на вас з проханням його публікувати як відкритий лист.
Можливо, з’явилась реакція, я ще не розумію, що президент Путін не може бути байдужим до того, що я досвідчений.
Можливо, він не прочитав листа на всіх, або він був втрачений. Однак необхідно організувати справу так, щоб я хоча б отримав відповідь.
У той же час на суб'єкті було навіть телевізійне шоу.

Я дуже щасливий, щоб почути вашу відповідь.

Дуже дякую.

З найкращими побажаннями,
Клаус Конрадовський

5482 2001 р.

Шановний пан Котенєв,
Шановний пан Путін,

Сьогодні я говорю з вами про щось незвичайне.
Я запитаю вас, щоб переслати цей лист до вашого президента.
від 16.09.2006 до 30.09.2006 Я був в Іспанії, на узбережжі Коста Брава в Ллорет де Маре, в готелі Марсоль.
У той час готель був 90% від Росії.

Я відповідав, що я шукаю, що ваші країни, тепер також є можливість побачити Європу і світ, щоб зустріти людей.

І все ж я (і не тільки себе, але і мої друзі і співробітники готелю) був розчарований поведінкою ваших земляків, особливо в ресторані / буфеті.

Вони заповнили пластини до бриму, щоб їжа знизилася; і вони почали з десертом, потім переїхала на овочеві салати, а потім їсти м'ясні страви. Крім того, вони кладуть доторкнуті продукти.
Таблиці, які випромінюють тільки частково, залишки залишають на столі або навіть розкидані на скатертини.
Ми не звикли до цього, і тому ми були розчаровані; крім того, будь-яка їжа була запропонована в достатку, кухарі постійно поповнили фуршет, щоб кожен був достатнім. Крім того, вони привозять напої на вечерю (вранці після сніданку вони приймали їжу з ними, а ввечері теж), а деякі з них з'явилися на вечерю дуже короткими штани (спортивні штани), хоча це небажано.
А деякі з них звучать так гучно в ресторані на своїх мобільних телефонах, особливо мені, відчував себе дуже незручно.
В одному випадку російський гість був на телефоні для того, щоб його супутник (найбільш ймовірніше його дружина) просто отримав і залишив.
Під час мого довгого виклику я міг бачити його, тому що він сидить через мене в іншому кінці приміщення — у мене немає слів, щоб описувати його, російська гість постійно підбиралася носа і з огляду на результат. Відсмоктування.

У готелі багато разів, але я ніколи не бачив, як це раніше.
Я можу говорити про інші неприємні речі, але я збере тебе з неї.

Я не хотів би тримати німців, що дуже гарна пара з Росії жив у наступному приміщенні, вони завжди привітали їх, коли я вітав їх.

Шановний пан Котенєв,
Шановний пан Путін,

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Здається мені, що ви не можете бути байдужими до поведінки своїх земляків за кордоном. Крім того, як штатсман, ви цінуєте і відзнакувалися як в світі, так і в Німеччині, і особливо в своїй країні.

Я сподіваюся, що ви встигли прочитати цей лист і надіслати мені відповідь.

З найглибшої поваги для вас і росіян.

І з найкращими побажаннями,
Клаус Конрадовський

через neuraum