6 фраз, які відхиляють співрозмовника

Ви вважаєте себе толерантною і неконфліктною особою, але здається, що інші не погоджуються з вами. Як ще можна пояснити те, що ви часто вимкнено і сказав: «Ви захотіли мене!»?

Боорішність відрізняється, теж. Звичайний, не обтягований інтелектом, боор називає себе непристойними словами або просто говорить, що кожен навколо є фольгою. Хам культурний знає, як так виховувати людину, яка подобалась і відхилена нічого, і все ж – боляче!

Якщо ви є культурною і виосвіченою людиною, але в той же час є низька думка вашого співрозмовника, у вас є багато способів його перерву, кажучи, позашкідливий фраза. Перевірити себе: як часто ви використовуєте такі техніки в мові. Якщо так, то думка інших про вас як іржа людина має основу!

«Дів ти знаєш Землю? Ви можете показати людину, що він є фольгою, захопивши його фразою, як: «Ви знаєте, що люди не проживали в печерах давно?» або: «Важливо, в останньому столітті вони придумали електронну пошту, ви чули про це?» З цими словами, ви здавалося б, щоб ваш співрозмовник був так міцним і неосвіченим, що він не знає очевидного.

Критика абстрактної особистості: Оля також носила короткі спідниці. І я побіг в неприємності. Ви хочете зашкодити співрозмовника, але таким чином, що він не має очевидних причин, щоб бути відхилений? Наприклад, ви йдете до чоловіка, який курить як локомотива. Тоді ви, ймовірно, будете використовувати цей поворот: «Одна з моїх друзів Саша постійно курить, тому його дружина скаржалася, що через курити він давно став непристойним!» Такий поворот гарантує співрозмовника зіпсовані нерви!

Несправедливі поради: «Ви повинні зробити це...» Люди не люблять брати участь у бізнесі без знання. І якщо ви даєте свою пораду в моральному тону, що говорить про те, що ваш співрозмовник не зовсім адекватно сприймає ситуацію, то, звичайно, він відключає його.

Критики інтересів і захоплень: «Тільки корони грають цю гру». Будь-яка людина сприймає свого хобі в складі своєї особистості, як щось цінне, властиве йому тільки. А якщо говорити нестримно про рукоділля другу, яка в'язує повічки весь день, вона сильно болить її.

Пояснення: «Це жарт, ти розумієш?» Люди, як правило, знають, коли ви серйозні, і коли ви думаєте. Іноді люди, які розповіли про щось, додайте: "Я сказав, що це тому, що ...", "Я хотів би підкреслити ..." Якщо ви фокусуєте на характері ваших слів, то, здається, не дивлячись на те, що людина так приступить до того, що він не може зрозуміти значення ваших слів.

Недбалість професіонала: «Одно, Ваші рекомендації не допоможуть мені». Якщо ви сказали, що таке фраза до лікаря, фінанця або юриста після того, як він дав вам свою професійну думку, це підкаже його. Після того, як він має ступінь і ви не можете! Тим не менш, ваші слова свідчать, що він не розуміє свою професію. опублікований

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: dom.goodhouse.com.ua