... Ранок – найсвіжіші та найчесніший час. Час і час життя. . й
Я завжди був впевнений, що я був сова, тільки дуже відповідальний, тому я можу отримати на 5, 6 і 7 за щось важливе. Але звичайно, коли я мав можливість не піти в офіс, я почав спати до 11-12. А тепер, здавалося б, ви отримаєте достатньо сну - і який стан одночасно? Напевно, кожен знайомий: важка голова, мереживне тіло, тому настрій ... Кава - і тільки тоді ранок стає більш-менш "добрим".
На деякий момент я втомився від нього. І знову, практика йога зробила себе і вимагає зміни графіка, вегетаріанство зробила мене більш енергійною. . й
Ми створили групу в соцмережах, в яких ми поділимося нашими цілями для раннього зростання (важко вірити, що один раз настає в 8:30 у вихідні був подвиг!), плани на ранок, секрети легкого пробудження, наші фортуни, дрібні перемоги і невдачі. Тижня після тижня мій годинник сигналізував раніше: 8:45, 8:30, 8:00. . .
Я маю інший характер. Вегетаріанство не для мене, йога або спорт не для мене, ранній підйом не для мене. Друзі, Хочу припустити, що ми всі різні, звичайно, але ми приїхали сюди за одне - щоб розвиватися, щоб розкрити наші найкращі якості. Все, що веде до нас! Може бути, що час ще не приходять, так як буддисти кажуть, щоб накопичувати позитивну карма. Або, можливо, ви готові, але ви не знаєте, що ви звикли думати в старому шаблоні: «Я спробував тиждень / місяць / рік назад, нічого не працював. й
Життя завжди представляє нові виклики, але з ними також можливості: коли я переїхав до Санкт-Петербурга, стало важко знову потрапити, восени і взимку до 11 ранку поза вікном темряви, важко знайти мотивацію, щоб вийти з ліжка на 6-7 ранку. Але в Індії, де я почав йти на зиму, ви отримаєте легко і радісно на 5-6 і піти дивитися світанку, медитувати на березі, робити йога. Але в темній квартирі завжди можна повертати на світло, світити ароматну лампу з навігацією масла, вичавити себе апельсиновим соком і почати день. І коли весна доходить до свого улюбленого міста, пройшовши порожні вулиці і посміхатися в перші промені сонця. . й
Тоді, звичайно, багато чого було дано: сира їжа знизила кількість часу, необхідних для сну, виявляла однодумців, які можуть писати на 6 годину «довий ранок!» і надихнула їх приклад, розкривають прості радості, такі як зелений чай, чиста вода з лимоном, прохолодний душ, ранкові медитації. Я знаю, що я не дуже збуджусь!
Вони говорять, що якщо ви прагнете духовного зростання, для саморозвитку, ви повинні навчатися отримати раніше. Я не вірю в це занадто багато, я просто вирішив спробувати його (Его з прагненням взяти нові висоти все ще іноді переваги!). А тепер, отримавшись в 6-7 ранку щодня, можна сказати напевно: ранок - диво і щастя. Ви вносите свою потужність, перш за все, ви звикли до неї, а потім він починає працювати для вас. Я не знаю, як. Езотерикам вважають, що вранці в космосі спеціальні енергії. І в моєму досвіді це те, що відбувається:
1) час стає більше - все зроблено.
2) є мотивація (перша, можливо, нічого не зробити) читати далі, займатися іноземними мовами, творчість, деякі практики, спорт,
3) потрібно подбати про себе - спочатку для полегшення пробудження, а потім прохолодного душу, різних очисток, протирання обличчя льодом, легким масажом і т.д. стати улюбленими і знайомими способами зовнішнього очищення,
4) легкість і радість більше, навіть якщо ви прокинете на темний сніговий ранок,
5) ви починаєте відчувати красу природи більш яскраво, ви бачите, що зникає від інших людей в хешті дня,
6) серце відкриває тому, що... ви часто бачили свого улюбленого сну? Тексти пісень, а це означає: вірити мене, це більш інтимний, ніж багато інших рекламі!
7) говорити про внутрішню очистку, яка також поступово стає більш бажаною: йога, пранама, ранкова медитація є найяскравіше, але і найглибше в той же час,
(8) розум стає спокійніше і серце більш радісно.
9) інтуїція стає гострим, вранці ви можете отримати відповіді на будь-які ваші питання, просто попросивши їх відразу після того, як мудрість деяких глибоких, зв'язавшись з душею, з Богом,
(10) зміни життя з тривожним годинником.
Я часто сказав, що ви любите сонце, завжди світиться, дуже позитивно, завжди так світло, сильний, надихаючи. Звісно, мої батареї також потрібно перезаряджати. Вранці багато способів, але більшість з них почалися вранці. Розблокування талантів, відкриття розуму нових ідей, відкриття тіла в асані і дихання, губи в посмішки, серце іншим – все це найпростіше зробити вранці. Відкриття очей раніше звичайною.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/9001