Поганий настрій без причини: Що це таке?

Все, здається, щоб бути в житті, як на роботі, так і в домашніх умовах – завершити спокій і взаєморозуміння. Чому саме те, що ви переповнені хастиною, чому це те, що сумність і ангішний рулет з причини?

Насправді, немає такої речі, як молонка без причини, можливо, ви просто не зможете побачити її. Давайте спробуємо розібратися, де вийшов гарний настрій.

- погода.Календар - середберезня, а на вулиці ще сніг, тому втомлюється взимку. Наш організм вже наповнився навесні і теплом, тому не вдалося. Крім того, на початку березня відбувається видалення організму, відбувається дефіцит вітаміну. І з ним приходить поганий настрій.

Рада:Про нас Я не хочу, yeah, laziness, yeah, я повинен змусити себе. Але це через фізичну активність, яку ми активуємо ці області мозку, які відповідають за задоволення і хороший настрій. Навколо себе яскравими квітами: спекотний жовтий, помаранчевий, червоний. Жовта сумочка, яскрава червона блуза, апельсиновий ноутбук або гаманець, безумовно, підніме настрій. І, звичайно, варто враховувати, що ваш раціон включає в себе якомога більше продуктів, багатих вітамінами.

- Рутин.Так, речі йдуть добре, але якось монотонний. Немає коктейлів, не яскраві емоції, ніяких ударів. Але вже давно зарекомендували, що стрес (звичайно з знаком плюса) просто необхідний для того, щоб відчути смак життя.

Рада:Думаю про це: які екстремальні речі ви не зробили в довгий час? Для кого-то реальний удар буде поїздкою до виставки екстравагантного художника, для кого – шашлики в морозному лісі, для кого – новий проект на роботі. Ви не надали ніяких цікавих завдань? Займіть ініціативу, зробіть свою пропозицію, розробляйте концепцію нового напрямку. Ми даємо вам наше слово: ви не будете нудні після цього!

- Відсутність комунікації.Ви так вживаєте з будинком і працюєте, що ви не встигнете своїх друзів. І в такій погоді я просто не хочу виїхати кудись, зустріти когось кудись. Для жінки дуже важливо не відчувати відключення від суспільства, але якщо спілкування недостатньо, це не дивно, що ви звучали меланхолією.

Рада:У вас є телефон на руці весь час, чому не використовувати його для спілкування з подругою або мамою? Ще одним способом спілкування є форуми та сайти. Ви завжди можете знайти друзів, а також підтримувати, увагу на ваші проблеми.

- Сімейні проблеми.Я, ви і чоловік дивляться тонко. Але з яких причин він почав роздратувати вас жахливо, будь-який, найневиннішим від своїх знаків, які ви сприймаєте в байонцях. Здавалося б, що він витрачає трохи часу від вас. Займіть негативність, і відступ, і сланець.

Рада:Чому б не говорити про це? Скажіть про свої почуття і страхи, швидше за все, що вони явні. Згадуйте слова, що вам занурить, і спробуйте запам'ятати вашу емоцію: що це викликало? Якими думками ви маєте відповідь на слова вашої дружини? Не про це, але про зміну встановлених правил сім'ї і введення нових традицій. Наприклад, ви продаєте щоденні вихідні в компанії Вашої матері-завдання, з яким ви не отримуєте дуже добре. Згода з дружиною, яка принаймні один раз на місяць ви отримаєте з вашої сім'ї в природі, боулінг.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: my.goodhouse.com.ua