Як правильно схуднути

Довгий тому, точно, в 2003 році, прямо 1 січня, десь ввечері, я знову вирішив схуднути. Він був холодним, голодним і в цілому важким. Я не пам'ятаю, намагаючись зв'язати мої бузки протягом 10 хвилин до того, як я зрозумів, що я зносився взуття без моєї взулки. Це була остання солома. Я вішала над, ate щось щільне, штовхнув назад пластину, пригнічений мій кулак на столі і вирішив схуднути.

Бажання схуднути було об'єктивно правильним для молодого і успішного менеджера 26 років, вагою понад 150 кілограмів, розлучення. За цей час лікар-терапевт клініки з прохолодним страхування вже призначав багато препаратів для гіпертонії, спеціаліста з суглобів, оптимізатор постійно збільшувався деякі цифри в рецептах, які неможливо було побачити без келихів і додаючи більше і незрівняних умов. Мої бюджетні пункти «краси і здоров’я» постійно збільшилися, значно з огляду на «здоров’я». й
Це те, що я шукав, коли я зробив рішення:
р.

У середині січня я підписала на фітнес планети, на вулиці Правда. Цей клуб захопив мене з басейном, тренажерний зал, велика кількість молодих і успішних жінок, одягнених в спорті. Хоча в основному значна корпоративна знижка. Я тільки пам'ятаю, що на моєму першому відвідуванні я не можу піднятися на більшості тренажерів, але показали хороші результати в зміщенні води з басейну. Я пам'ятаю анкету, в якій я в колонці «спортивні досягнення» вказала щось схоже на «Я витягнув 5 разів, один з яких був успішним». Я пам'ятаю круглі очі всіх чоловіків в гардеробній кімнаті. Я думаю, що після того, як шукаю мене, їх відвідуваність в фітнес-клубі значно покращився.

Відразу придбали масштаби, зважені (електронні ваги, що показують максимум 150 клею, вони повідомляють про перевантаження і просять другий йти) і з радою легко відзначають цей випадок з пивом. У той час курс споживання пива був близько 3 літрів. Хоча я купив 7 банок, але це не стосується справи.

За цей час я вже знав, що в будь-якому важкому бізнесі, або мотивація або спеціально призначена людина з кулеметом (передача мотивації) потрібна. Колись весною, годинник почав показати деякі фігури, я б'ю з братом і кількома іншими людьми, які я втратив вагу. Звичайно, я зробив багато грошей (для мене).

Я був дуже щасливий йти в Єгипет:

Найдивовижніше, що він навіть поклав дівчину там. Я не знаю, як я зробив це – Я не зробив це себе.

І пішов процес... Я вже захоплюю фігуру 143 кілограмів. Але не зійшов. Я хотів їсти більше, я відверта не менше пива. Я не думав про підключення їжі, алкоголю та зайвої ваги. Чи не так? Коли в червні після зважування себе я знайшов на масштабах старе знайомство 143 – Я хотів кинути.

Але я не зупинився намагатися грати в спорт! Я йшов каяк раз. Я пам'ятаю, що тягнути каяк на себе, а потім забираючи:

Тексти пісень, а це означає: Але правда полягає в тому, що він завжди знайдеться. Знайди, що він шукав чи просто пригода на своїх родах. Я був щасливий - мій співробітник Микита, вдячний мені, сказав і продемонстрував чоловіка, який (на шляху!) нещодавно успішно втратив вагу, і не особливо напруження. Ще один день або два і занурений телефон у моїй кишені.

Телефонний дзвінок не залишав байдужим. По-перше, я почув новий термін, «надзвичайний психокорекція», що я ніколи не підозрював. Я був шокований, щоб дізнатися, що алкоголь і втрата ваги несумісні. Але аргумент не хочу втратити, тому я повинен погодитися на все. Незважаючи на те, що дата події повинна бути трохи перенесена (інше, на свій день народження, вам доведеться буде виглядати запрошені гості з сумними і зрозумілими очима):

У серпні 2003 року я приєднався до групи лікарів (психотерапевт, гіпнотерапевт і психолог, якщо я пам'ятаю правильно) в орендованій школі в Новокозині. Тепер вони відкрили психотерапевтичний центр «Ев'янський», орендували власні приміщення, але потім було смішно. Школа, старі стільці, з'єднана кількість дуже жирних тіл і всього двох жирних чоловіків (м'я і інший). І до капусти — медичне обстеження всіх, хто прийшов до схуднення. Крушель! 2 або 3 ночі і частина субота і неділя. Він був схожим на хаманізм. Найдивовижніше, що після безсоніжної ночі я не хочу спати на всіх.

З висоти знань, придбаних з тих пір, я представляю всю сутність методу. Це введення в ресурсний стан, прискорення обміну речовин, виведення клієнтів з «комфортної зони» та сприяння у встановленні мети. Все нешкідливе і доступне для будь-якої організованої особи без допомоги. У процесі наведено багато важливої і необхідної інформації: як працює організм, як відрізнити апетит від голоду, як не обмежувати себе їсти. Правила втрати зайвої ваги були досить простими (вкажіть тільки основні):

Визначити ціль. І отримай це право.
Зберігайте вміст калорій з'їсти і дотримуйтесь, що щоденний вміст калорій був у вашому особистому діапазоні
важить щодня
Не пити алкоголь
Прийміть максимум задоволення від життя

Скоро метод допоміг мені. Після цього, слідуючи правилам, я почав швидко схуднути, хоча не все було так просто. Для декількох тисячоліття, ніхто не придумав, що все більш ефективний для втрати ваги, ніж менше їжі і переміщення більше. Це те, що я зробив між 150 і 90 кілограмами. Всі 10 місяців. І не дозволяючи собі рухатися занадто багато і енергійно, а також їсти занадто мало.

Важко справлятися з прагненням їсти щось смачне або пити щось дивне. Тільки допомогло зрозуміти причину цього бажання.
Люди можуть легко змінювати вагу. Але тільки, змінивши себе, вони можуть жити в масі, яка краще підходить їм. Інакше, вони знову знижують. Це простіше. Все добре. І тут ми навчимося жити знову. Я відчуваю, що я жив кілька життів між двома різними номерами на масштабі. І в кожному я був різним. І це було круто!

Найскладніше сприймати Ваші зміни – найближче коло спілкування – родичі, друзі та колеги за роботою. Вони можуть бути...
Щодня я зважився менше вранці, але частіше я їсти (десь в пару днів вона не турбується взагалі). Я підрахував споживання калорій. У мене був калорійний діапазон 860-1260 калорій. Близько половини чоловічого добового припуску. Для порівняння це 2-3 великих сендвічів з McDonald’s. Як виявилося, з такою калорійністю можна їсти багато ... Часом довелося їсти шоколад, щоб потрапити в дно.

Я дізнався про їжу. Наприклад, ви знаєте, що якщо ви обсмажте шматок курки в рослинній олії, його калорійність збільшиться на 3! час? І в той же час, що без однієї чайної ложки цієї олії (або інших подібних жирів) на добу організм не може? Чи дорівнює 100 грам горіхів 500 грам м'яса? Побічні шляхи були розуміння того, чи хоче тіло прийняти деякі продукти або ні. Виявилося, що хліб і хлібобулочні вироби не цікаві мені, так як свинина (у будь-якій формі крім барбекю). І майонез, незважаючи на високий вміст калорій, оцінив мій організм. : Я радий знайти, що їсти низькокалорійну їжу в ресторанах дешево і смачно.

Я почав міняти.
Ця фотографія була прийнята при зважуванні 136 кілограмів.
р.

Досягий результат вражав мене і я вирішив дозволити собі те, що я довго мріяв - купити велосипед і їздити його в лісах (все моє життя я маю біля дому Elk Island з чудовими доріжками, придатними для обох велосипедних і важкого випробування):

Кілограми залишаються легко і легко. Я б сказав, що це себе. Сама людина втратила вагу, затягує шкіру. Моя функція була простою - подарувати коханій людині сон, їсти вітаміни, забезпечити необхідну і достатню кількість енергії, не отруювати його спиртом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Іноді мені здається, що у них є деякий вміст калорій, який ніколи не відкладений жиром. :
Але з виходом кілограмів, нових бажань та нових можливостей Не всі бажання можуть бути задоволені, не всі можливості - використовувати.

Наприклад, вранці він стояв на вагу, побачив 128 кілограмів, був щасливий. Я пішов поза, зустрів дівчину з очима, побачила їх інтерес. Але він не підійшов, не познайомився, не брав можливості - несвідомий відразу працює. Питання починають з'являтися – «Чи не буде?» Більш часто він виглядав, як це - чим більша вага була втрачена, тим більше я хотів їсти. Я бажав напою. Життя часто буває можливість постраждати:

Я був в мертвому кінці. Насправді, я був довгий час назад, але я зміг реалізувати тільки після крапель багато зайвих. Я зрозуміла, що щось було попереджати мене від розробки, роботи продуктивно і приємно відпочивати. Я, хто досяг кордонів втрати зайвої ваги, за межі якої був дещо інший само, через очі якого можна побачити на ситуації. Вага буде скидати далі... процес буде продовжуватися, але з під палицею. Не на власній.

Дуже корисною була підготовка особистісного зростання. Насправді, немає нічого видимого при наявності такої підготовки - якщо багато хто зіткнувся з проблемами адаптації, то чому не допомогти? Цей тренінг допоміг мені багато. До цього навчання вартість психотерапії була дуже низькою для мене. Особливо колективний. : Технологія даного навчання проста - люди збираються під наглядом і за допомогою фахівців, використовуючи гомотропні дихання і психотерапевтичні методики (різноманітні, за ситуацією), кожен вирішує свою проблему. Якось працює... HZKPR, короткий. Це було тільки тоді, що я зрозумів, як вставити світ і люди в ньому. До тих пір, поки ви не будете літати. Всім подобається зробити нічого, не змінити або змінити. Я те ж. До цього Я дізнався про себе іноді.
В короткий час він допоміг мені багато. Будь-який, хто працював з мною в часі, відчував різницю. особливо босів. ;

Я позбавлявся від пари обсесивних і безшумних страхів і деяких ситів. Він пішов в Єгипет на відпочинок. І втратив вагу, це почуття, прямо в процесі польоту:
990 Р

Але я стала корпоративною легендою. Ну і не всім улюбленим смуженим корпорацією, що тепер поширюється практично на всі регіони Російської Федерації, а до декількох його режисерів. Вони говорять про те, що на колишньому вакансію вони ще говорять про відновлених співробітників, чому не ви аналізуєте бізнес-процеси нашого управління? : Хоча я вже забули...

У мене була чітка дата, яку я повинен зважити 100кг. Щоб допомогти мені схуднути, я почав ходити з початку. Це допомогло тому, що через ранкові джеми на Ростовському проході, я проїхав з ВДНГ в Соколники в 1 годину на машині і 45 хвилин пішки. Франклі, іноді я пощастило, щоб дістатися за 10 хвилин, але це на рівні статистичної помилки. Крім того, щоденна прогулянка в Соколники Парку дозволила мені думати про багато і тримати мене в великій формі.
Проте, загинув лінію, і мені довелося скидати щось на 2 кг. На честь цього випадку я терміново продаю машину (за гроші виграли + кошти з продажу авто було придбано ще) і почав рухатися тільки пішки. Я не втомився 7 років, це був потужний рух.

У короткі я бюст. Коли я завоював, я даю себе розслабитися. Більше одного разу. А потім він виправив себе і поведи правильно. Як кажуть психотерапевти, він розтертий зайвою вагою. Я не знаю, як я мучився, але мені довелося переписати мої цілі. Я зробив багато з них і навіть перевищив їх. Єдине, що я погодився з собою, щоб дозволити розслабитися один раз на місяць, але без фанатизму.

У будь-якому випадку я зробив це. І 20.06.2005 (зазвичай через 10 місяців) почали зважати саме 90 кг. Він не захопив себе в той час, але там все ще були фотографії, зроблені пізніше:
Р

Або це один, зробив на деяких інших Xiava.

Ось як я втратив свою вагу. Вважаю це успішним (я вважаю свою вагу від 92 до 96 кг нормально, залежно від температури, типу навантаження і т.д.). Іноді це було важко, іноді це було погано. Але я вірю, що головне не в цих фотографіях можна знайти, але головне, що у мене є можливості. Різні. І після того, як скористатися деякими з них, я припинив роботу для всіх, але все ж підвищив мій дохід. Поверніть шлях, який я хочу. Звісно, я щасливий багато способів. Але найбільший амбаш, що я не прийняв, що удачі до. Я просто не сказав. Оскільки це буде легше.

Я пишу це зараз, щоб я не забуваю себе. А потім рік назад я відпочив багато (як на нервах), відновився як 110 кілограмів. І тепер, коли я повинен трохи покинути до норми, хочу, щоб не зупинитися (ми не говоримо про вагу).

У вересні цього року я дізнався тему, яка по-справжньому змінить життя. І знову. Для кращого. Так щасливий. Візьміть руки з ваших кишень, візьміть кілька кроків і ...

УВАГА! Я дуже не рекомендую використовувати методи втрати ваги, викладені в цьому тексті без допомоги фахівців і без отримання повної інформації від них. Якщо вам потрібен хтось, зателефонуйте мені і дайте мені телефон.

через макстар