Торт з моркви - надзвичайно смачний і ароматний

Ми живемо в місті, і тому ми сподіваємося на вихідні, щоб втекти всю сім'ю в країну, в наш рай. Тут свіжа повітря і зелена трава, яка так приємна для бігу босоніж, є тиха річка поруч, в якій ми плаваємо і риба і звичайно нескінченні луки і поля, які радують око бульйоном квітів диких квітів.
Наш котедж займає десять акрів, на які ми вирощуємо екологічно чисті овочі, фрукти та ягоди.

Моя дитяча улюблена рослина морква. Вони люблять її в будь-якій формі. Я часто роблю торт моркви, рецепт хочу поділитися з вами.

Отже, вам потрібні інгредієнти:

• 200 г свіжої моркви
  • 180г цукру
  • 100г соняшникова олія
  • 175г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 3 яйця
  • пілінг одного апельсина (або лимона)
  • родзинки
  • для щіпки кориці, горіха, ґрунтового імбиру і мелених гвоздик
Підготовка:

1,1 км Подрібніть моркву в дрібній тертці.

2,2 км Додаємо апельсинову шкірку, спеції, родзинки, цукор, жовтки трьох яєць і залийте соняшникову олію

3. У Додайте борошно з розпушувачем і ретельно перемішайте.

4. У Тепер збийте білки в стабільну піну і акуратно втрачайте в тісто.

5. Умань Змастити форму випікання соняшниковою олією, викласти тісто і випікати в духовці нагріти до 180С протягом 40 хвилин. Круст підніме трохи і стане золотистим. Перевірте готовність меча.

Ось такий смачний і ароматний торт Я лікую своїх близьких на дачі практично кожен день. Видання

Автор: Наталія Баркалова, Воронеж П.С. І пам'ятаємо, просто змінюємо наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.7dach.ru