560
Торт Павло-Робсон.
Торт Павло-Робсон. Для мене це ще найсмачніший і бажаний торт зі сметаною. Коли моя дочка виростає, я також намагаюся навчити її, як зробити Павло-Робсон з рецептом, що я успадкував від моєї матері.
Інгредієнт:
Тестування:
Збийте розм'якшене масло з цукром і сметаною, додайте соду. Подай тісто на дві частини, додайте какао до одного з них. Потім додайте близько 2 склянки просіяного борошна до кожного.
Тісто повинна бути м'яким, еластичним і не прилипати до рук. Розбавити тісто на рівні кульки, накрити плівкою або рушником, щоб не висохнути. Зігріваємо духовку до 200 г. У свою чергу, акуратно розкачати тісто, вирізати за допомогою пластини форму кола і випікати кожен торт приблизно 5 хвилин. Всього 6-8 скор.
Не пропустіть!
Ви повинні видалити торт, коли він ще м'який.
Для крему
Добре збивати сметану з цукром і ванільним цукром, додати подрібнені горіхи, перемішати. Щільність жиру, чергування темного і світла, крім верхнього! Верхню частину торта заливають шоколадною глазур'ю і залишають на замочити не менше вночі, а якщо дозвіл на час, то довше. Чим краще замочити торт, тим краще він за смаком.
Насолоджуйтеся чаєм! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: kulimania.livejournal.com/21372.html
Інгредієнт:
Тестування:
- 50г вершкове масло
- 1 склянка цукру
- 1 склянка сметани
- 1,5 ч.л. соди (солодкий оцет або лимонний сік)
- Борошно (Я про 4 склянки)
- 2 ст. какао
- 1 склянка цукру
- 1.5 бар. сметана
- 100-150 грам горіхів
- 1 мішок ванільного цукру
- 2 ст.л. молока
- 4 ст. цукру
- 50г сливової олії.
- 3 ч.л. какао
Збийте розм'якшене масло з цукром і сметаною, додайте соду. Подай тісто на дві частини, додайте какао до одного з них. Потім додайте близько 2 склянки просіяного борошна до кожного.
Тісто повинна бути м'яким, еластичним і не прилипати до рук. Розбавити тісто на рівні кульки, накрити плівкою або рушником, щоб не висохнути. Зігріваємо духовку до 200 г. У свою чергу, акуратно розкачати тісто, вирізати за допомогою пластини форму кола і випікати кожен торт приблизно 5 хвилин. Всього 6-8 скор.
Не пропустіть!
Ви повинні видалити торт, коли він ще м'який.
Для крему
Добре збивати сметану з цукром і ванільним цукром, додати подрібнені горіхи, перемішати. Щільність жиру, чергування темного і світла, крім верхнього! Верхню частину торта заливають шоколадною глазур'ю і залишають на замочити не менше вночі, а якщо дозвіл на час, то довше. Чим краще замочити торт, тим краще він за смаком.
Насолоджуйтеся чаєм! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: kulimania.livejournal.com/21372.html
8 міфів і фактів про дині, які варто знати
Smart Insect - одномісний електричний автомобіль від Toyota