Вони кажуть, що жінки кінні. . й

Вони кажуть, що жінки кінні. Не знаю. Коли я пішов, я нічого не взяв. Просто зроби. Я залишила свої подарунки. Не варто нагадувати нам наші місяці разом. Що мій трюк? Де я обдурити або отримувати тебе? Я чесний з вами весь час. Може бути ще більш чесним, ніж я з собою.
р.

Просто мій начинок. І пара картин на телефоні. І голос на записі. І кишенями повні спогади. І навіть похилий і неспішний “Я люблю” Я зберігав в моєму нижньому білизні у вашій сірій спальні шафі. Все чекало на праву можливість, приймали, лікували як готовий сюрприз на день народження. Я зустріюся з мною. Я взяв все. Так, жінки кінні. Ви пам'ятаєте, що момент в машині, перша ніч? Настав час сказати Я чекав вас поцікавити мене. Ви сказали безглузді нещільності. Я посміхався. Я шукав тебе в оці і думав, що я б хотів би відобразити на них назавжди. Не завжди, я розумію. Але це не важливо. Важливо, що я погодився. Я взяв, що поцілунок з мною, теж. Зима. Ви часто отримали застуди. Я закривала штор у вашій спальні, роблячи малиновий чай. Я лежав поруч з вами на ліжку і дав вам ложку. Я уявляв це чарівна чашка, яка вилікувала вас дуже швидко. До того, як я дав вам пити, я збив си-силабім. Не хочу, щоб ви не хворіли. Не хвилюватися, я залишила чашку. І малина. І навіть писання. Це єдина пам'ять, яку я забрав. Я пам'ятаю, як ваші запахи волосся. Ваше плече, яке я скинув на так багато ночей. Пахне, як ванна кімната, наповнена чоловічими парфумами та гормонами. Я пам'ятаю смак поцілунки вранці і вночі. Рекомендую! Як вони різні? Вранці більше ніжності, вночі - від тварини. Але інший спосіб навколо. Вони точно відрізняються. Не пам'ятаю. Я забуваю? Жіночі спогади є хитрістю. Я не можу пам'ятати, якщо у вас є більше маслин або кориці в очах. Я заготував, якщо я кричав, зіштовхуючи спогади, намагаючись стекти їх у пачці валізовану валізницю, щоб викинути від вас. Не пам'ятаю останнього заходу сонця. Рудий червоний або Бордо? Коли ми вирішили розірвати, я пам'ятаю десь, що мій груди боляче. Ліво чи право? Вищий або нижній? Серце або печінка? Я не пам'ятаю. І останній поцілунок? На вхідних дверцятах? Ви хотіли взяти свій валіз? Я, ми поцілунали. Але я не пам'ятаю нічого іншого. Я взяв все. І я забуваю себе, викинути вікно, як італійці, непотрібні речі. Просто почуття самозбереження. Я дивлюся на неї за останній час і закрийте очі і киньте її в облив. Все може бути токсичним. Небезпечний. Жири. Будь-яка пам'ять відійшов. Особливо це маленька курчата частина «Я люблю», яку я залишив, не мила. Він може вбити мене один день. Автор: Олена Андрчикова

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=882018361834156&set=a.468237696545560.97080.100000780024460&type=1&theater