Трохи ностальгія

Кожна людина в його особистому розвитку повторює розвиток своїх видів. Спочатку вона одноклітинна, потім вона схожа на рибу, потім вона набуває чотири кінцівки, потім два, навчається говорити, будувати будинки, будувати зброю, полювання.

Сьогодні, я запрошую, щоб згадати пристрої, за допомогою яких ми постаралися, травмували один одного, вчителі, мисливці поросят і спробували вбити один одного, як дітей і підлітків.

Луки з гумкою з нижньої білизни замість стружок, мечі з дощок з дерев'яних ящиків для скляних контейнерів і щитів з кришок від зварювання я не буду описати.

Я починаю з тим, ймовірно, найбільш поширеною кишеною дитячою зброєю в наш час, знеболюючий.

Першими порогами я зустрілася з дитиною з товстого дроту і Угорщини. Потрібно стріляти їх шпилями - зігнути двічі з відрізками алюмінієвого дроту або розбити двічі з щільно закрученими папірами. Найдипломні люди відвертають на вигин алюмінієвої басфорелі, а також краплі олов - для схуднення. Особливо круто, щоб зробити крапельку гостро.

Що таке:

Хтось думав, що це було зручніше, коли вигнуті роги, такі як:

р.

Неможливим був такий шипшин (крім випадків, якщо в оці), але сердитися, особливо якщо кілька людей почали переслідувати один, легко.

Вчителі школи, звичайно, спробували вивести з школярів рогатки, і тому був також секретний варіант - тільки угорська жінка з петлями, які надягали її пальцями:

Наші батьки, побачивши всі ці несерйозні угля, сміхалися. «Це наш час», - сказав він. В цілому, старше покоління дав нам секрет створення справжньої класичної рогатої рогатої рогатки - з дерева (найчастіше п'яти) і медичного гумового турнікету з зшитою обшивкою:

З такого рогатування можна було згорнути з камінням, кульками з підшипників, але частіше «бздича» (зелена рогатка) була використана в якості оболонок. З цих знімків ми не знімалися один на одному (небезпечно) - голубці, коти, банки та скляні пляшки стали нашими цілями. Це була чудова зброя - красива і потужна :.

Приблизний родич знімків був кишеним пристроєм з труби і пальцем.

Що таке:

р.

Яйця з підшипника кинулася в трубку і потрапила в пальчик, прикріплений до іншого кінця його, який повинен був відтягнутий і ... втечу, хто може.

Тим не менш, серед бочокових гармат більш поширений був пневматичний. Найстарішіший і найнездатніший з свого роду був аркалка - довга частина стандартної студентської балетної ручки для 15 копеків, з яким можна було точно спрей з росою папером або маленькими пластиковими кульками. Папір, який намагався отримати в спині: «шкарпетки» застрягли в шкільні куртки і кожен може побачити деякий час, щоб людина була насправді вражена. Платина була використана тільки самими неперевершеними скрабами, і вони хотіли, щоб потрапити в своє волосся. Особливо дівчата. Чистка пластиліну з волосся непросто - іноді ви навіть повинні вирізати цілі пасма. Корисна особливість харківки була тому, що її практично неможливо видалити в класі: вона була частиною ручки! «Що я збираюся писати?»

Зовні шкільні засади, у дворі, використовувалися більш серйозні вітрові гармати. Це була алюмінієва або пластикова трубка (протяжна над газовим пальником сегмента пелюшки), а снаряд був заточений металевий шпильок довжиною 10-11 сантиметрів, вставляється в циліндр гумки:

Були більш сучасні вітрові гармати - від велосипедних насосів. Вони вводять пластилін.

Іноді насос був навіть прикріплений до домашньої дерев'яної ліжка і прикріплений до всіх цього медичного турнікету. Випущений турнік, він встановив в русі поршня.

Ще один неймовірно популярний тип кидання (неслухняний) зброї були дартами - виготовлені з голки, чотири матчі загортають ниткою і стабілізатором паперу:

Це була справжня епідемія. Вони привели до школи десятки і застрягли в все і кожному. Одного разу занурився в порожній відро. Вона захопила всіх, хто був в радіусі п'яти метрів і перетягував його до режисера. Директор запрошував своїх батьків і спілкувався з ними і з нами протягом тривалого часу, зателефонувавши до нашого darts “домашні сережки”.

Про нас Подача зброї, як правило, тільки для загартування і для змагань в точності. Але були інші речі.
З усіх «уроків для бізнесу» є справжньою справою, тобто в борях найчастіше використовуються пачки - конусоподібні свинячі щити, які вбудовувалися в кулак (верху було між середнім і неназв'язним або між середнім і індексним креветками) для ваги удару. Використання омперів можливо тільки під час одної боротьби без свідків або в бійках, які виникали спонтанно. Якщо було заплановано «дуель», що натовп прийшов до годинника, то самостильовані секунди завжди оглянули руки і кишені супротивників до бою, а примочки охоплювалися: вважається, що боротьба з використанням мамів була нефрижерована.

О, ми, звичайно, видобули свинцю з автомобільних акумуляторів, у великій кількості, лежачи сюди і по всій СРСР.

Хто мав княги. Також свинець. Найчастіше ця форма:

Це були на пальцях.
Більш рідкісні конфігурації:

Я, ймовірно, не малювати дуже чітко. В цілому, він був схожим на ефесу з важкою опікою.
Я не пам'ятаю всіх за допомогою ножів на практиці. Більше і більше фламерів.

Деякі особи, які перевозяться з ними великих важких відходів з внутрішнього горіха:

й

Вважалося, що їх можна покласти на пальці, а також використовувати в боротьбі. Але не сталося мені.
Але в період 13-14 років досить часто в реальних борях використовуються інші литі-подібні крапки. Як це:

й

Він був виготовлений з дерева. Він був виготовлений з груші (Я не знаю, чому), але вони зробили, звичайно, з якого послав Бог.

Поява перших відео салонів і з ними фільмів «Про Брюсселя» сприяла швидкому вході в підліткову моду ненкансерів. Це два палички, підключені ланцюгом або мотузкою. Історично, ланцюги для змащування насіння. Тільки ледачий не мав Нунчаків. Вони зробили їх з будь-якого, але найчастіше від круглих ніжок від табуретів:

й

Все продемонстровано перед кожним другом і перед собою з цими оманками - дорогою матір'ю. Але більшість спроб побити їх не менше мішка щита, як правило, закінчився тим, що людина б'є себе на руках, або навіть на мозку. Але вони захоплювалися і виховали - пришивають їх красивими чохлами, вони самі зробили вишивку на цих чохлах і т.д. До тих пір, поки кожен втомився.

Але іноді використовується ще одна похідна зброя - щільна полотнища на мотузці з петлею, наповнена кульками з підшипників або гальками -

й

Ну, не зовсім в курсі ... було достатньо одного разу, щоб приїхати на таку сумку на руці, плече або ногу ворога - і він захопив сине місце і відмовився продовжувати боротьбу, закликаючи до совісті власника сумки. Так що сумочка не зламала від мотузки, її не тільки прикріпили / зв'язали, але пришивають, не засмажуючи ні стружок ...

Проксимус Що ще сталося? Ну, я не буду говорити про самовідведення патронів під мисливським патроном і будівництвом патрона: це було виключно спортивна зброя. А! Для самозахисту деякі комоди, що перевозяться з ними в сумці клітка (який, однак, був названий косою) - міцна паличка, з одного боку, загортається в чорної тканинної стрічкою, а з іншого оббивається листовою сталлю або просто обшивається нігтями:

й

Я ніколи не чув всіх, хто насправді потрапив до цього фольгу.

І ось ще одне питання, що тягне мене... Я пам'ятаю, що робить деякі смішні шишки з класичної деревини шпилькою. Виявилося, грубо кажучи, виворітно, закріплений тим же праскою, з яким він був закріплений спочатку. Назовні кожного халата (який зараз став внутрішній) зробив порожня - так що коли половинки складалися, вийшла дірка. Що далі? Що таке пекло? Що використовувався, якщо використовується, більше? Я пам'ятаю, що вони самі, але що це було? Склероз. Хто пам'ятає? Не дозволяйте мені вмирати в ретрограді. Ось, що це таке:

й

Ви?

ПС. Я дивлюся, до речі, до чого робляться поточні діти один одному? Що таке? Або зробив світ Warcraft і всі спадкоємці Doom повністю оздоровлюють свого дитинства з цього щита?
через yatsutko