The Vedic Дружина: The Other Side of Coin

Ця стаття народилася протягом тривалого часу. Вона, ймовірно, навіть почала народжуватися три роки тому, коли я вперше зустрівся в Інтернеті, зростаюча популярність лекцій на ведикційній концепції сімейних відносин, роль жінок в них. Спочатку з'явилася внутрішня відмова від цієї філософії, способу життя, цінностей, але після того, як я почався кудись через силу, а десь на мій буде реалізовувати запропоновані принципи крок за кроком. Тому, на мій погляд, якщо ви йдете в будь-який досвід, то це абсолютно. Після того, як рік і половина або два, я можу бути, якщо не модель, то принаймні хороший приклад так званої дружини. Щодо того, як символ дозволений, звичайно. Так, наприклад, скромні внутрішні наряди та відторгнення кокетчі з іншими чоловіками не 100% занурюються в моє життя, але я переключився до спідниць і суконь, а також ставлення до чоловіка від позиції «хай краще, не потрібно іншого».

Я не завжди змогла чистити очі плутанно в складних ситуаціях, але я дізнався, щоб запитати допомогу і реагувати більше або менш спокійно на будь-яку відповідь (і іноді навіть страшніше отримати позитивну відповідь!). Покірність і особняк залишалися непристойною ідеальною для мене, але я почав лікувати дружину, як мій вчитель (тобто з літерою столиці!) і завжди дивився на причини виникнення наших проблем тільки в собі. Я спробував дійсно, дуже важко бути добре. Ні, краще!

І результати були! Мій чоловік почав дарувати мені більше одягу, ювелірних виробів, різних технічних пристроїв, необхідних для роботи і життя, допомагав їм налаштувати, так як він міг вирішити повсякденні «чоловічі» питання, почали заробляти багато, його кар'єра впевнено перемістилася вгору. Здавалося мені (згідно з теорією Ведик), що це моє подразнення як жінка. Я не буду судити так чітко. На щастя, його кар'єра в ідеальному порядку і в цей день я, ймовірно, мав все, щоб бути щасливим з точки зору правила Ведик (або популярні правила Ведик, такі як вони досягають нас зараз). Ми поїхали в ресторани, я отримав багато чудових подарунків від нього. Але одночасно накопичується внутрішня незадоволеність і втома.

Намагатися бути ідеальною дружиною Ведик, я закрив очі на будь-які невідповідності в цінностях і прагненнях, відмінності в темпераментах, розгладжених конфліктах і відповідальність за них, працював нескінченно на себе, піднявшись більше і більше тем для особистого зростання, прагнув підтримати чоловіка в усьому, щоб визнати його кращим, найважливішим, правим, служити йому з усіма силою і відданим я був здатний. Це був хороший тренінг – потужний, ефективний з точки зору особистого, духовного зростання і розщеплення его. Зараз важко сказати, що було право і було добре для нас, і що було тільки нездатність / страх сказати «не!» і «стоп!». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Всім відомо проводити травми з дитинства (і навіть минуле життя), сценарії народження, основні страхи, нерозрядні інстинкти, обмежувальні переконання – все, що впливають більше, ніж ми думаємо. На мій погляд, концепція Ведикської дружини (не забудьте, що Ведас почав скомпільовуватися навколо XVI ст. до н.е.). І його популярність частково пов'язана з нашими страхами, наш інстинк для розмноження, наша основна потреба в безпеці, наше звичне прагнення до стабільності. Тут немає нічого неправдивого, що є приємними і важливими у своєму

Але яку ціну ми платимо? Вже в кризі, втомлений філософією, цінностями і способу життя дружини Ведик, я зустрілася з насолодою і спрагою до репродукції книжки Clarissa Pincola Estes. Ця історія звідти.

Ще один пацієнт шахти, розумна і подарована жінка, розповів мені про бабуся, який жив у середині заходу. Це як вона уявляла воістину приємне проведення часу: їзда до Чікаго, носіння капелюха з великими полями, а також прогулянку на проспекті Мічигана, захоплення вікон і претендування бути важливою леді. Однак доля Указала, що вона заміжала фермера. Вони оселилися в середині нескінченних полів, і вона почала вегетати в її досить заміському будинку, хоча будинок був чудовим, і чоловік і діти були чудовими. Але тепер вона не встигла за фривотивне життя, вона була до: занадто багато дітей, занадто багато жінок.

Роки пропускаються, і один день, промиваючи підлоги на кухні і в вітальні, вона кладе на неї кращу шовкову блузку, притискаючи довгу спідницю і проколюємо шапочку з великими запасами. Потім вона кладе глухий манжет у роті і притискав пускач. Кожна жінка на землі зрозуміти, чому вона промивається підлогами першими.

Так, часто (хоча не з таким жирним результатом) жіноча шавлія і влада жертвують очікуванням інших, влаштували життя, фінансову безпеку, емоційний комфорт. Покірна, слухняна жінка, прикріплена до чоловіка, дітей, родичів і дому, дуже зручна для суспільства в цілому, а особливо для своїх близьких. Її енергетика, пристрасть, сила і творчість контролюються і протипоказані багатьма моральними і етичними заборонами і зобов'язаннями.

Унікальний шлях душі стандартизований, і це пояснюється тим, що Душа прийшла в жіноче тіло, тому його призначення є дружиною, коханою, матір'ю. Але правда, не кожна душа вибрала жіноче тіло для цього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Щоб бути матір'ю, здавалося б, дивним дорослим, а не тим, хто наш "свіження м'яса, кров крові". Господиня улюбленого бізнесу, її життя і з'являються на кухні тільки для приготування чаю. Як ми робимо це, для чого багато людей? Історія знає багато прикладів жінок, які прожили життя, відмінних від типової історії «чоловічого щастя» і були внутрішніми і зовнішньо реалізованими. Сценарій «кіндергартен-школа-інститут-робочий-дитячий-фоллоуер-курс» знайомий з нашими розумами, посиленими досвідом (іншого питання: вас щасливі?) більшості людей і тому кваліфікує як сейф. Ви можете точно вижити.

Якщо виникає відчуття депресії, безглуздості, втрати ресурсів, це означає, що ми відступаємо від нашого «атманічного ідеалу» – нашого істинного шляху. І хоча розум може пояснити собі те, що відбувається, як вам подобається, емоції можуть стрибати з плюса до глибокого мінусу кілька разів на день, і інші можуть сказати, що ми просто "сірий божевільний", внутрішній стан не може бути заподіяний. Карта шляху вже в межах нас і кожен має власний, особливий. Ми не знаємо, що його зміст, але ми завжди можемо зосередитися на вбудованому компасі. Щастя – це відчуття, коли ми дотримуємося нашої душі. Це пам'ятка.

Звичайно, лінія дуже тонка: між розкриттям одного его, розвитком здатності інвестувати в іншу людину, любити і приймати його, а втрата себе, відторгненням конструктивних бажань і цілей, істинний характер, унікальний шлях і завдання душі. Впевненість - це хитрість: вона може оплатити, сховатися за хорошими намірами, шукати найбільш хитрі пояснення. Єдине, що ви можете покладатися на власні внутрішні почуття і результати життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Питання як почути душу в какофонії голосів розуму, емоцій, суспільства. Наприклад, аналіз ситуації на тарольних картках, робота з психологом, медитація може допомогти. У моєму досвіді я скажу, що найчастіше гострий, гарячий, переважаючи емоції є ознакою порушення самолюбності, а внутрішня депресія, збільшення почуття сірості, безглуздості, безглуздості - сигнал від душі: час змінити щось! Душа може почекати, его не може.

Чехова має таку історію - «Наречена». Дівчина готується до весілля, вона чекає на безпечне сімейне життя, її дім, догляд за чоловіком і повагою близьких. Але неяскрава незадоволеність, депресія, тривожність приховує сон - жити зовсім інша доля: скасувати весілля, залишити в рідному місті, піти на навчання і роботу. Але, в незнайомому місці, ризикуючи сімейними традиціями, одержуючи очікування інших, не маючи сто відсотків впевненості в успіху. Що відбувається поруч, ви можете прочитати його самостійно, якщо ви хочете.

Принципи Vedas в сімейному житті можуть бути хорошим етапом розвитку якості прийняття, любові та сервісу іншим. Але це не тільки речі, які ми повинні зробити, незалежно від статі. Відвага бути себе, слухати внутрішній голос, реалізувати творчі імпульси у всіх видах форм, змінити, бути диким, бути вільним, бути міцним – все це також нескінченно важливо. І це може статися, що ми щасливі не в родинному серці, в оточенні родичів, але з рюкзаком за нами в кінці світу в компанії іншої краси або навіть окремо. Кожна душа унікальна, кожен шлях унікальний, і кожен щастя так. Варто пам'ятати це, звертаючи увагу на будь-які знання, давні або сучасні.

Креутор Анна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: tetapalitra.ru/vedicheskaya-zhena-oborotnaya-storona-monety/