Упродовж століть люди цінували роботу майстрів і митців, а також ремісничих громад сприяли розвитку міського господарства. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Сьогодні формування професійного, урбаністика призвело до виникнення нової сфери виробництва та нового соціального шару – творчих підприємців. Сучасне суспільство поступово починає розуміти, що глобальна автоматизація виробництва дозволяє випускати тільки товари, технології поступово замінюють трудову працю, при цьому вироби ручної роботи все частіше цінуються.
Тому розвиток креативного підприємництва – це новий етап розвитку світової економіки. Особливістю цієї маленької бізнес-індустрії є створення численних авторських брендів, продукція яких відповідає потребам сучасного суспільства і користується попитом попри все.
У своїй роботі молоді творчі підприємці часто стикаються з проблемами, які не можуть самостійно вирішувати. Для вирішення різних проблем, пов’язаних з розвитком власного виробництва, обміну досвідом та координацією роботи з іншими галузями, підприємці почали об’єднатися в артелях. Таке рішення було відомо з часів середньовічних крафтових кіл, і воно ще не втратило свою актуальність. Таким чином, асоціація «Нові майстри» - організація, яка сприяє розвитку сучасного креативного підприємництва.
Павло Хяв, ідеолог «Нові артисани» розповів про асоціацію: «Нові артисани» Це громада сучасних бізнес-художників. Вони вже реалізовували свою ідею та знання у власній торговій марці, створили технологічний процес виробництва та роблять вагомий внесок у розвиток креативної економіки країни. Наша асоціація вирішить економічні та соціальні проблеми, такі як:
Розвиток креативного підприємництва як основи економічного потенціалу країни, підтримка стартапів з поточними, новими ідеями та власним виробництвом, розташованим на території РФ. Однією з ключових умов приєднання до Асоціації є наявність оригінальної і творчої ідеї і втілення цієї ідеї в продукт в нашій країні.
Створення постійних платформ і платформ для презентації та продажу продукції нових артисанів. На цих сайтах нові підприємці-артисти вивчають попит на їх продукцію і отримують відгуки від потенційних покупців. У парках та торгових центрах, крім того, нові артиани дають можливість презентувати свої продукти на російських та міжнародних виставках та форумах.
- Пошук і формування нових міських брендів і ремесел, таких як традиційна: «Димково-іграшна» російська глиняна іграшка, розписана і обпалена в духовці, назва походить від місця виробництва - Димкове поселення Вятської губернії, «Оренбургський ручкерчіф» - внизу в'язання, що виникло в Оренбурзькій території в XVIII столітті, Зостовська живопис - народна ремесла художнього розпису металевих лотків, що знаходяться в с. Зостово, Богородська різьба - російські народні ремесла, виготовлені з м'якого дерева.
Новий артисан також є дискусійною платформою для молодих підприємців, які займаються виробництвом та продажем власних продуктів, це допомога у розвитку індустрій ручної роботи, просування продукції на ринку, обмін досвідом, налагодження контактів представників різних сфер діяльності, пошуку та формування нових ринків.
Серед членів Асоціації «Нове мистецтвознавців» є багато успішних підприємців, які вдалося принести свої товари на іноземні ринки, а також стартапи, тільки починають свій шлях.
2 Р
Костянтин Верін Одінських лабораторій. Авторські меблі, предмети мистецтва та аксесуари для деревини.Коли я зрозумів, що мій майстер-клас, який я почав працювати як інструмент для розвитку себе, став бізнесом, який генерував дохід, бренд ODINGENIY. Спочатку, що моя лабораторія була переосмислення існуючої роботи. Таким чином, я дізнався і отримав досвід в новому ремесла для мене, але зараз, коли моя лабораторія в складності і майстерності досягла світового рівня і десь навіть перевершила його, мої художні амбіції вже беруться і я, і моя професійна команда розробляє і виробляє продукцію нашого автора.
5729593
Ми активно беремо участь в різних виставках і подіях, сприяємо розвитку бренду в соціальних мережах. Головний прибуток ми маємо з онлайн-продажу, в той час як ми часто беремо участь на ринках міста, що дає нам можливість об'єднати людей з нашим продуктом жити на вулицях Москви. В першу чергу, ми зацікавлені в просуванні нашого бренду, і це вимагає того, щоб якомога більше потенційних покупців були якомога більше, тому нам необхідно повідомити про нас інформацію і про місця, де ми можемо ввести людей до нашої продукції.
Участь у ринках – це чудова можливість оцінити враження, що одна або інша річ від нашого асортименту робить, і це дуже корисні спостереження для мого бізнесу. « » » » » » » » » » » » » » »
Тетяна Золотайкіна «Природні косметики Nikola-Lenivets».Наш бренд був винайдений в рамках проекту «Розвиток Микола-Ленівець». Наша команда має досвідчений технолог Анастасія Дороніна, яка розвивалася косметика протягом багатьох років, завдяки своїй утворилася наша початкова лінія косметичних засобів - шампуні, кондиціонери для волосся, мус для тіла, ліпо бальзам, мус для душу, мила.
Для просування бренду ми використовуємо Інтернет, для початківців підприємців це найдоступніший спосіб введення максимальної кількості людей до нашої продукції. Також одним з основних інструментів просування є ярмарки, ринки міста. Ярмарок дозволяє не тільки освіжити клієнтів з новими продуктами, але і зробити корисні, робочі контакти. Наша частина завжди корисно спілкуватись з нашими клієнтами, а з постійним зворотним зв'язком, це гарна причина розвитку, поліпшення і розширення асортименту.
Нерідко відвідувачі ринку – люди, які зацікавлені в навчанні та пошуку нових, людей, які зацікавлені в спілкуванні з виробниками. Наприклад, в рамках участі в Artel Market, представники Троїцької Сергія Лаври зацікавилися нашою продукцією. Вони шукали виробників натуральної косметики. Ми зустрілися, що наша концепція і наша продукція, ми підписали договір і почали співпрацю. Сьогодні ви можете придбати наші вироби в магазинах, розташованих на території монастиря.
Ми бачимо розвиток бренду в декількох напрямках: поширення нашої продукції в магазинах в Москві, МО, а також інших містах Росії і Європи; в організації громадської лабораторії, в якій кожен, дорослий і діти зможе познайомитися з секретами виробництва натуральної косметики в форматі лекцій і майстер-класів, а також підготувати свій власний продукт, який можна взяти з собою, використовувати його і бути впевненим в його складі.
Дмитро Гаранін, Їжа Богів. Цукерки, здорові продукти харчування.
Оригінальний рецепт приготування цукерок придумав Іван Кузьмінов, автор нашого проекту. Крім того, він піклується про створення імені звуку, яка все ще порадує наших клієнтів. Сам бренд почав свій розвиток, коли під назвою «Зброя богів», Іван приготував цукерки для своїх друзів і сімей. Вся сировина, яка використовується для виготовлення цукерок, надходить від Cote D'ivoir. І сам цукерки готують в Москві, вручну. Найкращий відгук від наших клієнтів ми отримуємо, перш за все, через відмінну якість продукції.
На даний момент ми дійсно популярні серед людей, які піклуються про своє здоров'я, тому у нас є набагато більше оптових покупок - ми доставимо більше 50 міст Росії. Ми активно розвиваємо, але ідеї щодо створення нових продуктів стають все більш і більше. Не завжди можна фінансувати певні ідеї. Іноді ми обмежуємо себе, відкладаємо, але це прекрасна мотивація для дійсно плідної роботи.
На ринках і виставках ми знайомимо людей, спілкуємось, спілкуємось про переваги нашої продукції. Ми завжди намагаємось надсилати дуже соковиті і дружні люди на ринки - тих, хто любить не тільки продати, але і поділитися позитивною енергією з людьми. Ми дійсно віримо, що це свого роду енергії, що наш продукт приносить. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми регулярно знайомимося з такими подіями з власниками бізнесу, керівниками великих і малих компаній, які щасливі купити нас в майбутньому. « » » » » » » » » » » » » » »
Для вступу до асоціації «Нові майстрині» достатньо заповнити короткий анкету на сайті «Artel». ru або отруювати лист на електронну адресу info@artelmarket.ru
Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: artelmarket.ru