П'ять хвилин, здавалося мені, як п'ять годин, а потім я сказав ці кілька слів.
Моя дворічна дочка і чотирирічної сина, і я сиджу на мій злодій, шестирічна школа сина. Ми чекаємо на нього, маємо культурну програму.
Моя дочка говорить, що вона може виглядати мені, але тільки поруч з мною. Але якщо у вас є такий довгий, порожній коридор перед вами, ніхто не допоможе. І тепер я ходжу в цьому коридорі, нудьгуючи знайомою матір'ю на ходу, намагаючись зловити малюком, який дуже швидко працює на таких і таких коротких ніжках.
р.
Я не збирав. Я захоплю його і повернутися до класу. Дочка скидає своє взуття і кричить пронизливо - так тільки маленькі діти можуть.
До того часу ми всі нарешті отримуємось на стоянку, я плутаний і наголосив. Тексти пісень, а це означає: Всі навколо мене думають я страшна мати. Це не перший раз, коли я втратив дитину тут, і мій вічний «комбата готовність» рідко економить ситуацію.
У мінівені і арку я закріплю ремені на сидіннях автомобіля. Дочка продовжує лякати, голосно і театрально. Коли я закріпив останню пряжку, автомобіль зупиняється поруч зі мною і хтось називає моє ім'я.
Я перетворюсь і дивлюся, що мама я побіг у шкільній передпокої. Вона також має три дітей, але її молодше, як і мій найдавніший.
Вона нахиляється до відкритого вікна. Я не маю часу сказати що-небудь, як вона говорить, "Це все йде швидко. й
У голосі немає засудів, тільки розуміння. Все це все. Вона розуміє. І важливіше, вона здивувала все.
Дівчинські тантуси скоро пройдуть, і це нормально, що вони не дають мені задоволення на всіх.
І за перший раз в останні п'ять хвилин я хвилююсь злегка.
«Праве слово, яке говорить в часі, є те, що золотисте яблуко знаходиться в сріблястому посуді». Що говорить Соломон.
Коли ми побачимо, куди ми хотіли піти – до дитячого розважального містечка, трамваю у вигляді замку – як дочка, так і заспокоїлася. Хлопці збираються з друзями, як тільки ми опинилися всередині. І я працюю після того, як дитина знову - цей час буде добре.
Вона працює назад і вперед, досліджуючи все, але край її очей зберігає мене в очах весь час. Дочка сходить в одну з дитячих майданчиків і шаутів, «Діти, мама!» Ми працюємо один з одним, вона намагається залишитися на ногах, і я свідомо стрибую так, що вона не може протистояти. Вона мухує і сміється.
Я шукаю для хлопчиків - принаймні, де вони спалахнули! - але вони не бачили. Вони дуже багато, щоб зробити тут, щоб уповільнити їх матір'ю і трохи сестри.
І це маленька сестра, прямо перед мною, погладжує залишитися на ногах і сміється. Тексти пісень, а це означає: І ми працюємо знову, її маленькі ніжки стерти, вона намагається піти від мене, чекаючи мене, щоб зловити.
І я думаю, що я повернувся до тих слів -- "Це все йде швидко" - і я розумію, що вони не просто поширюються на цю ситуацію в школі, вони йдуть набагато більш глибоко. І я помітлю внутрішньо, що, коли я не буду насолоджуватися кожну хвилину материнства, я буду щасливо бігти після моїх дітей для життя.
Кредит Лорен Корм'єр
Переклад Анна Барабаш
Джерело: www.matrony.ru/neskolko-slov-pozvolyayushhie-vzglyanut-na-materinstvo-so-storonyi/