Як дізнатися відчуження життя

Ви не можете вірити мені прямо зараз, але я кажу, «Що дня ми обов’язково отримуємо від наших духовних довідників (або опікунівських ангелів, як вони називають) відчуттів життя». Якщо ми навчимося бачити такі знаки всюди і довіряємо наші інтуїції, ми розуміємо, що вищі сили завжди підтримують нас і допоможемо нам.

На жаль, ми так занурилися в наші проблеми, чуйність і досвід, які ми не помітили явних відчуттів життя. Вони всюди! У будь-який час доби, в будь-який час доби, в будь-якому місці і в будь-яких обставинах. Як це відбувається? Давайте подивимося на те, що таке життя і як їх дізнатися.

1,1 км Відео

Це може бути будь-яким, що ви можете бачити з очей. Наприклад, ви не можете приймати рішення, якщо ви повинні прийняти нову пропозицію роботи, подумати, перевернути і раптом відкрити журнал, і ви вловити фразу: «Чи не шкодуєш!» Підпишіться на нашу розсилку! Так само ви можете прочитати не тільки в журналі, але на рекламному щиті, книгу, в інтернеті, на листівці, яка розподіляється на вулицях і так далі. Але ви не повинні прочитати все, що ви бачите і подивитеся на розумні, це зазвичай буває непередбачувано і випадково, вид випадкового.

Візуальні відключення також включають зображення, які природа показує вам. Це може бути хмара у вигляді відповіді на Ваше питання, лист дерева, квітки або щось інше. Коли я мав чоловіка в житті, який став чоловіком, серця почали ловити очей. І хмари у вигляді сердець і тріщин в асфальті у вигляді сердець і багато іншого. Тексти пісень, а це означає: Тоді я думав, що це не збіглося. Це сталося.

Для того, щоб дізнатися такі відчуження життя, потрібно почати їх занурення. Щоб зробити це, потрібно свідомо зупинити всі люки, позбавляючи, і почати бути в момент «все і зараз». Тільки тоді ви можете зрозуміти, що ваш охоронець ангел розповість вам.

2,2 км Ви можете почути. Неважливо, де або з яких: від телевізійного екрана, коли ви просто перетворили його, від випадкових пасів-by, скребки фраз, які вітер приніс вам, на радіо від звучання пісень ... Головне не просто слухати, але чути.

3. У Інтуїтив – коли ви просто відчуваєте щось. Незрозуміло, чому або як це можна пояснити. Я просто думаю, що це. Цей голос інтуїції необхідно слухати! Є думка, що інтуїція є розмовою між Богом і чоловіком, і є якусь правду в цьому. Ви просто повинні довіряти більшим силам і слухати свої почуття, не логічні.

4. У Такі відчутти життя з'являються до нас у сні, і вони ніколи не ігноруються! Ці мрії, які дуже чітко і яскраво нарізані в нашу пам'ять, викликають емоції і враження – вивіски зверху. Є навіть профектні мрії, але вони знімаються тільки тим людям, які відкривають свої душі своїм духовним провідникам, довіряють більш високі сили.

5. Умань Це відчуття – події, які відбуваються в нашому житті, щоб передати інформацію нам. Для того, щоб бути чітким, я даю вам приклад від мого життя. Коли я був молодий, я хотів поганий хлопець. Я знав, що я не хочу зустріти його, я поінформував більш високі повноваження в різних формах. Моя сім'я та друзі сказали мені про це, у мене була сни, мій інтуїційний кричав: «Не потрібно!», але я був украдений у своїх бажаннях. А потім один день привернув увагу до мене і запросив мене до кіно. Він був зимою і я пішов, щоб зустрітися з ним. На спуску з мосту я захопив на сходинки, бо це лід і впав, вдарив мій хребт. Це не серйозне поранення, тільки дуже сильний синус, але я пішов на дату в будь-який час, хоча це був очевидний натяк життя: «Не ходите там!» Кінець історії був, що він болить мене багато, і я не міг відходити від зради протягом тривалого часу. Що я впав, то був когнітивний лік. Як правило, наші ангели вдаються до них в екстремальних випадках, коли всі інші відчуття життя не працюють.

Для того, щоб дізнатися ознаки, щоб зрозуміти, які вищі сили попереджають вас про те, що ви повинні спочатку вірити в них. Також можна відволікти від метушів, не перестати нескінченних думок у вашій голові і не просто дивитися навколо, але див. Не просто слухати звуки, але слухати. І не просто відчувати, але відчувати. Ви просто хочете жити свідомо. Видання

Автор: Юлія Кравченко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.twiy.ru/kak-nauchitsya-zamechat-podskazki-zhizni/