Чому ми витрачаємо час на бурхливі дискусії на форумах соціальних медіа?

Захищаючи свою точку зору в інтернеті, стала справою відзнаки, а для деяких людей вона стала свого роду хобі. Вакцинатори сперечають антивацинаторами, позбавленими дітей, прихильники уряду з опозицією. Чому у нас виникають суперечки в Інтернеті, які часто псують настрій, а іноді можуть сварювати нас з реальними друзями та близькими?

Відсутність реального контакту з співрозмовником створює ілюзію безпечного спілкування. Ви можете відійти від комп'ютера, продумати аргумент, придумати більш точну і швидку відповідь. На жаль, це почуття безпеки іноді розкриває наші найгірші якості. феномен непристойності в Інтернеті став помітним з появою перших форумів і чатів, коли люди писали під масками прізвищ і аватарів, які ніколи не будуть залишатися голосом в публіці. Але 10 або 15 років пройшли і прибули еру соціальних медіа. У зв’язку з тим, що рівень обговорення в інтернеті все ще високий.

Я ідеальний.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Арагацiя та попустка себе до групи допомагає підтримувати "ідеальну себе": «Я, хто я, вони погано, і я добре.» З цією метою людина обирає «віртуальні вороги» – люди, які виглядають здаються жорстоким, неприпустимо або з дати. А потім послідовно і методично намагається знеболювати своїх глуздів, одночасно розподіляючи сорок у закритих постах для друзів.

Віртуальні битви за правду також привабливі, оскільки вони відварюють реальні пристрасті. Елегантні ін'єкції, придбаючи репліки супротивника і забороніть як екстремальний... Люди, чиї життя – це західно-пооровий майданчик для яскравих емоцій. Не можна замінювати реальні враження. Життя залишається бідним у кольорах і емоціях, а разом з незадоволеністю рівень агресії підвищується.

Коли нічого робити

Для деяких, захист правди у віртуальному світі стає життєздатним учасником часу. Ви не повинні ризикувати, намагаючись зробити друзів або перейти на дату з новим вентилятором. Ні очікування, не розчаровує. Прийміть час і життя, що застигається на місці.

За останні шість місяців Ira буквально не може відірватися від форуму, присвяченого обслуговуванню домашніх тварин. На додаток до пошуку корисної інформації та пошуку на фотографіях котів та собак, вона залучає до інертних аргументів з іншими членами громади. Він написав мені, що немає точки в щепленні тварин, тому що він запобігає природному вибору природи. Вона так жорстока, вона говорить про вихід одного з користувачів. Звісно, витрачаючи кілька годин на форумі кожен день, Іра скаржаться про відсутність часу для особистого життя.

ЧАС ДО СТОП

Як ви знаєте, що ви витрачаєте занадто багато часу і енергії в Інтернеті, щоб розбити копії?

• Ви перезазначте критики від інших користувачів або провокують аргументи.
  • Зійшовши в автономному режимі, ви продовжуєте думати про «що це грубий хлопець написав вам. й
  • Віртуальні бесіди все частіше підлягають розмові з друзями.
  • Після читання коментарів або листування ви відчуваєте сердитися, безглуздий або емоційно порожній.
Якщо ви відмітили принаймні один або два знаки – ми можемо припустити, що зв'язок в Інтернеті заповнюється деякими додатковими нішами у вашому житті, час повернути його на потрібне місце. Спробуйте зрозуміти: що потрібно заповнити опалювальні диски і випереджання негативності в Інтернеті? Може бути, ви повинні зареєструватися на тур-клубі або секції бойових мистецтв? Можливо, це час, щоб зробити нові друзі або вийти на дату. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: psyh.ru/rubric/3/articles/2493/