Гінгербест: радість для всієї родини!

Тестування:
• борошно - 310 г (+ для змішування тесту)
• рідкий мед - 150 г
• Цукор - 120г
• вершковий крем - 120 г
• Молоко згущене ціле - 100 г
• яйце - 1 шт
•коа - 20г
• кориці - 1 ч.л.
• Гінгер сушений - 1 ч.л.
• соди - 0,5 ч.л.
• розпушувач - 0,5 ч.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
• ароматний перець - 0,25 ч.л.
• мускат - 0,25 ч.л.

р.

Глаз:
• цукрова пудра - 110 г
• Яєчний білий - 1 шт
• лимонний сік - 1 ч.л.

Р

У сковороді змішайте мед, цукор, вершкове масло, згущене молоко і нагріваємо повільне тепло, помішуючи суміш.
Змішайте борошно з спеціями і сіллю і розділіть на дві частини. Додайте до другої частини борошняної соди і розпушувача.

У вареній цукровій суміші заливають частину борошна без соди і перемішують, знімають з вогню, приводять яйце і перемішують суміш дуже швидко.

Додайте частину борошна з содовою і розпушувачем, перемішайте знову, тісто буде спекотним, його слід викласти на стіл, замісити до однорідного стану, загорнути в плівку і відправити на тепле місце протягом 2 годин. Готове тісто буде дуже приємним для роботи, якщо вірити, що борошно недостатньо і тісто прилипає до рук, то можна додати борошно.

Приготувати цвіль, але якщо це так сталося, що немає цвіль, можна використовувати звичайний скло, форма буде простою, але на стадії декору можна уявити.

р.

Я хотів зробити пряники з силуетом Бамбії, але я не знайшов таких цвіль, щоб я змалював олену, вирізати його з звичайного паперу. Звичайно, такий спосіб не так просто, як з цвільями, але виявилося незвичайним.

Зрізаний силует паперу слід прикріпити до заготовленого тіста, обмотати контур зубочисткою, зняти папір і вирізати кінчиком невеликого ножа.

Виготовлені силуети викладають на пергаментний папір і відправляються в духовку на 175С протягом 15-15 хвилин, в залежності від товщини пряників.

Найприємніша креативна частина прийшла, коли ви можете фантазувати і надати вашій продукції закінчений вигляд, вам просто потрібно варити глазур. Для неї слід ретельно перемішати білок з цукровою пудрою, ретельно перемішати і довести до 40 - 50 С в водяній бані. Зніміть суміш з вогню, залийте лимонний сік і збийте до утворення глазурі, перестаючи бути напівпрозорим і його обсяг збільшується в розмірах.

Можна додати барвники до готової глазурі, і якщо вона починає висихати трохи більше часу, то кілька крапель води поверне свою робочу консистенцію.

Ви можете вибрати простий спосіб і просто розподілити глазур на охолодженому пряному прянику, або ви можете намалювати. На цьому етапі мені довелося думати про те, як я можу пофарбувати глазур, щоб лінії були тонкими, тому що мій кондитерський мішок був не придатний для цього, не був сопл цього діаметра, а великий мішок незручно працювати з невеликими деталями.

Якщо у вас є однакові труднощі, то намагайтеся зробити цукерку самостійно з звичайного паперу і стрічки. Для цього потрібно скласти аркуш паперу навпіл, зробити конус, обмотати його стрічкою, і взяти участь балкової ручки для насадки.

Засклення висихає протягом 15-30 хвилин. в залежності від товщини шару і пряників можна скласти в ємність і додати ванн і апельсинову шкіру. На день в щільно закритому контейнері нададуть приємний аромат і стануть відмінним подарунком радість тим, хто любить сувеніри такого роду.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/krasotau?w=wall-38170315_23993