Severe Altai зима

Зима дитинства Коли заморозка нарізається на щоках, і ми побудували снігові фортеці, влаштували цілі битви, заливаємо воду на гірці, а потім пішли на в'їзд, щоб прогріти руки і сухі рукавиці (на гумках!) на опалювальному акумуляторі. Я довго не бачив такої гарної зими. У будинку, напевно. Очевидно, що трава була зелена і все, що. Але тепер справжня зима приходить тільки в січні протягом декількох тижнів. НалаталаталалалалалалалаРNoталалалаРNoталлаллалалаРNoталаРNoталаРNoлалаллаллаллалллллллллллллллллллллллллллллллллллРμлаРμлллаалллллллллллаРμРNo Теплиця Поки літати додому вчора, величезна сіро-зелена річ простягається під крилом літака. Не крапелька снігу. Новий рік без снігу був нормою. Непристойна норма.

Але я мав достатньо снігу у вересні, під час поїздки до Белуха. Вранці впало гасити, коли наметі вранці укладають щільний шар снігу. Але восени. Але прямо зараз, щось неймовірне відбувається в Алтай. За кілька днів з'явився так багато снігу в горах, які старости не пам'ятають! І де немає зими. Так, є місця, де холодно і вітер взимку, але снігу немає. І цей сезон, він зв'язує.

А хто пропускає цю зиму, я запрошую вам ходити в Алтай!

1,1 км

2,2 км Наша подорож почалася з поїздки до озера Телецько. Сонце був блискучим, погода була фантастичною. Ми припинили річку Bia на захід сонця. Сонце вже влаштував, затопивши зимово-блакитний пейзаж з красивим оксамитом. Знижувати прикуси на носі. Красивий!

3. У Але вранці погода вирішила, що сонце було досить, і вирішив посипати свіжим снігом. Так мало те, що дорога була збита в матерії секунд. Ми поїхали на село Яйлу, щоб фотографії снігоприкритих берегів озера Телецьке. Не пам'ятаю такого снігу. Не сніжинки, але сніжинки знизилися від важкого неба в духовці нашої війни машини. Частина шляху мала ходити через снігові сміття на дорозі. Як ми отримали там, Яілу знизився зверху вниз.

4. У село змінилося. Сніжно впав з неба, акуратно наклеїти на плечі, витяжці і камеру.

5. Умань Густа стіна снігу вкрита протилежним берегом озера. І знаменита деревина здавалося б, щоб вбити зовсім інше місце. Десь вздовж Північного моря.

8616937

6. Жнівень Наступний ранок приніс легкий заморозок. Сніжний сніг припинив посипання трохи, приймав перерву.

7. Про нас Я знаходився з готелю. Але було щось магічне про те, що снігопад. Новий рік. Сила, не вітер, тільки важкі білі змії літати з неба. У таких моментах ви хочете поставити камеру і просто насолоджуватися моментом.

405068

8. У «Чи ви прийшли? Рибалка дала нам, що коли ми всі вийшли з машини для фото полювання. Вони буквально вистріляли його точку порожнім. Я дивлюся, якщо нічого не виправда з ним?

9. Навігація І сніг затримував гірше. Здавалося б, як мішок просто заливається вгору. Може бути десятки. Але це було так красиво! Він відразу ж став тихим, хоча я міг відчути сніг іржі в гілки.

р.

10. На наступний день дав нам сонце. Це унікальне щастя, коли після довгого снігу ви, нарешті, побачите чітке небо над головою. Сонце фарбоване кольорові візерунки на гірських вершинах.

11. Хмари і сніг були замінені прозорими лижами і важкими заморозками. У районі Курайського степу ми були в реальній зимі, з розтріскуванням заморозків.

12. Залежність річок Чуя та Катуна. Дуже фантастично виглядає взимку. Увечері вода почала засихати, а туман зібрав над поверхнею річок.

13.00 р. За кілька днів заморозка в цьому місці покривається заморозками. Казка! Дуже смачний і солодкий!

14. Для мене мороз найкраще зиму можна принести. Я завжди дивлюся в цю погоду.

р.

15.00 р. Наприкінці нашого туру ми пішли відвідати лебеді на Лебеді. Це льодовий ставок, де натовп зимів лебедів. Він був блискучим закінченням. І дуже гучний! Вони так гучні! Так багато шуму, не найдовший мелодій.

16.00 р. Ми провели кілька годин на березі озера, фотографування і просто захоплення красивих птахів.

17.00 р. Виявилося досить складно видалити лебеді. Вони постійно рухаються, одягаючи, боротьба, їсти... На поверхні озера була така меска.
Дякуємо всім, хто був з нами!

опублікований

Автор: Антон Петрус

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...