Поширені різноманітні заборонені речовини. Хтось використовує їх кукурудзяно. Щодо навчання. За домовленістю або викладанням. Як реальний анестезіолог, Джора вивчав ці дуже речовини. І з одного з методів навчання є самодосвідченість, як справжній дослідник, Георгій спробував себе всім більш-менш доступним в Москві розширювачами свідомості. Сприяє йому з чим був складно. Одного разу прийшов до Нідерландів. Добре, Амстердам є чудовим містом. І, насолоджуючись повним зростанням архітектурних рад столиці країни тюльпанів, Жорчик вирішив оплатити притоки до місцевих кав'ярень, де можна сміливо змащувати траву місцевого міксу. Немає більше п'яти грамів на одному обличчі в одному магазині. Після куріння він вирішив купити щось цікавіше. І пішов мій вибір на гриби. Я ніколи не спробував. Я використовував їх до того, як я пішов. Всім чином до Москви Жора згадували продавців з неяскравими словами. У грибах не хочеться приїхати. Але, будучи природою джентльмена, він вирішив поспішати на цьому випадку. Прибув додому і відчуйте справжній голод, він хотів варити пельмені. З сметаною. І коли він вийшов з холодильника молочний продукт, здавалося йому, що сметана збивала щось до нього. Це так круто. Пара днів пізніше, сестра його виглядала до нього (навколо ключа), прокинулася про загальну тишу - він не викликав і не відповів на дзвінки. Він повинен повернутися. І я знайшов Joric на кухні. Навколо його в струнних рядах, як солдати в параді, стояв їжу з холодильника. І на ляпасі Джорджа комфортно оселилися розплавлені пельмені, які він обережно прокинувся і вирокував одночасно щось дуже... Через кілька днів Йора повернулася до нормального і вдалося розпочати робочі обов’язки. Голландія вже здихалася з диханням і екстремальним ступенем поваги.