Уроки від Юрія Санкевича

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чим більше ви побачили, тим більше ви досвідчені. Перед вами одна з цих людей, які перехрестили океани в старовинних човнах, підкорили Антарктиду, але, на жаль, залишили нас 11 років тому - легендарний російський мандрівник і телеведучий Юрій Сенкевич і його життєві уроки.

Я випадково потрапив на експедицію Тора Хайерадаля, він був рекрутинг міжнародної команди. Потрібний російський лікар з знанням англійської та експедиційного досвіду. Перший раз експедиція була невдалою. Ми подаємо в середині океану і були ледь порятувані - човн був невірно побудований. Наступного року Heyerdahl побудував новий човен, більший - 12 метрів по довжині. Ми перехрестили Атлантику за 2 місяці. Тоді я пливла з ним протягом шести місяців в Індійському океані і стала істинним мандрівником.

Я живу вдома близько половини днів року. У Антарктиді, шість місяців вітрила з Тором Гейрдалом. І тепер я не залишаю протягом тривалого часу - за десять-чотирнадцять днів.

Чудова кількість країн на планеті Земля — дві сотні і більше, і я був лише 125. Крім того, ви можете подорожувати на кожну країну багато разів. Навіть в наших передмістях ви можете дізнатися так багато нових і цікавих!

Я особисто перехрестив океан тричі. В принципі не важливо і не чи є вода або земля. Важливо, як цікавити мету поїздки і процес.

р.

Експедиція Антарктиди, ймовірно, стала першою серйозною експедицією. Станція Восток. 4000 метрів над рівнем моря. Мінус 55 середня річна температура, найнижча була 85. Сніданки не ковзають по снігу. Ми були три лікарі: повний хірург і два з нашого інституту біомедичних проблем МОЗ СРСР. З’ясуйте, як постраждали від тіла людини. Наш директор придумав, що умови життя повинні бути дуже схожими з тими просторами Ну, це. Дуже близька станція, 16 осіб, довга ізоляція. Експертиза безкінечних, експериментів. Людина стає неадекватною, натяг збільшується. Він був твердим і твердим.

Після 1 квітня редактори журналу «7 Днів» запропонували мені розташувати відверту, яку ми знайшли Bigfoot в одному з експедицій, і я відсмоктував. Я був чудесним, як вони зробили цей Великий бот. Ми очікуємо, що люди розуміють. Але хто не збирав його. Як завжди. Ось дівчата з дому, де офіс нашої програми, як вони зустрічають мене, завжди запитайте, коли я познайомлю Bigfoot до них. Я кажу. Вони кажуть, "О, ми можемо взяти картину з ним."

Завжди можна знайти щось нове Пройшов період великих географічних відкриттів. Але це те, що виявляються різні. Тут я нещодавно переглядав стрічку Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бібліотеки про еаглі – є такі дивовижні зйомки, це просто дивовижна: скільки часу і грошей, які вона приймала до фільму все це! Чи не це відкриття?

До солоних вражень на океанах, у мене негативне ставлення: можуть виникати безглузді нещасні випадки, і людина загине. Але якщо люди роблять, ви не можете зупинити їх. Що стосується Феді (Конюхов), то чоловік обсесував, він завжди німці, тому якщо він хоче... Він тільки ризикує життя.

Надзвичайно екстремальні умови Я дуже люблю їздити. Хоча кожен раз я чекаю серйозних випробувань в екстремальних умовах. Про те, що люди, які не були до Арктики або Антарктиди, сприймають ці експедиції самостійно. Для них, наприклад, дошки літака десь в Антарктиді, як сидять в Внуково або Шереметієво. Я пам'ятаю, коли ми знімали знамениту експедицію собаки по Антарктиці, нам довелося зробити проміжну посадку для заправки літака. У нас була дуже складна погода і наша проміжна база була закрита, і пілот зробив 17 дзвінків до посадки. Як ми не збили, ще не розуміли – навколо гори, видимість майже нуль.

Найбільш улюблене місце в Росії і в світі - Камчатка. Унікальна природа. Я більше зацікавлений в подорожі по країні, ніж за кордоном. Ми – єдина програма, яка дає позитивний імідж сучасної Росії. І ми повинні це зробити, тому що людина не може любити, не знаючи. Ми любили місце, де ми виростили все наше життя, адже ми вберемо його з дитинства, виросли ці дерева і цієї трави. Росія дуже маловідома – Я і сам кожен раз поновлюв її.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dnpmag.com/2015/12/21/uroki-zhizni-ot-yuriya-senkevicha/