Борошно гречки не має клейковини, а тому млинці зазвичай занадто крихкі, сльозять при перетворенні. Я хотів знайти рішення для цієї проблеми.
Ну, я експериментував, і це те, що я прийшов. Моя логіка була такою: я використовував, щоб зробити торт з карнизом, який також не має клейковини, а частина борошна була заварена. Я вирішив спробувати цей метод тут – результат дійсно радий мене.
Вода і кефір можна замінити молоком, але з кефіром, млинці ніжні.
Інгредієнт:- 50г гречки борошна
- 125 г води (поливна вода)
- 2 штуки яєць
- 200 грам кефіру (в залежності від того, як рідкий кефір може знадобитися трохи більше)
- 1/2 ч.л. солі
- 1 ст. цукру
- 1/4 ч.л. розпушувача
- 1-2 ст.л. рослинної олії
Метод підготовки:Змішайте борошно з цукром, сіллю і варильною окропом. Добре змішування. Це пастаподібна маса. Знежирити один яйце, додавши наступний тільки при попередньому перемішанні.
Додати кефір і вершкове масло, перемішати. Залишити заявку 20-30 хвилин. Додайте соду перед спекотним (не виділяти!). Я перемішую з 1 ст.л. води, щоб бути більш рівномірно розподіленим над тісто, потім додайте його до тесту і ретельно перемішайте.
Сковорода смажена тверда, змащена маслом. Змішайте млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Поставте прямо зараз.
Смачні, якщо ви змащуєте гарячі млинці з вершковим маслом. Може бути наповнений солодкими і несолодкими начинками.
45881
Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
English, Українська, Français...