Лі Гілберт: Я важить 90 кг і я спортсмен.

Лі Гілберт - це фітнес-тренер, який працює на півмарафонах і займає триатлон. Вона 36 років і живе з чоловіком, молодим дочкою і двома чорними кішками в Новому замку, Австралії. Її Sportette спортивний журнальний стовпчик "Я надягаю повний одяг і я спортсмена," має гарні тисячі переглядів. У ній Лі викличе соєвий стандарт жінки з спортивною фігурою. Вона наполягає, що сенс спорту - це робота тіла і задоволення, що ми отримуємо від своєї міцності, гнучкості, витривалості і не на всіх ідеальному малюнку. Не дивлячись на те, що модель від реклами для втрати ваги. Ми є справжніми людьми, які не знімаються з фітнес-журналу.

98786

Більшість читачів в коментарях до колони подякували Лі за свою роль у моделюванні позитивного самознімку, надихаючи тренування, а також послужила рольова модель для дівчинки-підлітків — «Я міцний, впевнений, що я треную багато, я піклуюся про своє тіло і це працює для мене в поверненні. й

Але були ті, хто звинуватив спортсмена, які виправдували і навіть просять ожиріння. «Великі дівчата і жінки занадто лази, щоб дійсно працювати над собою і просто шукати простий спосіб, щоб виправдати себе. й

Лі вважає, що наші стереотипи. «Гори регбі та інші види спорту, які вимагають міцності та сили, поважають за їх розмірами. Молоді хлопці встановлюють як приклад великих ударів, таких як Paul Gallen і "Giant" Georgie Rose. Я ніколи не чув ці гравці, які звинуватили про захист ожиріння та ожиріння серед молоді. «Я збираюся зробити великий регбі страйкер, вони кажуть, щоб великі хлопчики. Але хто повинен дивитися на молодих жінок з великими формами? У різних видах спорту багато міцних жінок, які можуть служити прикладом - вони і їхні досягнення просто не говорять про або письмово.

Великий одяг дівчина може бути приголомшливим тріатлетом, але замість того, вона чує сто разів на день, який спорт закритий для неї через її розмір сукні. Якщо я допоможу хоча б одного з цих дівчат відчувати себе впевнено в своєму тілі і почати грати в спорті, незважаючи на думки інших, ви можете розглянути її пропаганду ожиріння, я не подбаю, говорить Лі.

Атлет вважає, що має бути стільки рольових моделей всіх розмірів і форм у спорті, щоб ми могли вільно вибрати будь-який спорт і дізнатися, щоб подивитися на нашому тілі не з естетичної сторони, але в подальшому - що моє тіло може і може дати мені, що я можу досягти в моєму улюбленому спорті.

«Що більше і більше людей страждають від проблем зі здоров’ям, мені важливо не соромитися їх надмірною вагою, але спробувати інші способи, щоб отримати людей, залучених до спорту». Як суспільство, ми досягали мертвого кінця, порівнюючи себе з глянцевими фотографіями і готові, щоб, нарешті, оцінити свою індивідуальність, відмінність від інших. Кожен з нас є унікальною людиною, і це достатньо, ми не любимо всіх.

Чи можете ви уявити день, коли телевізори, журнали та веб-сайти більше не зробити нас неповним, тому що ми припинили порівняння себе іншим, наше життя знаменитостей?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Щодня жінки приходять до мене для навчання, відносини з їжею руйнуються роками дієти і прагнення до схуднення. Вони забули, як зробити здоровий вибір їжі і більше не розуміти, що вони потрібні. Наскільки вони дозволили їм розповісти про те, що вони мали, скільки і коли. Моє серце болить їх.

р.

Лі пропонує деякі поради, щоб допомогти змінити ставлення до спорту.

Не боїться шукати «в потіці обличчя». й

Наші тренування не повинні виглядати як картина з фітнес-журналу. Коли ви досягнете ліміту і перевершите себе в навчанні, ви відчуваєте почуття насолоди — величезна грунтова сила, як якщо природа сама заливає владу в вас. Ви не можете досягти цього почуття, якщо ви турбуєтеся, якщо ваша сорочка застрягає вас або якщо ваші стегна занадто сильно струшують при роботі. Тож забудьте про те, що ви шукаєте, коли ви навчаєте – порушайте вперед і насолоджуйтеся кожним хвилиною. Ваша безболісність і щирість служитиме натхнення іншим – хто, хто не хоче розпочати страх, що він буде судити або сміятися, дивлячись на вас, може також відкинути облігації комплексу.

Зберігати голову високою.

Випрямляйте свої плечі, підніміть голову і насолоджуйтеся зростаючим почуттям внутрішньої міцності, яка поставляється з кожним тренуванням. Не варто відмітити або дозволити будь-кому, щоб визначити вашу роботу. Якщо ви влаштували себе мету і практикуєте спорт на регулярній основі, на очах ви є істинним спортсменом. Я вірю, що цей підхід не тільки допомагає поважати свої зусилля, але і робить інші більше поваги до ваших зусиль.

Стоп порівняти себе з іншими.

Наші організації, наш стиль навчання та наші відносини з спортом є унікальними та неповторними для нас. Виберіть свій шлях, встановити мету і почати подякувати вашому тілі за все, що це робить для вас, в тому числі навчання. Чим більше ви подаєте завдяки вашому тілу, тим простіше буде для вас навчитися доглядати за ним, а тим швидше ви зупинилися, що душа і енергія на порівнянні з іншими. Оцінити своє тіло своєю міцністю і життєздатністю, і розглянути те, що тіло ще не може зробити як пам'ятки, які допомагають встановити мету для наступного тренування. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: smart-cookie.ru/workouts/da-ya-veshu-90-kg-i-ya-sportsmenka/