5574
Фото Афганської дівчинки з Peshawar
Після того, як фотограф і національна географіка почали збільшувати інтерес до цієї дівчини серед Західної громадськості, спроби були зроблені для її пошуку. Але до недавнього часу всі зусилля, щоб дізнатися ім'я або принаймні дізналися, деприблизні дівчата не вдали позитивних результатів. Але наполегливість носить плоди. У січні 2002 року Стівен, разом з командою NG, знову відвідав нац. Баггі-табір в Пакистані.
Саме тут він захопив юних біженців. Нарешті, він пощастив, щоб знайти свинцю, що призвело до експедиції пошуку в будинок певного Шарбата Гула.
На поріг оточують три дочки, стояв красива жінка близько тридцяти. Якось не знаю, що вона була її.
Редакція фотографа була підтверджена науковцями, що розвивали метод ідентифікації ірису очей - найбільш точну дату, а фахівці ФБІ в цій галузі.
Так 18 років, творець і його миш.
Схарбат нічого не знав про свою міжнародну славу, під час своєї вечері Стівен звернув жінку на другий раз в її житті.
збільшення
І це те, що він виглядає зараз:
через nicky-santoro
Саме тут він захопив юних біженців. Нарешті, він пощастив, щоб знайти свинцю, що призвело до експедиції пошуку в будинок певного Шарбата Гула.
На поріг оточують три дочки, стояв красива жінка близько тридцяти. Якось не знаю, що вона була її.
Редакція фотографа була підтверджена науковцями, що розвивали метод ідентифікації ірису очей - найбільш точну дату, а фахівці ФБІ в цій галузі.
Так 18 років, творець і його миш.
Схарбат нічого не знав про свою міжнародну славу, під час своєї вечері Стівен звернув жінку на другий раз в її житті.
збільшення
І це те, що він виглядає зараз:
через nicky-santoro