416
Дивовижний салат з буряка
Ми часто купуємо або варимо моркву в корейці. Але на наших столах більше і більше почали з'являтися різні овочі, приготовані в корейці. Я пропоную вам салат з свіжих буряків і він стане буряком в корейці.
Дуже смачні страви. Салат з корейського буряка можна приготувати з рецептом моркви, але сьогодні я пропоную ще один варіант для приготування овочів в корейці.
Склад:
Склад:
Підготовка:
Вибирайте тверді буряки, інакше важко його подрібнити. Очищають буряки, промивають, сушать, три на корейській тертці.
часник чистий, промивається і пропускають через часник.
У буряках ми додаємо оцет, сіль, цукор, перемішуємо і даємо настоятися. Зливаємо зайву рідину. Потім додайте приправу або спеції: часник, коріандр, чорний і червоний перець. Це хороший мікс.
Якщо ви використовуєте свій приправу, не магазин, то можете експериментувати з кількістю спецій. Зробіть невеликі страви і зробіть їх різними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Найголовніше не забудьте додати рослинне масло, щоб буряки стали ароматичними і смачними. Для цього прогріваємо рослинне масло, доводимо його практично до кипіння. Гаряча вода, буряк, змішати все добре.
Корейські буряки готові.
Я зазвичай кладаю його в скляну баночку і відправляю її в холодильник для заварювання. Видання
Автор: Ольга Слабунова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: slabunova-olga.ru/ovachi/svekla-po-korejski
Дуже смачні страви. Салат з корейського буряка можна приготувати з рецептом моркви, але сьогодні я пропоную ще один варіант для приготування овочів в корейці.
Склад:
- 500г сирих буряків
- 2-3 ст. л. винного оцту
- полуложна сіль
- 1 ч.л. цукру
- 100г оливкова олія
Склад:
- 2-3 зубчики
- 1/2 ч ложку чорного меленого перцю
- 1⁄2ch ложки червоного меленого перцю
- 1 ч.л. мелена коріандр
Підготовка:
Вибирайте тверді буряки, інакше важко його подрібнити. Очищають буряки, промивають, сушать, три на корейській тертці.
часник чистий, промивається і пропускають через часник.
У буряках ми додаємо оцет, сіль, цукор, перемішуємо і даємо настоятися. Зливаємо зайву рідину. Потім додайте приправу або спеції: часник, коріандр, чорний і червоний перець. Це хороший мікс.
Якщо ви використовуєте свій приправу, не магазин, то можете експериментувати з кількістю спецій. Зробіть невеликі страви і зробіть їх різними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Найголовніше не забудьте додати рослинне масло, щоб буряки стали ароматичними і смачними. Для цього прогріваємо рослинне масло, доводимо його практично до кипіння. Гаряча вода, буряк, змішати все добре.
Корейські буряки готові.
Я зазвичай кладаю його в скляну баночку і відправляю її в холодильник для заварювання. Видання
Автор: Ольга Слабунова
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: slabunova-olga.ru/ovachi/svekla-po-korejski