Як не впадати до депресії і любові

Я маю на увазі, я можу відповісти на людей, які приходять на допомогу в таких ситуаціях. Ось я вирішив писати керівництво так, щоб багато разів не повторити те ж саме до кожного.

Корінь цих двох станів є одним: невідповідні потреби. Найчастіше не задоволені тим, що ми не контактуємо з ними - не розуміємо їх, не відчуваємо їх, не знаю своєї мови. А іноді навіть якщо ми робимо, ми не вважаємо себе гідним, щоб задовольнити їх. Що таке депресія, що емоційна залежність від відносин, по суті це «вибір дефіциту». Як говорить Гестальтовий підхід у психології, людина є необхідною істотою. І якщо будь-який з потреб не знайде відповідь, людина буде або намагатися задовольнити її перед піною перерву, або буде розчарований, складіть ноги на грудях і скошувати спокійно в кущі.

Людина, будучи відкритою системою, не може бути повністю автономним, він потребує постійного обміну з навколишнім середовищем: він вимушений вдихати киснем і видихувати вуглекислий газ, отримувати воду і поживні речовини і звільнити їх в оброблену форму, а також людина повинна дати і отримувати людський тепло, визнання, любов. Без такого обміну, або виснаження, застій, або обидва починаються.

Габаритний зображення

Помилки Я думаю, що любов залежність (як всі інші залежності) виникає як відповідь на відсутність виконання. Наповнення життєвою енергією походить від маси джерел, але коли людина відрізається від них, тому що він забутий або не навчився чути сигнали свого тіла і підсвідомості, вакуум утворюється в ньому, що вимагає заповнення. І, не слухаючи голос істинних потреб, людина винахідливих відчуттів для себе - він намагається задовольнити необхідний голод для всього, що не забивається - їжі, розумових речовин, роботи, людей.
Депресія йде як розчарування, коли людина перестає намагатися і відмовитися. Нерідко обидві фази - боротьба за повноту з неправильними методами і відмова боротися постійно заміщати один одного, так як в маніко-депресивному розладі.

В принципі любовна залежність часто базується на ілюзіях, але у мене є щось додавати до цього. Не всі потреби можна замінити іншими. По-великим, не потрібно замінювати назавжди за допомогою протеза – все те саме, рано чи пізно буде розчарування. Люди часто плутають з голодом.

А якщо тіло потребує води, і ми даємо її харчування замість того, щоб тіло відставить нас на деякий час, тому що він буде зайнятий травленням, але потім він все ще просить води. І якщо ця потреба не задоволена досить довго, тіло буде переключатися від спрагих сигналів до сигналів у вигляді захворювань. Наприклад, найчастіше головний біль є крім тіла «підйом мене!».
Необхідність отримання і дарувати любов базовим. Це на самому серці природи людини, в налаштуваннях за замовчуванням. І в тих, хто не має права адміністратора для редагування. Що потрібно відредагувати. Ви не можете відштовхувати потребу в інтимній політиці тим, що у вас є життя, пов’язаної з цікавими подіями. Я маю на увазі, ви можете зробити це одночасно, але все ще залишається.

Не можна просто ігнорувати. Не цікаві заходи не змінять парадигма вибору партнера, укладеного на початку, довербль, дитинства – в момент, що ми не пам’ятаємо. Що ми не знаємо, і з якими ми не в контакті з нами, проти яких ми не знаємо. Якщо ми любимо це чи ні, найсильніші тригери несвідомого вибору партнера є якостями, які ми були повністю залежними від людей, які нас завозили. І якщо основні значущі інші в нашому дитинстві були холодними і знежиреними (або просто не теплими), то коли ми виростимо, наші коліна розсипаються від тих, хто дасть нам цей звичний смак відторгнення і відмови. Надія за це. І доки ця сублімальна децепція виявлена (тобто ми не знаємо цього механізму і вводимо в довгострокову програму відторгнення такого сценарію, не розвиваємо нові звички), ми полонимо до цього неприємного впливу.

Ми прагнемо «фіксувати» ще один дорослий, який не зареєстрував ці корекційні роботи. В результаті прогнозовано: ті, хто не замовляє змін, швидше за все, не зміняться. І всі спроби зробити добро іншим, будуть закінчуватися розбиттям власної голови. І ці підсвідомі процеси є настільки сильними, що ми можемо принаймні 24 години на добу, щоб залучити до супер захоплюючих речей, але через ці випадки ми розглянемо, як форматувати людину, яка зараз заряджається.

Єдиний реальний спосіб змінити його, щоб загострити травму відмови. І це для хорошого психолога, який володіє невербальними методами (так, що може впливати на наш «науковий мозок» – ендометрічна система: фізіотерапія, психодрама, біодекодування). Крім того, навіть непсихотерапевтичні боділі практики допоможуть: остеопатія, йога, ребалансування, в'язкуючий масаж, тайський і тибетський масаж (ку-ні) і так само. Войлхайм Рейх і Олександр Lowen добре пояснили, неживі емоції відбиті як блоки в тілі: в м'язах і інших тканинах. І, відповідаючи цей натяг, ми даємо вихід на заблоковані емоції, загоєння їх.

З нейрофізіологічної точки зору, наша схильність до стресу залежить від якості раннього догляду. Більш фізичний контакт і люблячий ставлення ми були від нашої матері, чим більше мозку звикли до серотоніну і допаміну і краще ручили вилучення кортизолу. Якщо батьки не захистили нас від емоційних шок, і ми не отримали достатньо уваги, то рівні кортизолу стають звичними. І в дорослості баланс нейротрансмітаторів буде калібрований до візерунка, що мозок мав настій. Простіше кажучи, менша любов і турбота ми отримали в дитинстві, більш схильні до депресії і менш стійкий до стресу.

Але не є вироком. Навіть якщо у вас були емоційно розталені батьки, завдяки такій відмінній якості мозку, як нейропластичність, можна змінити нервові схеми самостійно. Якщо Ваш малюк не був простим, це просто означає, що ви будете трохи більше працювати, ніж ті, хто більше не завадить. Невербальні психологічні методики (вербал, звичайно, є також корисними, оскільки вони допомагають встановити зв'язки між корою головного мозку і субкортексом, що допомагає краще зрозуміти ваші почуття і бути в контакті з ними, і це перший крок для задоволення ваших потреб), боді практики, медитація.
Навіть особисто, я дуже допоміг техніці постпартуму, що я зробив дову майже 7 годин. Попри те, що я віддав 12 років тому, я дав її як експеримент, і я можу сказати, що це буде працювати для непарентів і навіть для чоловіків.

У короткому випадку від залежності і депресії відбувається відновлення контакту з почуттями, як мова потреб і через задоволення від них.
Перемикач, сила волі, що - якщо це працює, це тільки тимчасовий. Так само як знеболювальник тільки тимчасово видаляє симптом, але не вирішує проблеми. Тільки навчаючись розпізнати і розпізнати почуття, і через них знати, що наші основні дефіцити, ми можемо дати ці явища назавжди. Видання

Кредит Ольга Карчевська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/KomPol.ru/posts/771168522977568:0