Вільнюс: місто вегетаріанців

Не було нічого особливого про нього на перший погляд. Не багаті, не сучасні, покинуті молодими і талановитими, бояться в пошуках високих заробітних плат в напрямку Західної Європи, невелике місто на самому краю східної кордону Європейського Союзу, яке ми любили дуже багато.

Ми були надзвичайно щасливі, щоб мати винятково хороші люди. У ній, і у всій маленькій Литві, було зручно і приємно жити в екологічному житті. Вегетаріанство тут не було тесту, але задоволення. Ось чому:

1,1 км Широкий асортимент фруктів за доступними цінами в звичайних супермаркетах

(У Максимі, який з нашого будинку був 7 хвилин принаймні, ви можете купити все - від rambutan і mangosteen до папайї і pitaya, в Iki - до якого було 4 хвилини пішки, вибір був меншим, але завжди були дивовижні груші (тільки 60-70 євроцентів на кг) і завжди дешево і в той же час якість, авокадо (близько 70 євроцентів / шт) і манго (близько 1 євро / шт).

2,2 км Альтернативи молочних продуктів

Не тільки багато видів і брендів рослинного молока, але і інших рослинних «молочних» можна легко знайти на полицях як супермаркетів, так і в продуктових магазинах меншого формату. Ми купили вершки для кави, дивовижного смаку, овочів, йогурту з рослинного молока, чудово доповнилося арахолою, і навіть великогабаритом Евіні був кормом «молочних» десертів на основі сої.

3. У Органік - сертифікований, всюди

Інколи Я відчув, як мій #ecohunter блог ідея не має сенсу, тому що чому дивитися щось, що доступно? Саме те, що я шукаю в цьому блозі. Я легко знайшов і купив шафу органічної бавовни для Eva (щодо себе, звичайно, теж), я повністю оновлена косметика і більшість декоративної косметики в ній з магазинів у Вільнюсі, які також не повинні виглядати важко. Нарешті, я завжди, і здається всюди, зустрілися сертифіковані еко-продукти - в лобі бізнес-центру я купила органічну каву, органічні шоколадки та органічний сік, а на АЗС завжди органічні муселі в барах і екопакетах. І це не кажучи вже про ряд спеціалізованих еко-магазинів, ряд яких спеціалізується строго на рослинних і міленевих продуктах.

4. У Кафе та ресторани

Ми любили сироїраві та сирої52, хоча є багато прохолодних місць для вегетаріанців та веганів у Вільнюсі. Ми спеціалізуємося на непримітивних м’ясних стравах і стравах з риби.

5. Умань Дитячі місця

Ми полюбляємо Кукумука – для розважальних виступів для дітей, для еко-дизайну, і для ряду смачних і красиво подаються вегетаріанські страви на дитячому меню, звичайно, для того, щоб вона була близькою до нашого будинку. Уже кілька хвилин, і Єва впала в дитяче царство дітей, як і її. Ми взяли її з Кукумука завжди, і це, ймовірно, єдине місце вона відмовилася назавжди залишити.

6. Вода.

У Вільнюсі з кранових потоків, ймовірно, найкраща вода в Європі, принаймні так писати в місцевому пресі і так званих нам. Видобуток підземних свердловин від 100-метрової глибини. І тільки забруднюючи його можна від самого трубопроводу.

7. Про нас Природа та велика кількість об’єктів агротуризму

Ліси, озера, національні парки, близькість моря – тут красиві. Місцеві готелі ще не повністю реалізовані екологічні стандарти, але це справа часу і навіть тому, що основні гості до тих пір, поки не були туристами СНД. Сьогодні місцеві готелі проходять перевірку відтоком туристів, і змушені думати про те, як заробити гроші на своїх силах, а саме, близькість до дивовижної природи.

8. У Тварини поважають тут.

Багато кафе можна відвідати з тваринами. Оренда квартири з твариною не проблема. Ми подорожували по Вільнюсу і по всій території Литви, але я не можу пам'ятати, що коли-небудь дивиться тварина, що потрапив на машину. Крім того, багато лісів огороджують сітку з боку дороги. І все ж, незважаючи на теплу зиму, я не зустрілася з хутрами тут - ні в магазинах, ні на дівчат.

В цілому, здавалося мені, що Вільнюс у своїй еволюції стоїть покоління вище, ніж країни, що оточують її. опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.ecohunterjulia.com/#! Вегетаріанська Місто/c1sp5/551088570cf2aa181153d767