Сировина живих квасів на овочами без дріжджів

У зв'язку з процесом природного бродіння ці кваси набувають негативний ORP. Жива вода смачна, без зайвих клопотів і приладів.

Сировинні квасолі можна приготувати для:

• овочі (будь-який)
  • Фрукти (кекс з соків або різати свіжими)
  • овес (природно дружній)
  • спеції (опція, - насіння кропу, порошок з водоростей, гвоздики, кориці тощо)

Підготовка

1,1 км Вирізати овочі / фрукти / овес довільно (менше, чим більше контакту ви маєте з водою).

2,2 км Поставте все в чистому банку. Додайте спеції за смаком (я рекомендую без них першим). Залийте чистою питною водою. Обкладинка.

3. У Поставте його в темне місце при кімнатній температурі 1-3 діб (в залежності від бажаного смаку). Чим довше це, тим більш інтенсивним і кислим буде.

4. У Коли квассик готовий, і якщо ви більше не хочете його залишити, покласти баночку в холодильник або злити квас в окремому посуді. З інших овочів можна зробити овочевий сік, салат або інші кулінарні шедеври.

5. Умань На цій квасолі ви отримаєте смачну сировину окрошку!

6. Жнівень Якщо раптом ваша квасічна в певній точці сауеркраса покривається цвілі або утвореним сликом, то відкинути її. Це означає, що овочі, фрукти або вівса були з її спорами, або не очищають достатньо. На поверхні повинні бути тільки прозорі бульбашки, які іноді піднімаються з овочів.

Моя улюблена квасова композиція:Я не намагався багато варіацій цього квасика, тому що я постійно готую тільки кохану і не хочу залишити цей варіант на всіх – морква, капуста і буряк.

Я ріжу моркву і буряки з широкими, але дуже тонкими пластмасами (з цим нарізанням овочі не впадуть в муг разом з готовим квасиком). Порізка капусти звичайною.

Заливаємо плавлену воду при кімнатній температурі.

На наступний день квас буде світлий рожевий. Він буде злегка кислим, ближче до нейтрального смаку води. Це хороший замінник для регулярної питної води. Але мені подобається kvassik більшість всього за 2 або 3 дні - вона виходить насиченим кольором (повно додає свої властивості і колір до води) і смаку.

Я, наприклад, не схожий на овочеві соки, тому я даю овочі від квасика до моєї матері, і вона робить овочеві млинці з них або рагу з чимось. Якщо мій мама не навколо, я просто відкинути його.

Я також спробував зробити квас на моркві з яблуком - хороший смак за 1-й день (дуже нейтральна як вода), але якщо тримати її далі, смак неоднозначний - не схожий на це.

Сировина бананова лимонадБананові фуми є мої улюблені фруктові фуми. У 2-й день смакує як справжній фруктовий лимонад (як раніше в скляних пляшках) з банановим смаком. Візьміть 3 перерізи бананів на 2 літри. Якщо виявилося недостатньо солодкого, насиченого і «карбонатного», трохи більше у кімнатній температурі.

Чим корисний сировина живих квасів:
  • Негативний АФП (печена вода)
Потенціал окса (ОРП) таких квасів через 6 годин має негативне значення, на відміну від простих питних вод (середня вода плавлення), яка має від +50 до +300 мв, що бере енергію з організму за його поглинання. І квассик, який був висаджений на пару днів або довше, може досягати до -500 мв. Для порівняння: рідини внутрішнього середовища тіла - 240 мв. Однак не переборщити його, інакше квас буде бродіння, яке більше не дуже корисно для тіла.

• Видалення патогенних грибів і паразитів
  • Корисний для дружної мікрофлори кишечника
  • Має чистий ефект, - розчиняє старі відкладення на стінах кишечника
  • Він заповнює вашу спрагу.
  • Насичує яскравим смаком, робить різноманітність в спектрі емоційних відчуттів.
Скільки можна пити це квас:Враховуючи всі корисні властивості сирих рослинних квас без дріжджів, можна пити до 3 літрів на добу, при цьому орієнтуючись на свої почуття - пити стільки, скільки ви хочете, якщо вам подобається смак і після нього в організмі приємно.

Не боятися, якщо в перші дні його використання ви починаєте діарея, це ознака, що квас розчиняють деякі токсини, а тіло змиває їх. Це знак очищення і причини для радості. У найближчий день - відреставровано дві функції кишечника, а така реакція більше не буде. Далі, квасика очищає тіло більш акуратно.

На додаток до AFP:У цьому відео щасливий власник лічильника ORP підтверджує продуктивність AFP цих запитів (у цьому випадку на овесі). Чим довше витрати квасу, тим більше негативного ORP набуває. Підписатися на наш канал YouTube

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Для порівняння вимірюється відео, де вимірюється ORP різних вод.

Для порівняння див. результати вимірювань слини ORP.

Видання

Автор: Ольга Мирошіна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/13093