Огляд 1,000 жінок на релакс, сни і секс

У жовтні 2015 року я почав. Проведення опитування, яке тривало майже 4 місяцій Через соціальну мережу, а також особисту комунікацію.

Мета дослідженняЩоб визначити психофізичний та емоційний стан сучасної жінки, яка активно використовує соцмережі.

Кількість людей, які взяли участь у опитуванні1000 жіночих представників.

Дата проведення- жовтень 2015 - січень 2016.

Я скажу вам прямо. Результати опитування не поширюються на кінцеву правду. Всі вхідні дані наведені вище.

Почати перевірку результатів.

90% відповідей отримали на робочі дні з 0,36 до 3.47 м., потім з 7.06 до 12 годин (найвища активність).

Висновки:

1,1 км Не можна забувати про відновлення і розслаблення тіла;

2,2 км Перед сном, Fb, просто woke up - відразу Fb. Цей візерунок поведінки не дає ніяких незвичайних ідей для відвідування голови. Свідомість забито сміттям і не перезавантажено.

Вік тих, хто хотів прийняти тест: 25-35 років65%35 до 40 років, 20 відсотків.

990 Р Жінки вже мають власний бізнес або план, щоб відкрити його.

71% опитаних у більшості випадків воліють зробити все добре або не на всіх - звідси стрес і незадоволення.

Наступне питання – «Чисті райони життя ви оціните нижче 5 на 10-точковій шкалі? й

1,1 км Перше місце, що більшість жінок не вистачає - від 1 (!) голос до другого місця -вільний час - 40%й

2,2 км Секс - 39,9%й

Якщо є ще чоловіки, які думають, що їх праведна жінка є примхливою і нервовою, оскільки вона не має достатньо грошей, подумайте вашу думку! Вона просто не вистачає гарного сексу, ви не задовольняєте її. Поговоріть про це і вирішіть свою проблему.

3. У Самореалізація – 37,2%.

Багато людей на нашій планеті дійсно не знають, що приносить їм реальне задоволення, через які їх душа може бути реалізована в зовнішній світ. «Я знаю. Я просто не маю цього часу. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Якщо ви точно знаєте, що приносить вам задоволення, і ви хочете, що це нічого в цьому світі може зупинити вас. Якщо у вас немає часу для самоактуалізації, ви просто не хочете. Майже 40%! Подумайте про це, це великий номер!

4. Гроші - 34,9%й Тільки 4 місце. Нагадуємо нам про старе казання, «Час не щастя». Це право. Після того, як папір з номерами не зробила будь-кого щасливого, поки ви не знайдете те, що задоволення для їх проведення.

5. Умань Кар'єра - 30,2%й Майже 1/3 опитаних не задоволені кар’єром. Моє питання, що зупинить вас від переміщення вперед у вашій кар'єрі? Подумайте про це: створення кар’єри є одним з найпростіших напрямків нашого життя.

Багато труднощів будувати гармонійну сім'ю, підняти дитину або почати свій бізнес з нуля. Я раджу, що ці люди розвивають покроковий план побудови кар’єри на наступні 3, 6 і 12 місяців.

З любов'ю, сім'єю і друзями, найбільш тонкі.й Це останні три місця на масштабі незадоволеності.

Наступне питання:Як розслабитися?? Було відмічено кілька відповідей.

61% - Сонце.

49% - спорт, басейн, фітнес;

до 10 % - як ходити в парк;

1 час – зазначила лінію «іншого» та вводять «алкоголь», «харчування», «ТВ» та «Інтернет»;

14% Р Вони думають, що вони не заглиблюють;

до 24% Р Візьміть баню і медитація;

все 19% - Йога.

Поговоримо про релаксацію. Що означає для відпочинку тіла?

Щоб відповісти на це питання, починайте те, що означає «вражений організм»? Тіло напружений - це м'язовий мус. Натяжні м'язи підлягають скороченню м'язів, м'язів в тон.

Будь-який спорт проціджує м'язи ще більше, тобто ми цілеспрямовано доводимо м'язи в тон. Виявляється, що тіло, яке вже в тонусі, ми доводимо до більшого тону. Звичайно, після завершення нашої аеробної вправи, нам здається, що ми відпочивали, тому що від гіпертонії організм знову занурюється просто в тон. Розслаблене тіло розслаблює м'язи, хребта, зв'язки.

Для відпочинку підійде: ванна, бажано з брумами, розслабляючи (не спорт!) масаж. Сонце, на жаль, не є засобом для відпочинку. Уві сні продовжуються всі продумані процеси, ми продовжуємо говорити, вже з собою, через це тіло не може повністю розслабитися.

Поставити себе, «Як часто я прокинувся вранці, відчувається і повною енергією?» Якщо у вас є проблеми, які запам'ятовують такі моменти або ці моменти є занадто рідкісними у вашому житті, розгляньте, чи є час, щоб переосмислити спосіб, який ви використовуєте ваш організм і мозок. Скільки років в цьому режимі ви ви будете витримувати?

Результати відповідей на це питання дуже схожі на наступні: «Які навички ви хотіли б дізнатися? ?

І ось, з великим запасом від інших, точка веде: «Знайди джерело невичерпної міцності і життєдіяльності» – 53%й

Це джерело у нас. Тільки, щоб дістатися до нього, коли тіло постійно напружено і не розслаблено не можна. Що відбувається, якщо весна постійно стискається?

Третє місце з 30% Навички: Вимкніть головуй Якщо ви не знаєте, де ваш особистий перемикач є, коли ви не знаєте, як керувати тілом і вашим розумом, враховуючи ці процеси за межами вашого контролю.

Як я відмітив на початку 90% відповідей на це опитування було отримано між 0,36 і 3.47 ранку, час, коли організм повинен бути в найбільш активному фазі відновлення і перезаряджання енергії на наступний день. Людина, яка не в курсі з тілом, сидить цей час в Інтернеті! І якщо ви не розумієте ваше тіло і голову, ви не можете навіть вимкнути його.

ВипадковийПочинайте з графіком (три, що збираються до 12 годин ранку і сну 7-9 годин), подаруйте чай і каву на місяць. В ідеалі, напишіться на відкриття, які з'являються до вас щодня. Далі продовжуємо нашу розмову.

Відповідь на питання «Що потрібно знати? й "Управління часом"Про час. Сайд. 40% опитанихй У той же час відповіли, що вони проводять вихідні на прибирання - 40%, розваги (клуби і бари) - 54%, зустріч з друзями - 61%.

Гей, хлопці, у нас є проблеми з самоактуалізацією в 3-му місці з зазором всього декількох голосів від сексу і вільного часу. Моє питання, де ви витрачаєте час? Ви кажете, що ви хочете зробити одне, але ви насправді зробити щось інше. Хто б полум'я? Подумайте про це. Змінення графіка і визначення того, що я хочу і зробити.

39% спати на свій день Звичайно, якщо ви йдете в ліжко на будні до двох. Зупинити це!

33% хочуть освіжити слабкий чоловік, і 32% хочуть розслабитисяй Адреса 33%: Як тільки ви навчитеся відпочивати, питання слабкості перед чоловіком йде. Підійдіть до цього питання відповідально і вражайте результати.

79% хочуть змінити своє життя.

У87% неповторні мріїй Я впевнений, що мрії існують для їх виконання. Ми живемо в час, коли у нас є всі інструменти, доступні. Ось чому наші мрії залишаються в темних шафах? Чи є це озношення або страх бути щасливим? Про це Чому ви не зробили мрії? Можливо, це час, щоб зробити це!

73% стверджують, що їм потрібна моральна підтримка з зовнішнього світуй Я думаю, що відсоток насправді вище. З цієї причини сни часто не реалізуються в 87% опитаних.

Я можу сказати вам з тесту:

1,1 км Ми дуже добре проціджуємо, але не відпочиваємо.

2,2 км Що дійсно важливо для нас не те, що суспільство нав'язує на нас, але що наша душа хоче.

3. У Ми дивимося на вічне джерело енергії, що вже дав нам владу, не на що ми дійсно хочемо, і що дає нам задоволення.

Я можу малювати багато висновків, але я думаю, що ви можете зробити це самостійно. Подумайте про це ... а потім ви відчуєте те, що ви дійсно хочете, і що ви робите. Можливо, ви знайдете відповідь на основне питання – чому ваші мрії ніколи не прийшли, і що можна зробити, щоб виконати їх?

Автор: Анастасія Тоток

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.anastasiatotok.com/#! %D0%D%D0%D%D%D0%D%D0%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D