Життя після зменшення або примітки працівника 12 годин на день

Я працюю в офісі багато років. Не все і не завжди сподобалося, але це було цікаво і зручно. І друзі-коледжі, і комфортне середовище, і багато ресурсів для роботи і життя. За останні сім років я працював в Яндексі, готуючи дані для досліджень про інтереси та поведінку користувачів пошуку. Цікаві виклики та події.

На шляху я організували заходи та проводили дегустації (на моєму другій освіті я був сомельє і еногастрономічний спеціаліст - я навчався для себе, я не планую це зробити як основну професію). Поступово це стало важливою частиною життя, без якої неможливо. Пройшов половину Європи, вирушив на сирі заводи та виноробні, навчав місцевих фахівців. Життя стало стабільним.

Якщо ви думаєте про це, у всіх своїх роботах, рано чи пізно, я прийшов, щоб організувати свята. Довгий час тому працював у геймdev і колишніх колег ще пам'ятають свята на честь релізу ігор. Я працював в Softline і мій мозковий зв’язок Зустріч Sisadmins біля Калуги вже рік. Кількість свят в Яндексі не можна розраховувати.

, Україна

р.

Навесні 2015.

Я виклав.

Процес не був правильним, я ще не відхилений.

На сонячних весняних днях не потрібно йти в офіс.

Хм.

Я був сумний протягом декількох днів, а потім щось відбулося, що життя в п'ять разів більш інтенсивно і десять разів цікавіше. І п'ятдесят разів складніше. Я почав мій проект.

Це дитячий майданчик, антикафе-робота «Білий лист». Тут ви можете працювати, відпочивати, брати участь у заходах та організувати свій власний, знайти однодумців. Це місце, де відбуваються цікаві речі. Нерідко це свята в дуже різному сенсі слова, тому тема звучить з оновленим вігором.

В цілому проект складається з трьох основних частин:

правильно антикафе Місце, де створюється приємне середовище та люди, які оплачують їх перебування. коворкінг - місце, де можна працювати зручно і ефективно, ідитячий майданчик - Ви можете провести власний захід або взяти участь в одному з заходів.

р.

р.

Ми працюємо з кількома годинами на пару днів, іноді з помічниками. А тепер у нас є проект, який працює від 10 до 23 кожного дня, який має команду, матеріальні, юридичні та фінансові частини, всі питання життєзабезпечення проекту, просування та реклами, smm і подій, і на і т.д.

У зв'язку з величезною кількістю робіт (і те, що у Вашому бізнесі ви самі здійснюєте всі фінансові ризики), необхідно не тільки вийти з зони комфорту, але безпосередньо виводити з неї. Заборонити кілька нових інструментів для успіху.

Хто я намагаюся фольго, спочатку вони були просто виживаними інструментами.

Перші тижні навіть весело спати протягом декількох годин і показати друзям, які прийшли до світла, що сукні вже злегка занурюються. А потім ви усвідомлюєте, що ви починаєте працювати, як кальмар, як все більш втомилися і нервові кальмари, починайте робити термінові речі замість важливих речей, і прокинувшись вранці в поганому настрої. Ніжно стає прибутковим в перші кілька тижнів. І це тягар, який серйозно дрочить.

Але, нарешті, мотивував мене, щоб боротися за себе і мій час, і це дав мені драматичний леп в ефективності.

Зараз я шукаю:

1,1 км Витримуєте формат і його межі. Зберігати формат.

Візьміть приклад антикафе. Це місце, де створюється комфортне середовище, люди використовують його і сплачують за свій час. Всі внутрішні процеси конфігуруються на цій моделі.

Тому «Чи є інший стіл в цьому номері?», «Чи ми приносимо їжу з нами?», «Чи можу я, як організатор, платити за всіх, а не всім за себе» – «так». Це доповнення, які дозволяють жити більш комфортно в обраному форматі.

Але «Чи можу я забронювати всю територію на третину ціни, ми закриваємо антикафе для всіх, то гості, ймовірно, прийдуть і купуємо каву з вас?» Це може бути гарна пропозиція, але вона суперечить важливим принципам (на всіх) і порушує всі внутрішні процеси.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І є ті, хто має вчитися в екстремальних умовах. Якщо ви кішка, їсти курку. Не їсти вишні варення. Навіть якщо хтось запитує, ви можете, в принципі.

, Україна

2,2 км Подбайте про себе. Збережіть свій час.

Я дуже відчув себе. Вона витрачала свій час, її енергія, її ресурси на все, що сталося після неї. На важливому, на «незручному відмові», на «на жаль, це можливо», на «Я ще не впадаю, ти можеш працювати трохи більше».

Тут я побудував систему трьох частин:

• розрізняються операційними та стратегічними
  • вирізати непродуктивні взаємодії
  • Проживання

3. У Розріз між операційними та стратегічними

Є операційні процеси Для того, щоб познайомитися з гостями, зберігайте запис часу, вирішіть проблему з раптовим виходом з моркви, відповідайте питання в соцмережах і зробити багато важливі речі.

Це винагорода і приємна робота, але фокусуючись на поточних викликах, це дуже важко думати по всьому світу. Це різні режими, як фокус камери – це спрямований на щось близьке або щось далеко.

У перші тижні я зміг працювати над найважливішими завданнями, коли я думав, що я відпочив. Вона знайшла себе поза турбулентним робочим середовищем і раптом стала власником погляду різної ваги. В результаті вона (майже) дізналася про те, щоб справити стратегічні завдання.

4. У Вимкніть непродуктивні взаємодії та дивитесь ваші межі

Всі люди різні і в пошуках нових форматів ви познайомитеся з калідоскопом обличчя. Помітно, я помітив, що є невеликі ознаки, які працюють разом, буде важко і потрібно заощадити час.

до Співбесіда просить йому затишку. «Це дуже важко знайти гарне місце, і люди — ви знаєте, вони важко знайти, і погода не добре.» Приємно поговорити з хорошою людиною, але такі розмови непристойні.

до Співбесіда є хуторно барануючим за невеликою ціноюй Досвід показав, що наполягають на скороченні ціни від 100 рублів до 80 є тільки першим кроком в ланцюжку несподіваних запитів. А потім ви повинні сказати, "Соррі, ми не можемо це зробити". Ми зберігаємо наш формат, тому що ви не можете побудувати робочу систему за винятком.

Так, все йде від дитинства, а іноді вона займає дуже сильне шаке-ап, щоб зрозуміти, що збереження ваших кордонів і можливостей не є «розумною дитиною», це відповідальна і нормальна поведінка.

доОсновна мета інтерв’юера полягає в тому, щоб пояснити вам, що ви робите неправильно.й У вас є неправильні стільці, ви не зателефонували астрологеру при виборі кімнати, у вас є погані печиво. Такий позолочений співрозмовник не піклується, якщо проблема вирішується. Він дійсно хоче показати, що він може побачити її. І це дивно відрізняється від «Ви втратили куб в Монополі, є запасний» або «Ми сідаємо в кріслах без подушок на перший день і дуже втомилися». Чи можливо, у нас є подушки завтра? й

Якщо ви хочете виходити з вичерпного стану, вам потрібно відрізати взаємодії, які з'їдають ваш час. Щоб послухати і зрозуміти, але не сперечатися заради аргументу.

5. Умань Проживання

Необхідно відпочивати і спати.й Чим більше стресових і складних робіт, тим краще потрібно бути.

Для мене це історія в двох частинах: перший, дихати і розслабитися. Подруга навчила мене на практиці п'яти хвилин релаксу. Потрібно сидіти або лежати комфортно, пройшовши через тіло кілька разів з внутрішнім альтанки, знайти напружені ділянки і трохи розслабитися. Ключове слово - це трохи, що дозволяє легко розпочати роботу.

І дихає. Типова реакція на стрес, що тримає дихання. Необхідно продовжити дихання, спокійно приймати дихання і видиху. Тим не менш, якщо ви втомилися, занурилися або рубають.

Почати день можна щодня.

Ви також повинні запитати про допомогу в відпочинку і якщо ви перебуваєте в поганому стані, не приховуєте її, але зізнайтеся з друзями. Я ще не навчився. Я пам'ятаю вечір, коли я збираю продуктовий магазин, щоб купити щось для вечері і не міг купити нічого. В десятий час я повернувся до консервованих бобів і знову відійшов, тому що це було дуже дорого. Я не можу сказати будь-якому з моїх друзів, "Допомогти мені, я не можу її обробити." Я дізнався:

Але друга частина: при сильному втомі ви не хочете нічого взагалі. Прийміть, щоб зробити щось інше. У ці моменти ви забудете всі обіцянки, які ви зробили про відпочинок. Я придумав ідею планування відпусток.

Наприклад, кожен день повинен бути три або чотири. Якщо це вже десять ввечері, і ці юніти не використовуються - то, hurrah, ось поруч - потрібно відпочивати.

Допомагає мені мати меню попереднього меню відпочинку. Прогулянка, спорт, фотографія, окрема книга, ванна кімната, зустріч з другом, приємне завдання з дуже різноманітної площі - іноді потрібно підібрати щось з переліку і просто почати відпочивати. Чудове свято – волонтерство для того, хто важливий проект. І є хороша фраза:: «Ви повинні постійно відпочивати так, що ви маєте силу працювати в будь-який час, коли це дійсно необхідно. й

6. Жнівень Оцінити людей

Оцінити тих, хто поділяє ваше почуття краси. Ті, хто бере і робимой Ті, хто розуміє формат необхідної допомоги. Хтось на дверцятві говорить: "Ой мій Бог, ти добре," і хтось листує мунтінг. Кожен інший, і це добре. Це просто те, що ваші люди, які є вашим основним призом. Не обов'язковою умовою для вашої роботи, але чесний приз, який ви отримаєте за ваші зусилля.

Також є невеликі кореляції, крихітні штрихи, які вказують на загальний дух.

Перший.: деякі гості очищають після себе (зварений чай, брудна чашка, настільна гра). Гості можуть зупинитися у номерах.

Другий: люди платять за маленькі речі. Лектор, який просто дав відмінну лекцію, буквально ви приймаєте 70 рублів за еспресо.

Це невеликі способи, щоб допомогти вашому просторі бути. Це ті, хто будує світ з вами.

7. Про нас Отримати допомогу

Якщо я зрозумів заздалегідь, наскільки важко було б і як це не можна буде пройти через це без допомоги, можливо, я не вирішив почати свій власний бізнес.

Я не знаю, що я отримав досвід. Допомагає багато допомоги. У різних формах хтось подарував рибу, хтось сказав про лову стержню. Мої два основні висновки в цій області:

• Допомогти приїхати.
  • Допомогти не потрапити у форму, яку ви очікуєте. Це не один, від якого ви очікуєте допомогу, але той, хто може допомогти. (Це так багато краси.) І це, як молитва історія - це буде дуже сумним, якщо це просто те, що ми попросили.

8. У Всі дні різні. Це не початок нового поганого тренду.

На початку роботи на великому проекті потрібно спиратися на всі запаси флегматики, щоб не судити тренди на один день. В першу чергу всі дні дуже різні. Другий день недостатньо, все втрачено, це початок кінця. Ні, вам потрібно підрахувати цифри щотижня або щомісяця або на той же день тижня. І обов'язково не вивести висновки про неперевершений больовий кінець протягом тихого періоду декількох годин.

Статистика поступово накопичується, коли флуктуації стають більш передбачуваними. На початку все нерівне, і потрібно лікувати його спокійно.

9. Навігація Подаруйте час події

Нагадка на найшвидше: все займає час. Якщо оголошення не працює, то не означає, що він не працює. Якщо в розмові була пауза, то не означає, що він переривався.

Коли ви їдете на час і гроші, важко пам'ятати. Але ви повинні зробити стільки, скільки ви можете, а потім відпустіть речі.

10. Не відключати. Будівництво на міцність людей. Викладання в слабких місцях.

Невеликі тріщини можуть стрибати без натягу, а аб'єри старих непорозумінь або впадати в абіс. І ось, як завжди, ми повинні говорити, нам потрібно аналізувати конкретні випадки, нам потрібно писати правила і дотримуватися стандартів.

Не можна усунути, розглянути слабкі якості невірно, в цілому розглянути людей, заморожені в певній точці. І в той же час ви повинні спиратися на сильні сторони людей, щоб надати їм вираз. Якщо у вас є люди, які знають, як об'єднати людей, цінують їх – це рідкісний подарунок, який є більш важливим, ніж багато.

11. І ще два опорні метафори наприкінці статті.

Ви чули про Парадокс Stockdale? В’єтнамська в’язниця військового табору імені американського солдата. Він сформульував наступне правило: Необхідно підтримувати непристойну віру в перемогу, але в той же час заспокоївшись фактами, але важко вони можуть бути. І. При цьому.

Друга опорна річ - метафор важкого колеса, який повинен бути переміщений. Перші зусилля не призводять до видимих змін. І другі, і наступні. Але якщо ви зробите правильні зусилля далі, в якийсь момент колесо почне рухатися до сходу, то перейдіть, а потім розкачати. Що зробив колісний вал - останній штовх? Ні, це загальне зусилля.

Це те, що я думаю, коли я штовхає, і це не рулон.

Тому робота, подбати про себе, подумати про напрямок руху, приймати допомогу і спиратися на сильні якості людей.

І вірити в перемогу.

Кожен знає історію жатки, що потрапляють в чан молока. Один відступив і посухнула, а другі б'єні лапи, збиті сметаною і змогли виїхати на неї. Я думаю, що історія насправді пішов трохи інакше. Немає сметани. Але ж жаба, яка б'є і б'є їх лапи, закачали їх так багато, щоб вона могла витягти і підніматися по боці. Ось ми слідуємо за її прикладом:

Автор: Поліна Троянська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: interesno.co/myself/d02c8dd0e036