Топ 7 Найгарячі поради для однієї дівчини

Я одружився у віці 32, тому я знайомий з цілим арсеналом порад, які вже встигли слухати кожен день. На жаль, досвід зарекомендував, що якщо ви схильні до пересувності інших і стежте за цими порадами, це призведе до ще більшого розпаду і почуття нещастя, і не перетворить вас в цвітну наречену з нескінченною серії шанувальників. Якщо ви почуєте будь-який наступний раз, послухайте і зробіть це вашим способом.

Порада 1. Чому ви самі? Вийти в громадськість.

Багато жінок, які відчувають себе зобов'язані піти на публічні заходи, партії та дати, якби вони працювали. Сьогодні це відкриття виставки. Завтра - автобусний тур до Переславля-Залесського. День після завтрашнього дня користувачі Facebook зустрічають в кафе на Майяковці.

Не момент миру, а не момент самотності. Після того, як провести один вечір в домашніх умовах в компанії електронної книги, ковдри і чашки чаю, дівчина вже відчуває себе як степлер: "Як! Я не збираюся в будь-який час і я не зустрілася з кимось! Життя проходить!

Познайомтесь, що найважливіше знайомство, яке повинно відбуватися в житті. Ви не зможете зустріти своє щастя, просто тому що у вас немає ідеї, що є щастя для вас. Тому, дружби, знайомства та екскурсії, звичайно, добре, але знайти хоча б кілька годин на тиждень, щоб бути самотніми.

До кафе, де вам подобається вид з вікна і інтер'єру, не ваша компанія, сім'я або молода людина. Виберіть саме те, що ви хочете їсти в меню - можливо, дивовижне відкриття буде тим, що у вас є окремі бажання від інших людей. Міський парк, музей, велосипедний шлях - це всі прекрасні місця, щоб дізнатися себе.

Порада 2. Чим більше часу ви витрачаєте з друзями, тим менше, ви повинні зустрітися з правою людиною.

Звичайно, ми всі читаємо жіночі журнали і дивилися розмовний шоу для господинь, і тому від ранньої молоді ми навчилися в серці: друзі є суперниками, які тільки думають, як збити себе кав'яром, і вам потрібно познайомитися з чоловіками в місцях зливання чоловіків - десь на футбольному матчі або в скляній кімнаті біля Курської станції.

По суті, жіночі друзі, з якими можна залучити до деяких традиційно жіночих справ - це те, що одна дівчина потребує в першу чергу. Друзі не вороги, але акумулятори, з яких ви інфіковані позитивною жіночною енергією. Неважливо, чи є вони одружені, чи є у них діти, головне, що вони виглядають і відчувають привабливі жінки і мають традиційні жіночі інтереси.

Незрівнянна істота в шеббі джинси і бейсболка, байдужа до лаку нігтів, моделі взуття і бесід з серії «Чому він не викликав» може бути гарним ранковим джогом або хорошим радником в розведенні собак, це просто користь, що друзі дають, це створення не принесе.

Хороша компанія друзів - це одна після того, як ви будете прогулятися по вулиці, відчуваючи більше жінки, ніж великогабаритна Єва і від вас буде звучати такий правильний гормональний фон, який потенційні костюми будуть готові дотримуватися вас принаймні до кінця світу, забуваючи все.

Але після того, як з'явився жіночність в компанії друзів, ви також можете грати в футбол або відвідати конференцію з ядерної фізики. Ви побачите, як люди відреагують на тебе:

Порада 3. Ви відчуваєте себе самотнім? Допомогти тим, хто набагато гірше, ніж ви: відніцкі діти, бабуся в годівлі будинку, бездомних людей, ув'язнених.

Консультування однієї дівчини до «запобігання до допомоги» може бути максимально успішним, як рекомендувати пацієнта з грипом з температурою сорок, щоб зробити десять квацій і п'ятнадцять разів відштовхуватися від підлоги. Після того, як ви знаєте, добре для здоров'я!

Тільки тут, як і пацієнт з ризиками грипу в разі надмірної фізичної активності, щоб заробити ускладнення на серці, так само само самотньою дівчиною, яка не бере на себе тягар болю когось іншого вже згинається під вагою власних психічних травм, ризики стають жертвою сильного психологічного вигорання, а потім вона стикається або власним фізичним захворюванням або психіатричної лікарні.

Допомогти не те, хто народився автоматично. Допоможи іншим особам без знищення себе – це мистецтво, що навчається роками майбутнім психологам, педагогам або лікарям. І навіть серед фахівців, не всі вдається зберегти межі власної особистості - хтось розчиняє у хворих і опіках, а хтось перетворюється на захисну холодну цинтику.

Якщо ви хочете допомогти іншим, зробіть себе щасливим. Тоді ви можете зробити їх трохи добре.

Порада 4. Ви просто не можете одягатися і зробити! Приїжджайте до салону краси.

Назад на пункт 2, Ми приймаємо олівцем, і ми використовуємо його для стирання, один раз і для всіх, хто каже, що. Щоб надати такі поради, щоб приниження людської гідності. Будь-яка нормальна дівчина вже від 14 років прекрасно знає, що колір її одягу, які тіні для повік і які форми зачіски. І не пізніше, ніж пром, кожен знає, як поводитися, будь ласка, юнака.

Якщо дівчина, знаючи повністю добре, що людина в цій страшній жовтій блузи або в тому, що безформна сіра витяжка над ним, все ще не утруднено воліє вибрати ту ж жовту блузку, сіру витяжку і відштовхувати манетки, щоб породити, "Подивитися чоловіка" на цьому етапі життя не входить в її плани.

Вона зробила вибір на користь самотності, і цей вибір необхідно поважати. Якщо вона скаржаться на самотність або ви думаєте, що вона нещастя в її самотності, то запитайте безпосередньо: «Чому ви вирішили жити окремо і уникати чоловіків?» І не: "Дуже, знову, ви в сумці коричневу спідницю на пальці і в сірій блузи, натискаємо на всі кнопки, чому приховати красу, бісер краще кладуть і помада."

5877076

Порада 5. П'я такий чудовий молодий чоловік, і головне - незрівняний. Я повинен ввести вас. Приїжджайте до моєї вечірки на день народження, він буде занадто.

Одиночна дівчина є самотнім, тому що вона ще не зустрілася з красивим Petya. Вона є самотніми, тому що з власних причин вона не готова зустрітися з Петею або мати стосунки з ким-небудь ще.

Непристойна зустріч відбувається, коли людина готова до неї. Аранжуючі дати, коли вони не просять, знову, приниження людської гідності. Такий «догляд» не варто подякувати - краще ніжно відмовитися від нього.

Порада 6. У мене є дитина для себе. У більш ортдоксовому варіанті - прийняття

Ця фраза почула періодично кожною дівчинкою з 23 років, як вона отримує старше, порада чутно більш наполягають.

Жінки, які свідомо вирішили стати одною матір'ю, зазвичай лікують вигідно в православному середовищі: після того, як вона не шукає задоволення в житті, але за жіночий подвиг! Не складно зустріти священика, який легко пробачить такий гріх, як має стосунки з чоловіком поза шлюбом, щоб зачати дитину.

Але неможливе, щоб мати дитину «навіть себе», «тільки для себе» Дитина завжди буде мати половину свого батька в ньому, і там не втеча від цього, якщо, звичайно, ваша дитина засвоюється природним чином, а не створеним шляхом скління клітинами матері самостійно.

Один недовговий гріх - активний відпочинок з чоловіком, який одружений на інший або хто навіть не одружений, але не збирається маррі ви - буде слідувати за допомогою Інтернету інших гріхів, які ви ризикуєте не розірвати до тих пір, поки ви померли.

Що таке одномісні мами, як правило, кажуть, коли дитина починає запитати про свого батька? Він був військовим пілотом і загинув збереження своїх товарів в повітряній битві. Але діти, навіть наймолодші, гостро усвідомлюються про те, як їх пробачити. Вони можуть відроджувати свою маму для цієї справи.

Дитина також має право дізнатися свого батька. Він має право на прізвище, увагу, спадщина майна, зв’язок не тільки з батьком, але й з усіма родичами на його складі - дідусь, stepbrothers і сестри. Щоб позбавити дитину права, щоб дізнатися його батько дуже гріх, лежачи.

Що ви знаєте? Після того, як одна мама виявить себе в парадоксальної ситуації - вона не хоче входити в постійні стосунки з чоловіками і в'яленим шлюбом. І в результаті замість традиційного юридичного шлюбу, де все зрозуміло і просте: тут батько, тут є мати, тут діти, вона стає частиною системи набагато більш суперечать і плутати, в якій вона буде змушена спілкуватися і будувати деякі відносини з чоловіком, який батько, але не чоловік, який ревнощує її і її дитину іншими жінками і іншими дітьми, можливо, батьки батька дитини і його інші родичі погані.

Не випадково, що Бог створив такий порядок речей, які повинні спочатку вчитися бути дружиною, а потім мати. Намагатися стати матір'ю без шлюбу, як вступати в вісім років без обробки третини.

Що стосується прийняття однієї матері, див. пункт 3. Перед тим як намагатися допомогти хто-небудь нещастям, потрібно загострити травму і стати щасливою. Спілкування двох нещастя – це не запорука щастя; навпаки, це нещастяний сквер.

Порада 7. Як скаржаться? Не завадить Бога. У порівнянні з вашими чудовими грандами, які пережили Ленінградський блокад, ваше життя золото.

Дуже неприємний ресторичний прийом злих людей, які приховують їх жорстокістю і виразністю під маскою пирогів і консенції. Скажіть, що вони, безумовно, не хочуть.

Намагатися додати ще один «квітковий» до цілого букета емоційних травм і досвіду – почуття провини. Відповідь на це може бути щось з серії: «І ви, Марія Іванівна, як це не соромно гасити печиво на Вашій висоті духовного життя, тоді як діти в Сомалі гинуть голодом, гої? й

Усе це, багато хто запитує: де в моєму житті є місце для героїзму? Після того, як ця стаття не пропонує променювати всю нічну довгу, зробивши тисячі луків, або збирається до хоспісу дітям, що дихають раком. Тільки задоволення і розваги - друзі, прогулянки, кафе.

І подвиг є чесно визнати себе: так, у мене є проблема. Я не можу зробити те, що інші легко і природно: восени в любові, зробити відносини, одружитися, мати дітей.

Ваша ацетична подвиг полягає в тому, щоб зрозуміти причини вашої самотності і знайти вихід з неї. Для того, щоб зробити світ ще однією щасливою жінкою. Поведи мене, коли ви вирішуєте цю проблему і станете сімейною жінкою, питання верігів зникне сама.

Автор: Ольга Гуманова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/top-list-samyx-vrednyx-sovetov-odinokoj-devushke/