Життя без ясен – Позбутися від 5 речей

Я був бліппинг через мій Facebook живий вчора і мій очей спійманий картину дівчини блювотні рухи про її любителі день подарунок - дорогі італійські кавові машини.

Здавалося б, ти можеш бути щасливим.

Уявіть, тепер на вашій кухні ви можете заварити каву не гірше, ніж в дорогих кав'ярнях! Ви хочете macchiato, ви хочете карамельний рафтинг. І це затишний аромат свіжозмащених зерна... І сниться кави в ліжку...

Це відмінне, якщо є не один BUT.

Кавовий апарат - страшний, страшний подарунок. Це вирок. Розкажіть.

Подивіться на те, що

Речі обов'язкові. Вони зобов'язують їх використовувати, зобов'язуючи їх думати і говорити про, зобов'язуючи їх підтримувати.

р.

Що відбувається зараз?

Якщо у вас є кавоварка в домашніх умовах, то ви гарантовано пити каву на кожну зручну можливість, і це не менше одного разу на добу.

І не подбати про наукові докази, що кава є сильною кофеїновою препаратом і потужним окислювачем, і кожна доза еспресо є шоком до тіла.

У будь-якій точці світу ви можете пообідати. Щодня. Тепер у вас є власний кавовий апарат! І що зобов'язується. Ось вона на кухні чекає вас, приходьте!

Так з усіма речами:

• Якщо у вас є бар в домашніх умовах або, як зараз модний, винний шафа, то ви гарантовано отримаєте випадки для «культурного» напою.
  • Якщо є кальян, ви будете його курити.
  • Якщо є плазмова підвіска, ви будете дотримуватися її.
  • І навіть якщо ви вегетаріанський і теетоталер, але в морозильній камері у вас є упаковка пельменів на дощовий день, ви скорочуєте або пізніше з'їсти його. А, як звичайно, вночі, змивається пивом і похований в телевізорі.

Це неминуче. Так, у поганому театрі – якщо на стіні з’явилася гармата, то вона межує з стрілками.

Тому що речі є обов'язковими. А деякі речі є вироком.

Всі права, достатньо вантажу.

Я дав ці приклади уточнити, як працює принцип.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Як зробити це?

Конспірація речей: зміна правил гри

Ми створили, що все обмежується просто завдяки їхньому існування в нашому просторі.

Так чому ми не використовуємо цю властивість для нашої переваги?

Це добре відомо любителям ранкового бігу. Увечері ви готуєте уніформи і кросівки, кладемо їх на клумбу, щоб буквально потрапивши їх після прокидання. Як не запустити?

Це дійсно працює:

• Якщо є йога килимок у видатному місці, один день ви поширите його на практику.
  • Один день ви будете сидіти на подушці медитації.
  • І гарна книга з нічного столу, ні, ні, ви можете відкрити його перед сном.
  • Нічний джок буде копати яблуко, якщо це все, що у вас є холодильник.

Я думаю, що моя ідея вже зрозуміла:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І в той же час - позбавляйтеся від речей, які "облігації" для того, щоб увімкнути свої спокуси і шкідливі звички.

Коли ми робимо часові кроки свідомої зміни в певній області життя, ми дуже вразливі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Оскільки на цьому етапі, єдиним паливом для зміни є наш намір і влада, і це завжди обмежені ресурси.

Тому краще бути безпечними і принаймні не створювати спокуси для себе.

Рецепт Боба Марлі не просто наноситься на жінок.

• Немає кавової машини – ОК, ми п'ємо чай вранці.
  • Не виникає божевілля в домашніх умовах - питання, і що віскі я купую гостей, не виникає.
  • В домашніх умовах немає напівфабрикатів - простіше їсти здорову їжу.
  • В туалеті немає глянцевого вибору - є час вранці для праними.

І звичайно, не забудьте про конструктивну сторону, ми використовуємо «облігацію» потужність корисних речей:

• Є соковижим - частіше ми п'яємо сік.
  • Почати очищення для мови - очистити мову.
  • Залийте склянку води вночі – пити відразу після прокидання.

Гігієна простору

Після того, як ми вже вкорінилися в свідомості, здоровий спосіб життя стає звичним і вимагає меншої сили. Вранці ми не продаємо багато, щоб чистити зуби вранці і прийняти душ. Якось буває без натягу, по собі.

На цьому етапі речі більше не впливають на нашу поведінку.

Так, ви можете провести два тижні в кімнаті з телевізором і ніколи не перетворите його, тому що диво-робоче питання «Чому мені потрібно?» стає фоном у вашій голові.

У простих умовах свідомість є регулярною і методичною самозавденням:

• «Що мені зараз? ?
  • «Що йдемо у мене?
  • "Чому я б це зробити?"

Проте, на цьому етапі «конспірація речей» не втрачає свою актуальність, вона досить виявлена з різних перспектив – гігієна.

Існує такий принцип: що зовні, потім всередині.

Речі, які займають зовнішню площу, також займають простір на розумі, намальовуючи на себе внутрішні ресурси – увагу, енергетика та час.

Саме з цієї причини так корисно регулярно очищати будинок і викинути всі зайві яруси.

Я знаю від мого досвіду, наскільки важко.

До мого віку я переїхала з однієї квартири в інший кілька разів, і що досвід навчав мене бути безглуздими про речі.

Я пам'ятаю перший крок від гуртожитку до орендованої квартири - в кращих традиціях Гоголя Box, я перетягував з собою всю янку, яка накопичилася протягом чотирьох років навчання:

Велика енциклопедія філософії в п'яти томах? Звичайно це буде!

Промивна машинка напівавтоматична "Baby"? Що потрібно? і т.д.

Я думаю, що я був безнадійним.

Але ви знаєте, як він вийшов, Задоволення речей є навичкою і може бути навчена.

З кожним наступним переміщенням я дізнався, щоб позбутися від речей, щоб дати йти.

Так, це стали рідними пилозбірниками, підбір класичної музики на CD, збірка фільмів, одягу, посуду ...

Як жити без них?

Ось ми йдемо.

Отримати в вогонь. Бездоганний. За допомогою фільтра "продати" "відкинути" в сміття.

За останні три роки Наташа і я живу на шляху, ми не маємо дому, світ став нашим рідним.

І тепер всі наші речі підходять в двох валізах, з якими ми подорожуємо.

Це дає вам легкість і свободу. Не завантажує розум з абсолютно безшумного головного болю і турботи про «смажений срібло» і «порцелінні чайні набори для 16 осіб. й

Хоча я не можу приховати його, є один скелет у моїй шафі.

П'ять років тому я купив дорогі іграшки - рідкісні перетворюються.

Я хотів, хто не зробив. Їжте пару сезонів і отримайте холод. Продається два роки тому, але все ще не продається - тепер в країні не найкращий час для перетворень.

І за кілька років тепер я в буквальному сенсі оплатив мене. Я прорахував, що щороку витрачаю до 100 тис. рублів за його обслуговування – зберігання, обслуговування, страхування, податки. Останнім літом я тільки поїхав за один день, від гаража до сервісу.

Але це не просто про гроші, які важливіше - це металева річ продовжує займати частину мого розуму.

Тому що речі є обов'язковими.

Будьте обережні!

171222.

Життя без ясенЯкщо ви прочитали мене на деякий час, ви знаєте, що мої повідомлення практичні.

Не існує значення в інформації, доки ви інтегруєте його в життя на рівні дії.

Так давайте перемістити від blah blah blah blah до чогось конкретного.

Я пропоную вам проблему на цьому тижні - позбавляючи від ясен.

Ось лише кілька інструментів від мого досвіду.

1,1 км Аудит простору.Не поспішайте відкинути дорогі речі - плазми, кавові машини і т.д. У вашій квартирі немає просто. І ви не помилитеся, якщо ви думаєте, що ви можете позбутися від неї так легко.

Є краща ідея – починайте розуміти, що різні речі в вашому будинку дійсно «облігаційно» ви, нахиліть курс ваших думок в одному напрямку або іншому.

Взяти свіжий погляд на ваш будинок з точки зору ми говорили про сьогодні.

Ми не можемо пустити, що ми не знаємо. Ключ до відпуску, щоб побачити чітко, щоб реалізувати. Так, перш за все намагаються зрозуміти ваші стосунки з речами.

2,2 км Чистий будинок.Прибирання будинку конструкції і очищення розуму.

3. У Позбутися від п'яти речей.

З цього тижня ви отримаєте не менше п'яти речей. Одяг, пилозбірники, книги, старі меблі, неробоче обладнання ...

Важливим критерієм є те, що ці речі були принаймні трохи, але патологічні.

Ви можете продати, ви можете просто відкинути його, це не важливо.

Так само позбутися від них.

4. У Очистити холодильник.

Найкраще робити це, коли ви не голодні.

5. Умань Очистити робочий стіл.

6. Жнівень Очистити робочий стіл комп'ютера.

7. Про нас Якщо у вас є автомобіль, Промийте його і очищайте каюта, викиньте всі шматки з коробки, підлокітників і дверних кишень.

8. У Очистити сумку.Гаманець, рюкзак, багаж - що у вас є?

Досить відчути ефект. Видання

Автор: Ігор Будніков

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: freebackhome.ru/article/id/318/it/kak-perestat-byt