Фестиваль ліхтарів

Кілька тижнів тому в парку стадіону. Ленін почав дивне будівництво, яке було завершено наприкінці червня. Китайська збудована своєрідним містом. Я зателефоную мені, але це не просто про дітей.

Фестиваль ліхтарів Р

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Підпишіться на нашу розсилку. Однак культурний шок Я особисто прийшов не так багато з глибокої інформативності написів, як з стилю і граматики. :

Фестиваль ліхтарів

Це галерея Wellbeing.

Фестиваль ліхтарів р.

Відкритий дах над ним створює світильники. Я повинен сказати, що китайські ліхтарі майже єдине, що дав мені естетичне задоволення. До речі, тележурналісти, розповідають про це місто, з якихось причин згадується знаменитий китайський фестиваль захоплення ліхтарів Юаньсіяоджі. Тим не менш, що я знаю, вона падає на 15 день першого місяця року на місячному календарі. І хоча мова йде, звичайно, про перший місяць китайського року, як і раніше, холдинг Yuanxiaojie в липні, щоб покласти його злегка, трохи пізно. А ліхтарі, щоб сказати честь, були кілька і сорт вони не сяяли.

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Поганий, бідний, сніг білий! Що робити з китайською культурою? По-перше, організатори, які залишили в одному капульдро, все, що було просто під рукою. До речі, вищезазначені розміри відносяться до всієї стійки, звичайно, і не до фігури князів «білий сніг».

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

2023740

Фестиваль ліхтарів

О, що обличчя нареченої цього костюма! Це лише щітка, яку руки наречені брудні, між пальцями, і навіть зламаною головою. Тим не менш, останнім може бути несправність місцевих вандалів Хабаровськ.

Фестиваль ліхтарів Р

мутант наївно мочал, як Дональд Дак. Що не зразок давньої культури Китаю?

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Але з якоїсь причини я любила паску. Ймовірно в фоні. Як кажуть, з усім багатством вибору...

Фестиваль ліхтарів

Кловер - якось тринадцять. О, не удачливий на Землі з такими фаворитами! :

Фестиваль ліхтарів

5615959р.

Написи до цього експонату не знайшли, крім того, що листок з загрозою штрафу в разі проникнення на паркан (в цілому, досить розумно). Але, як я сказав, що ця будівля повинна символізувати Китай. Якщо так, то я думаю, що у всіх фотографіях з'являються тільки сучасні будинки.

1 999 р.

Фестиваль ліхтарів р.

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів р.

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Ця істота завершує виставку. Вона була висаджена, щоб говорити.

Фестиваль ліхтарів

До звичайної пивної інфраструктури, Ілліч розморожують у продуманості.

Фестиваль ліхтарів

Я повинен сказати, що це не дуже елегантно, ніж китайська качка, навіть якщо вона не має «проникності світла всередині».

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Я не можу протистояти, не пошкодити трафік і розмістив знак з графічним файлом. Стилістика – це не квадрат, але сама підставка була побудована в XV ст. До речі, не найяскравіші епоху, якщо ви пам'ятаєте справжню давнину китайської цивілізації.

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Фестиваль ліхтарів

Півнокрила пара опіків чітко подобаються, вони не ламаються зброї.

1990Р. 2199Р.

Фестиваль ліхтарів р.

Чисельні народи Китаю. З якоїсь причини я пам'ятав лінії: «Спілка є непристойною збіркою вільної ...»

через dkphoto