Жінки, які люблять врятувати інших людей.

Думка Карпманського трикутника. Або просто, трикутник «полімер-курець» Я хочу доторкнутися до одного з них, на мій погляд, найбільш практичний. У будь-якому випадку, мені і мої друзі, це знання було тільки корисним в цьому вени.

Повідомляємо, що у вас є зв'язок, в якому ви граєте одну з трьох ролей: потерпілий, агресор або рятувальник. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Проблема, Якщо ви якось ввели цей трикутник, ви пройдете через всі три вершини, тобто через кожну з трьох ролей.

Ти будеш жертвою, рятівником, а також агрегатором, всім проти тієї ж людини. І можна застрягти в цьому трикутнику і не бачити можливості виходу. А щоб вийти, потрібно зрозуміти, що відбувається. Часом, коли ми повернулися і летять у відносинах протягом багатьох років, іноді страждаючи від людини, потім збережи його, то атакуючи його, повністю ненавикористання того, що відбувається і як жити з ним.

Кожна точка входу відрізняється. Деякі вводять трикутник як потерпілий і інші як рятівник. Наприклад, моя історія полягає в тому, щоб зберегти. Як багато психологів і помічників. Як гарна і яскрава місія? Дуже гарно виглядає. Ах немає. Давайте подивимося на неї ззовні. Це один спосіб або інший характер всіх жінок - допомогти, зберегти, догляд, жертву.

Рятівник всієї Росії

Повідомляємо, що ви хочете зберегти всі, такі як Мати Тереса. Ви бачите кого-небудь, ви відчуваєте себе шкода для них, ви починаєте витягувати їх з затискання. Після деякого часу ви будете здивовані, будучи жертвою тієї ж людини (наприклад, він просто використовував вас або всі ви ви відкинули і залишався незадоволеним, і у всьому він не мав планів вийти з купи!), тоді є агресія – вам допомогло йому, і він! І тепер ви стаєте агресором для тієї ж людини, яка ви самі недавно врятували з усім серцем.

Крім того, ми можемо вивести більше і більше людей в цей трикутник, або ми можемо об'єднати його протягом багатьох років, залишаючи всю нашу міцність там. А потім ми дивимося, де вони йдуть?

Він ідеально не входить до такого трикутника. Оцініть свої мотиви до того, як ви перетворите на миготливий світло і щітку, щоб допомогти. Більш часто, ніж ні, ви заохочуєте зберегти ті ж типи людей. Ви бачите його, і запустити. Ви просто повинні запустити інший спосіб. Для деяких алкогольних напоїв є такий бекон, наприклад, і дівчата живуть таким чином, все своє життя, іноді з одним або іншим, дуже страждаючи від них, і постійно намагаються залишити, але знову повертається до нього - або знайти один. Особливо приваблює приниження і нездужання, вони відновлюють правосуддя з усіма їх можливою. Деякі люди зберігають своїх батьків. Ми можемо піти назавжди.

Залучення власної травми.

Звичайно, інші люди приваблюють до власної травми, які активізують. Нагадуємо вам про це, натисніть секретну кнопку (коли не розуміючи себе) і тепер ви вже повернулися.

Мета всього цього в універсальному розумінні полягає в тому, щоб вилікувати вашу травму і вимкнути цю кнопку, і це те, що ви отримаєте. Так що певний больовий момент вашої душі загострюється.

Ми не розуміємо. Ми навіть любимо себе корисними, необхідними, добрими на початку. Тільки тоді, коли це з'єднання отримує всю міцність - не довше. Не можна зупинитися в цій точці. Введіть трикутник, будь ласка, введіть до кінця.

р.

Вихід не допоможе.Вийшов не брати участь так багато і не врятувати людей, які не хочуть врятувати себе. Для того, щоб допомогти вам краще зрозуміти свою здатність, щоб не загубитися на ній і не шукати його для себе. Якщо потрібна допомога, то уточнюйте скільки. Багато з них не дуже погані. Вони потребують партнера, щоб грати в цю гру. Є люди, які живуть в стані потерпілості, не знають, як зробити інакше, привертаючи увагу тільки таким чином.

Як це зробити.

Відносно недавно я майже займався такою діяльністю знову. Я використовую для кроку на таких rakes багато, було багато відносин, які зламали таким чином. Останній раз, кілька років тому, я вписаний в такий шоу, що я не можу отримати з нього протягом тривалого часу. Здавалося б неможливо. Я відчув, як я збережу її. Тоді я відчув, як вона була економія, і я не можу це зробити без неї. Тоді вона забрала всю свою силу з мене за її «допомоги» і повністю здавала мене. Далі вона бажала більше, більше, більше.

Я був її жертвою і вона відчувала, як вона була шахтою. Тоді я отримав на точку, де я не можу чути її, я не міг бачити її. Фізично. Дякую чоловікові, який допомогло розірвати це невимушене коло, а точніше, трикутник. Добрий час назад і вперед, і це незрозуміло, де вихід є. Збиток був значним. І емоційно, фізично і навіть фінансово. Все це несвідомо, з двох сторін. Тому що людина добре, і стосунки з ним хворіє.

Ця історія вчила мене, щоб зупинити мої імпульси, щоб допомогти і отримати користь когось. До того, як я дізнався мій мотив.

А потім один день раптом половив себе мислення, що тепер я б зробити те ж саме, я був готовий кидати в бій і допомогти хорошій людині. На даний момент, майже відразу, мій головоломка остаточно сформувалася. Я знаю, що люди, які я був економним і чому.

Всі мої друзі, колишні друзі, з якими ми трампли в цьому трикутнику, мають одну річ в цілому. Відчуття дитячого будинку від них травма дитини, що залишилися батьками - часто не фізично, але емоційно. Але це не має різниці. Не було мати. Я маю на увазі, вона була фізичною, але емоційно вона не була.

Мама може бути дуже жорстким або навіть жорстоким, вона може бути з точки зору, холодний, далекий. Вона може бути будь-якою, але не її матір. І виявилося такі вихованці з живими батьками, чекаючи хоча б краплі тепла, але в варті. Ті, хто змушені дивитися, щоб прийняти їх і таким чином зберегти їх від емоційного холоду всередині. Ось як вони знайшли мене. Я був готовий. Прийняття, рятувальні роботи, допомога при всіх витратах.

Моя дитяча травма і спогади про неї зробили мене дуже емоційно залучати до подібних проблем. Занадто емоційний. Так що я не дозволяв їм вирішити свої проблеми, я намагався зробити багато для них. Я був свого «маху», який спробував побити, помпер, заглушити отвір у душі з її гіпер-доглядом. Я зроблю їх, і іноді я знайшов себе хвилюватися про них не як друзів, але як і своїх дітей, якщо не більше.

Не просто мене, що було в неприємності. З іншого боку відразу впав в дитинство поруч з мене і після того, як вже почав попит на увагу, якщо це було брак. Він завжди відсутній. Ось отвір у грудях. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, скільки ви даєте, пройти і трохи. І я не дуже маму, я не можу заблокувати отвір. Тим не менш, якщо людина не хоче, але тільки лазень у своїх страждань протягом років. В кінці з'являються сили, така допомога вже не щаслива, людина починає подразнити його немовлятою і нездатністю зробити навіть найпростіше рішення, його вимоги і претензії. Але він навіть не є членом сім'ї, і поглинає всю свою силу без посилання на совість.

Важко зупинитися. І щоб допомогти, і зупинити відмивання людини, що ви допомогли вчора, і ваш гнів на нього пізніше.

А потім може бути почуття провини, що може зробити вас на другий пробіг. І третій. Як покинути її в складний час? Ми несемо відповідальність за те, що у нас є тамед? Як це зробити без мене?

З досвіду кожного з них вдалося. Сильний внутрішній натяг запобіжив мене від продовження до спілкування, і часто це було просто перервано. Зробляв мене, відчув, Але за роки кожного з них змінився. Вони стали старшими, вони змінили своє життя і досить різко. Що вони один раз «купе не», вони раптом досягають успіху. І тоді я зрозумів, що така допомога ззовні тільки заважає. Запобігає зростанню, посилюється внутрішньо, відповідальністьй Кожен з них отримав користь.

Я мовчаю про те, що вона кориснувала мене, бо моя сила тепер була в домашніх умовах, біля рідних і друзів. Для творчості, і для власних змін, і для чого зазвичай не вистачає сил.

Ключовим фактором у розумінні, що «це знову» стає занадто багато залучення. Я хочу, щоб допомогти, але зберегти, лікувати, вирішувати всі проблеми! Ось чому зв'язки зламаються. Складання гри, майже садо-масо з періодичними ролями.

Також на початку моєї роботи з дівчатами я займався проблемами і ситуаціями, з деякими з цих ситуацій я жив довго, переживаючи їх не тільки разом, але іноді замість самої дівчини. І знову це не приносить користь нікому. Слухання і в роботі психолога – будь-якого плану – це можливість бути близьким до людини, але залишитися з ситуації і емоцій. Дозвольте йому приймати власні рішення, приймати власні дії і отримати відповідні результати.

Так, я все одно часто приваблю ці дівчата. І серед читачів таких дівчат без матері - більшість. Я думаю, що є багато з них зараз. І так мені довелося не тільки загострити рану, але і перевірити результат лікування на міцність. Так ви не повинні працювати з рятувальним блендером.

Так я не відштовхую людей, тому що я боюся, що я збираюся взяти участь. І спокійно відстежуйте свої мотиви, почуття, почуття - і просто спокійно відмовлятися від танцю в трикутнику.

І нещодавно -- Я збираюся повернутися до чогось, що не так давно і допомогло мені завершити картину. Я хочу, щоб зробити хорошу людину так багато, що я міг ледь мати себе. Дуже добре, що я збираюся зробити, я все ще запитав себе, чому я повинен це зробити. І почула чесну «справу» і «хто, якщо не мене, і вона бідна», – я вирішив не допомогти таким чином, розв’язуючи всю проблему для людини в цілому, і проблема не має початкового значення і необхідності.

Тим не менш, що людина безпосередньо не просить допомозі, підкаже натяки, очікується і дивиться на матір з очей. Ці очі є настільки повним болем, що ви хочете захопити дитину, натиснути його до грудей і зробити що-небудь для неї, щоб зробити це простіше. Але я готовий знову грати? Ноп. Досить. Зіграно його.

І вона відразу стала набагато простіше. І дихати і спілкуватися. І не зламаються відносини. Я не буду мами. Про нас Я не можу.

Збереження наших батьків.

Ми можемо грати в ці ігри з будь-яким, протягом багатьох років, оковані в трикутнику з батьками – «Мама, ви повинні і не дали мені» (імовірно) – «Нові я буду втрачати вас для цього, як я можу» (покар) – “О, Мама, Я шкодую, що я роблю!” (Rescuer) За роки, ми розмішуємо тут і там з дитячими травмами, порубати сто разів, залити з порожнього до порожнього. Чому? Ми просто не можемо зупинитися.

Ми повинні зупинитися і виходити. У трикутнику немає здорових відносин. Так, для більшості рятувальників, вона починається з гри з мами або татом. Якщо ми пам'ятаємо, що більшість з них не схожа і з травмою «орфанції», то картина стає прозорою. З любові до батьків, дитина намагається заповнювати порожнечі в серцях. Немає успіху. Це просто неможливо. Неважливо, як ми спробуємо прийняти наш батько і мати, це спосіб ніде. Батьки не будуть загоєні або з любов'ю. Діти тільки знищать життя.

Але виходити з цього трикутника складно, іноді здається неможливим. Ви відчуєте вас, щоб ваші батьки вийшли на графіку.

р.

А батьки, які знаходяться всередині цього трикутника, знаходяться в залежності від нашої енергії. Таким чином, будь-яка спроба дитини піти, може влаштувати буйку, покласти тиск на життєдіяльність, загиблий, скандал. Вони просто не можуть робити інакше.

Але все ж, якщо ви хочете жити своїм життям, ви повинні стати «поганими» для батьків. Підвищіть свою дистанцію, виконайте свою обов'язок, але не залучайтеся знову. Стоп намагається зберегти їх, запам'ятовуючи, що це неможливо.

Згорнувшись з матір'ю, розуміючи, що нічого не сталося до неї, дитина відчуває величезне розчарування в собі, його здібності і здібності. Так він намагається довести до себе, і до своєї матері - він може фактично врятувати. І він зберігає інших людей з подвійною аспірацією, що дає йому всю свою силу. Здавалося б, в житті.

Тільки ця мета віддаляє, призводить до апатії, депресії, вигорання (часті супутники всіх «допомоги» людей). Найголовніше, не загоює біль. Пам'ятайте, що перше, що рятувальник намагається врятувати себе таким чином, щоб зцілити від болю, заповнювати недійсним. Але це не так.

Ось спосіб. І він поза тим, що ненажерливий трикутник. Видання

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/zhenshhina-kotoraya-lyubit-spasat-drugix-lyudej/